Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.729
Cevap
132
Favori
4.515.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a) 2 Kavanoz JIF PEANUTBUTTER CRUNCHY (2 kg) afiyet olsun ama 2 kg ??!!
    b) 1 Set (4 Parça) "MONSTER " Marka VW PASSAT KAUÇUK PASPAS Muradovsky dostum'la hem fikirim

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Kuzenim Amerika'dan gelecek. Bana "Birşey lazım mı?" sorusunu sorma gafletinde bulundu... (!)

Siparişlerim:

a) 2 Kavanoz JIF PEANUTBUTTER CRUNCHY (2 kg)
    b) 1 Set (4 Parça) "MONSTER " Marka VW PASSAT KAUÇUK PASPAS

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

www.cmgestore.com
    The page cannot be found
    http://www.cmgestore.com/VW08/SKUDetailsVW08F3C61550HO.ASP

• Sevgili Dostlar,

Bu üründen kullanan var mı? 2006 üzeri Passat'lar için Özel Kesim deniyor..acaba tam uyuyormu? Bu üründe alternatif olabilir gibime geliyor..servis orjinal kauçuk paspaslara 150-160 ytl gibi bir fiyat veriyor..

Saygılarımla,
  • Canlarım,

Zaten yerli malı kauçuk paspas satın almıştım aracı aldığımda ADANA VW BAYİ AYKAN'dan 50 YTL ödemiştim, sonra bir dostumuz aynısını 35 YTL'ye aldı (sendin galiba ). Ama bu paspaslar "HEAVY DUTY" ve bence de ucuz, 75 USD ve valizin içinde gelecek, vergi falan yok. Peanutbutter zaten 2 adet bize 4-5 ay gider, oğlum çok seviyor, biz de Hollanda'da söylemesi ayıp ama kahvaltıda bunu ekmeğe sürerdik... İngilizce Wikipedia'daki Peanutbutter hakkında Türkiye açıklamasını yazan da benim bu arada...

Sevgilerle,
    2 x 1,13 kg = 2,26 kg crunchy peanutbutter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Canlarım,

Zaten yerli malı kauçuk paspas satın almıştım aracı aldığımda ADANA VW BAYİ AYKAN'dan 50 YTL ödemiştim, sonra bir dostumuz aynısını 35 YTL'ye aldı (sendin galiba ). Ama bu paspaslar "HEAVY DUTY" ve bence de ucuz, 75 USD ve valizin içinde gelecek, vergi falan yok. Peanutbutter zaten 2 adet bize 4-5 ay gider, oğlum çok seviyor, biz de Hollanda'da söylemesi ayıp ama kahvaltıda bunu ekmeğe sürerdik... İngilizce Wikipedia'daki Peanutbutter hakkında Türkiye açıklamasını yazan da benim bu arada...

Sevgilerle,

Sevgili Taner Bey,

Paspas konusunda başkasıyla karıştırdınız sanırım,Motor karter muhafazasıydı daha ucuz olan :) Bu arada Passatlar da software update gibi birşey oluyormuymuş sorabildiniz mi motor-talk.de forumuna?

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losing -- 11 Temmuz 2008; 15:59:40 >
  • Kauçuk Passat paspası alanlardan biri benim.

ve sanırım bagaj havuzu alan tek kişiyim
  • Hatıralar olmasa,

1960'lıyıllarda Belçika'da kömür madeninde çalıştıktan ve ciğerlerini kömür tozu ile doldurduktan sonra Adana'ya dönen ve Kadirli'nin Eğlence Köyünde hayata gözlerini yuman bir müşterimin dul eşi yıllar önce (sanırım 2000 veya 2001'di) bana aracımın arka bağayına sermem için el dokuması bir yer halısı hediye etti. SEAT araçlarımdan sonra şimdi halen kullanıyorum ve şu anda Passat'ımın arkasında bağajı kaplıyor. Hatırası olan, emek verilerek yapılmış çok güzel bir halı, yumuşak ve hafif. Sevgili Bedriye Köse teyze, çok teşekkür ederim, halıyı halen kullanıyorum ve bunca süre sonra (8 yıl) halen tertemiz kalan nadir şeylerden birisi.

T.G.
  • Wallaha bu kadar olur Taner bey pes yani bu sabah aldım...

• Eveeeet,
    Arabamı teslim aldım. Nur topu gibi beyaz bir Passat'ım oldu.
    1.4 TSI Comfortline.
    Daha önce hayırlamıştınız ama ben arabayı teslim alana kadar teşekkür edememiştim.

Meke kardeşim artık beni üye olarak yazabilirsin. Arabam 2009 model ama 2008 kayıtlı, artık sen nasıl istersen öyle kaydet.

Bir halı paspas vermişlerdi ama kauçuk paspas satın aldım bende 50 ytl'ye, araba örtüsü, bagaj havuzu da istedim ama yokmuş.

Arabanın çekişi tam beklediğim gibi (artık aracı kullanmadan bile 210 Nm torkun nasıl bir çekiş verdiğini tahmin edebiliyorum) , beklediğimden yumuşak kullanıma sahip, suspansiyon bence çok iyi. Müzik sistemine alışmam için zaman gerekiyor.
    2008 modelden farklı olarak muzik sisteminin ön panosu, aux girişi var herhalde. 2008 modellerin nasıl olduğunu bilmediğimden kıyaslama yapamıyorum.

Zeki Topçu
  • Zeki Bey,

Hayırlı ve uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Çok sevindim. Eminim çok tatlı bir plaka da aldınız. Sunroofu olmayan beyaz bir VW PASSAT 1.4 TSI görürsem onun siz olduğunu anlarım. Beni görürseniz bir selektör yapın. < ☼ - ☼ > Passat'ın hoşunuza gitmesinden ötürü umarım iddiamda haklı çıktım: bence bu fiyata en kaliteli ve en donanımlı, sağlam ve prestijli, büyük ve konforlu, güçlü ama tasarruflu motorlu başka bir otomobil yok.

Saygılarımla,

Taner Göde
  • Tanerciğim,

Peanut butter güzel bir tada sahip ama bence başka bir tür butter(spread) var şimdi Amerika'da eğer onu getirtebilirsen bence 1 kavanoz da ondan iste.
    Sunflower Butter (www.sunbutter.com). Ayçekirdeği=çekirdek=günebakan bizim damak zevkimize hitap eden ve bir vitamin deposu. Eşsiz bir B vitamini ve cocuklar için de demir kaynağı. Şimdi butter=spread formunda ve tadı nefis. Ben bir yıl önce tadına bakmış, çok beğenmiştim ve hatta TR'de üretmek için halen üzerinde çalışıyorum. Bakalım inşallah becerebiliriz.

Sunflower butter'ı TR de herhangi bir yerde gören var mı?

Zeki Topçu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

Wallaha bu kadar olur Taner bey pes yani bu sabah aldım...

Sevgili Bravo Echo, adresimi vermeme gerek var mı, kargo ücreti bana ait Şaka şaka evde 4 kavanoz daha var, ne bilim acil bişi olur diye.. Sağolsun İncirlik Hava Üssü...
  • Zeki Bey,
    Yeni kuğunuz hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde binmeniz dileğiyle.

Dün konuştuğum İstanbul'daki bir bayinin satış temsilcisi 2008-2009 modeller arasındaki tek farkın radyo-mp3 çalar olduğunu söyledi. Yeni modelin RCD-510'a benzer olduğunu, SD kart girişinin olduğunu, ancak RCD-510 gibi dokunmatik ekran olmadığını söylemişti. Sizinki de öyle mi?

RCD-510 ile ilgili video için TIKLAYIN
  • bugün ilk test sürüsümü yaptim Passat CC ile. Rengi Irongrey Motor 3.6 V6 4Motion 220KW/300 PS DSG 6 Vites. Tek diyeceyim ic kismi ayni su anki Passat Modelleri gibi sadece arka koltuklarda 2 kisilik yer var (Orta yerde cekmece var bardaklari koyabilmek icin). Araba calisisi ayni su anki Passatlarimiz gibi sadece V6 3.6litrelik makinada tabiki ses biraz daha farkli cikiyor . Ilk bindiyimde yabancilik cekmedim cünkü dediyim gibi ic tasarim ayni direksyon ve Klimatronic haric tabiki. DCC (Süspansiyon ayarlama) malesef bindiyim modelde yoktu özellik olarak RNS 510, Deri Sport Ön Koltuklar, ACC, Parksensörü (Ön/Arka) ve Spurhalte Asistani (otomatik pilot gibi birsey arabayi yolundan cikarmiyor). Simdi gelelim Hiza, vallah elinizi uzak tutun pedalden fazla gaz vermeyin yoksa allah korusun . Otobanda DSG görevini süper yapti benim su anki Passatim´da DSG bulunmadigi icin bu Motor´da asik oldum diyebilirim ve en son 200km/h´da biraktim cünkü sol seritte önüme bir 323´lü BMW sürücüsü kaldi mecburen yavaslamam gerekti ama 220km/h zorlanmadan yapardi. Aracin Kalitesi ise benim kararima göre ayni su anki Passat gibi bir fark yok, yanliz arkada boyu büyük olanlara yer yok. Bagaj kismi ise ayni Passatlardaki gibi sadece göz karari ile baktim cok az bir fark ile kücük sadece Bagaj Kapisi hosuma gitmedi cok alcakta insan kafasini carpacak sekilde. Malesef 30 dakikalik Test sürüsü cabuk gectiyi icin sadece bir tek resim cekebildim, ama bir test sürüsü daha var izinden sonra 2.0 TDI 170PS ile o zaman bol resim koyacam. Fiyatlar ise 30.300 €´dan basliyor TOP Paket 3.6 V6 4 Motion DSG 40.040,00 €´dan devam ediyor. ACC ile Spurhalte asistani görevini süper yapiyorlar, ACC öndeki arabaya 350metre kala frenletip yavaslatiyor ve Spurhalte asistan yolun cizgisinden disari cikarmiyor süper birsey ikiside arti puan birde yildizli puan veriyorum ikisine. Yanliz ACC 1.100 € fiyati cok pahali. Evet sonuc süper bir arac Aile icin düsünülmemis Komfor bakimindan herkezin kendi karari yanliz 18" Inchlik jantlardan olsa gerek araba cok sert. Yakit ise 13 litre sehir icinde yakiyor ama otobanda ise 200km/h´da 19 litre yakiyor. Simdilik bu kadar bir dahaki Test sürüsüm Passat CC 2.0TDI 170PS ile olacak, renk olarak Siyah sectim ama araba malesef benim Satis noktama agustostan sonra geliyor. Bu arada bol bol resim koymayi unutmayacam bir dahakinde.

Boxenstop´ta bir resim Renk Irongrey

Saygilar, VW_Passat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 11 Temmuz 2008; 20:07:51 >
  • Zeki kardeşim yeni kuğun hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • Hallo VW_Passat,

Vielen Dank für dein ausführliches Fahrbericht. İnşallah Passat CC Türkiye'ye de gelecek. Almanya'da otomobil alırken sadece % 19 MwSt, yani KDV var ama bizde hem % 37 (1600 cc'ye kadar), % 60 (2000 cc'ye kadar) veya % 84 (2000 cc üstü) denilen bir ÖTV (Özel Tüketim Vergisi, Almancası: "Sonderverbrauchsteuer"www.motor-talk.de/forum/fahrleistungen-1-4-tsi-t1654696.html?page=2) ve araç fiyatı + ÖTV toplamından bir de % 18 KDV (MwSt) alındığından aslında VW Wolfsburg biz Türkiye'deki tüm VW sahiplerine Özel Teşekkür Plaketi göndermesi gerekir (€1.000 Euro'luk yakıt desteği de olur, sorgusuz sualsiz kabul ederim).

Bu nedenle ülkemize 3.6 V6 220 KW/300 HP PASSAT CC gelmez, gelse gelse 2.0 TDI ve 1.8 TSI gelir. Bizler "büyük motorlar" ile çoktan vedalaştık. 3.2 V6 250 HP ve 3.6 V6 300 HP bizler için Pamela Anderson'la aynı otel odasında yanlışlıkla (!) bulunmak kadar uzak bir hayal...

Spurassistent, Şeritte Tutma Asistanı harika bir sistem ama Türkiye'de sadece TEM (Autobahn) otoyollarında çalışır, şehiriçinde zaten diğer sürücüler bizi kendi şeridimizde tutuyor, istesek de istemesek de...

Savaş ağabeyim demin aradı, Essen'den, kimseye haber vermeden PASSAT'ını geri ver, PASSAT CC al, herkesin ağzı açık kalsın, benimki kaldı, 1 aydır kapatamıyorum, dedi...

Sevgilerilmle,

Taner Göde
  • arkadaşlar vw finans sayfasında passat 122 bg DSG 7 listeye eklenmiş. fiyatı 57 bin ytl
  • VOLKSWAGEN PASSAT 2009 MODEL YILI DEĞİŞİKLİKLERİ

Offizielle Änderungen MJ2009
    Resmi Değişiklikler Model Yılı 2009

Wie immer von der bekannt guten Quelle vom User Rolling Thunder aus dem Gute-Fahrt Forum:
    Her zamanki gibi İyi-Yolculuklar Forumundan kullanıcı Rolling Thunder adlı sağlam kaynaktan:

Passat:
    Passat:
    - Entfall: 85kW FSI
    - Üretimden kalkan: 85 kW 115 HP FSI
    + Neu: 90kW 1.4 TSi mit 7G-DSG
    + Yeni: 90kW 122 HP TSi ve 7-DSG
    + Umstellung 170PS-TDI von PD auf CR
    + 170 HP TDI Motorun PD'den CR'ye Geçmesi
    + Option: adaptive Fahrwerksregelung
    + Opsiyon: adaptif Yürür Aksam Ayarı
    + Coming Home serie bei Comfortline und Highline
    + Coming Home sistemi Comfortline ve Highline'da seri
    - Entfall: RCD300
    - Üretimen kalkan: RCD 300
    + Neu: RCD310
    + Yeni: RCD310
    - Entfall: RCD500
    - Üretimden kalkan: RCD500
    + Neu: RCD510
    + Yeni: RCD510
    + Option: Multimediabuchse Media-In
    + Opsiyon: Multimedya Girişi Media-In
    + Option: digitaler Radioempfang (DAB) für RCD310, RCD510, RNS510
    + Opsiyon: RCD310, RCD510, RNS510 için Digital Radyo Alıcısı (DAB)
    + Parkpilot mit optischer Anzeige im Display von RCD310, RCD510 und RNS510
    + RCD310, RCD510 ve RNS510 Göstergesinde optik grafikli Park Sensörü
    + Option LM-Rad Omanyt in 8x19" für R36
    + Opsiyon: R36 için 8X19" ebatlarında Omanyt tipi hafif alaşımlı jant
    + diverse Änderungen bei den Farben
    + renklerde muhtelif deişiklikler
    - Entfall Lochung bei Leder Vienna
    - Vienna Deride delikler ortadan kaldırıldı.

Passat CC:
    Passat CC:
    + Neu: 147kW 2.0 TSI 6-Gang und 6G-Tiptronic
    + Yeni: 147 kW 200 HP TSI 6-Vites ve 6-Tiptronik
    + Neu: 103kW TDI mit 6G-DSG
    + Yeni: 103 kW 140 HP TDI ve 6-DSG
  • quote:

Orjinalden alıntı: edit73

arkadaşlar vw finans sayfasında passat 122 bg DSG 7 listeye eklenmiş. fiyatı 57 bin ytl

2009model comfortline passat 1.4tsi 54.250ytl
    Eğer finans sayfasındaki fiyat 2009 model içinse çok güzel bir fiyat..
  • taner abi jetta 2009 farklılıklarını bulabilir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi -- 11 Temmuz 2008; 21:55:40 >
  • arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.bugün 2009 passatı inceleme sansım oldu tanerinde belirttiği gibi mdf-rns sisteminde değişiklik yapılmış ekran biraz daha alçak ve daha geniş gibi;aklıma gelipte resim çekmedim.park sensörleri görüntülü hale getirilmiş.satış temsilcisi ve eşim eskisini görünüm olarak daha çok beğendiler;bende aynı fikirdeyim.

bu arada taner yarın 12.00 gibi yola cıkacağız;iki kişi geliyoruz.pazar günü müsait olursan ararım;bir kahve içeriz belki nasip.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.