Şimdi Ara

VW Polo 1.2 TDI sürüş izlenimi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
2
Favori
79.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler için teşekkürler.İlk gözüme çarpan farklar farklı ön konsol malzemesi,siyah kapı kolları ve yan aynalar,koltuk döşemeleri, ön kol dayama olmaması,RCD 310 yerine RCD 210 müzik çalar, jant kapakları, krom olmayan ön ızgara.Onun dışında araç comfortline ile aynı görünürde.Hayırlı olsun tekrardan.1.2 tdi motor gücü nasıl memnun kaldınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 26 Aralık 2010; 0:03:43 >
  • Bu arabayı önümüzdeki ay almayı düşünüyorum bende Ocak ayında yani. 1000 km sonrası yorumlarınızı hevesle bekliyoruz. Yakıt konusunu cok merak ediyorum. Acaba katologunda sehir ici ne kadar yazıyor biliyormusunuz
  • Aracinizi guzel gunlerde kullanirsiniz umuyorum. Ben de cogu arkadas gibi yakit tuketimini merak ediyorum. Ozellikle sehirdisi katalog degeri olan 3.3lt/100km muhtesem bir rakam. Eger uzun yolda gercekten o duzeyler yakalanabiliyorsa, neredeyse tek kisi otobus bileti maliyetine yolculuk yapmak mumkun olur. Ortalamada ise 3.8 deniyor; 4.0 bile olsa bence yine cok cok basarili.

Bir de yukarida baska bir arkadasin yonelttigi, Comfortline ile arasindaki ic mekan plastik kalitesi farki sorusu arada kaynadi herhalde. O konuya da aciklik getirebilirseniz makbule gecer.

CO2 emisyonu en dusuk araclardan birini aldiginiz icin de size tum dunya adina ayrica tesekkur ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Resimler için teşekkürler.İlk gözüme çarpan farklar farklı ön konsol malzemesi,siyah kapı kolları ve yan aynalar,koltuk döşemeleri, ön kol dayama olmaması,RCD 310 yerine RCD 210 müzik çalar, jant kapakları, krom olmayan ön ızgara.Onun dışında araç comfortline ile aynı görünürde.Hayırlı olsun tekrardan.1.2 tdi motor gücü nasıl memnun kaldınız mı?

Ben motor gücünden memnun kaldım. Tabii insanların beklentisi farklı farklı olabilir. Kıyaslama yapmak gerekirse 2002 Toyota Corolla 1.4 97 beygirden daha iyi, 2006 c-max 1.6 TCDI kadar güçlü değil ama daha sessiz. Ama sollamalarda, hızlanmalarda bana göre yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusxxx

Bu arabayı önümüzdeki ay almayı düşünüyorum bende Ocak ayında yani. 1000 km sonrası yorumlarınızı hevesle bekliyoruz. Yakıt konusunu cok merak ediyorum. Acaba katologunda sehir ici ne kadar yazıyor biliyormusunuz

Yakıt konusunu ben de merak ediyorum. Şu an 420 km kadar yaptım. Gösterge çeyrek depo ile yarım depo arasında görünüyor. 100 TL 'lik mazot almıştım. Yakıt durumu ile ilgili km yaptıkça buraya yazarım. Katalogda sanırım şehirlerarası 3.3, ortalama 3.8 şehiriçi 4.6 yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Aracinizi guzel gunlerde kullanirsiniz umuyorum. Ben de cogu arkadas gibi yakit tuketimini merak ediyorum. Ozellikle sehirdisi katalog degeri olan 3.3lt/100km muhtesem bir rakam. Eger uzun yolda gercekten o duzeyler yakalanabiliyorsa, neredeyse tek kisi otobus bileti maliyetine yolculuk yapmak mumkun olur. Ortalamada ise 3.8 deniyor; 4.0 bile olsa bence yine cok cok basarili.

Bir de yukarida baska bir arkadasin yonelttigi, Comfortline ile arasindaki ic mekan plastik kalitesi farki sorusu arada kaynadi herhalde. O konuya da aciklik getirebilirseniz makbule gecer.

CO2 emisyonu en dusuk araclardan birini aldiginiz icin de size tum dunya adina ayrica tesekkur ediyorum.

Teşekkür ederim. İç mekan plastik konusunda benim pek kıyaslama yapmam mümkün değil. Hani comfortline ile plastik olarak aynı gibi göründü bana. Şimdi bir comfortline araca binsem belki plastik kalitesi ile ilgili bir şey söyleyebilirim. Yalnız şunu söyleyebilirim, kapı kolunda 20-30 cm'lik bir bölgede kumaş alan var. Onun dışında konsolda ve kapılarda tüm malzemeler sert plastik. Ama bu beni pek rahatsız etmiyor. Ayrıca iç kapı kolları ve müzik sisteminin üzerindeki düğmelerin olduğu bölümde parlak metal kullanılmış. Klima hava çıkışlarında ve bazı yerlerde de piyano boyası gibi parlak siyah alanlar var.

• hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

aracın fiyatının dışında cebinden ne kadar çıktı? plaka,sigorta ve mtv v.s. ne kadar harcama yaptın.

çünkü vw'nin sitesinde "plaka masrafları içerisinde trafik sigortası yer almamaktadır.bu bedel müşteri tarafından karşılanacaktır." diyor.

cevaplarsan sevinirim.
  • güle güle kullanın, türkiye şartlarında tam ekonomi yapılacak bir araç almışsınız, hem vergisi düşük hemde vw kalitesi daha ne olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximus.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

aracın fiyatının dışında cebinden ne kadar çıktı? plaka,sigorta ve mtv v.s. ne kadar harcama yaptın.

çünkü vw'nin sitesinde "plaka masrafları içerisinde trafik sigortası yer almamaktadır.bu bedel müşteri tarafından karşılanacaktır." diyor.

cevaplarsan sevinirim.

Teşekkür ederim. Toplam 33.300 TL harcadım. Başka bir şey harcamadım. Trafik sigortası vs. fiyatın içerisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikilinc103

quote:

Orijinalden alıntı: maximus.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

cevaplarsan sevinirim.

Teşekkür ederim. Toplam 33.300 TL harcadım. Başka bir şey harcamadım. Trafik sigortası vs. fiyatın içerisinde.

aslında ben sana bu soruyu öncedende sormuştum ama vw'nin sitesinde trafik sigortası fiyata dahil değil diye bi yazıyı gördüm o yüzden tekrar soruyum dedim

cevap için tşk ederim

• quote:

quote:

Bu arabayı önümüzdeki ay almayı düşünüyorum bende Ocak ayında yani. 1000 km sonrası yorumlarınızı hevesle bekliyoruz. Yakıt konusunu cok merak ediyorum. Acaba katologunda sehir ici ne kadar yazıyor biliyormusunuz

Yakıt konusunu ben de merak ediyorum. Şu an 420 km kadar yaptım. Gösterge çeyrek depo ile yarım depo arasında görünüyor. 100 TL 'lik mazot almıştım. Yakıt durumu ile ilgili km yaptıkça buraya yazarım. Katalogda sanırım şehirlerarası 3.3, ortalama 3.8 şehiriçi 4.6 yazıyordu.

Cevap için teşekkürler. Birde Ocak ayında zam gelirmi.

Birde size sunu danışacaktım. Ben en fazla 3 bilemedin 4 yıl kullanıp satmayı düşünüyorum. İkinci elinde sıkıntı yasarmiyiz sizce. Bu segmentte daha iyi ikinci eli olan araç var mıdır.

• quote:

quote:

quote:

Birde size sunu danışacaktım. Ben en fazla 3 bilemedin 4 yıl kullanıp satmayı düşünüyorum. İkinci elinde sıkıntı yasarmiyiz sizce. Bu segmentte daha iyi ikinci eli olan araç var mıdır.

Ocakta zam gelir mi bilemiyorum, ama şu sıralar polo'ların baz fiyatı 1500 TL civarında aşağı çekilmiş durumda.
    Aracı ben de 3-4 yıl kullanmayı düşünerek aldım. Hani sonra satar mıyım bilmiyorum. İkinci elinin çok değer kaybedeceğini düşünmüyorum, tabii gene de bilinmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Aracinizi guzel gunlerde kullanirsiniz umuyorum. Ben de cogu arkadas gibi yakit tuketimini merak ediyorum. Ozellikle sehirdisi katalog degeri olan 3.3lt/100km muhtesem bir rakam. Eger uzun yolda gercekten o duzeyler yakalanabiliyorsa, neredeyse tek kisi otobus bileti maliyetine yolculuk yapmak mumkun olur. Ortalamada ise 3.8 deniyor; 4.0 bile olsa bence yine cok cok basarili.

Teşekkür ederim. İç mekan plastik konusunda benim pek kıyaslama yapmam mümkün değil. Hani comfortline ile plastik olarak aynı gibi göründü bana. Şimdi bir comfortline araca binsem belki plastik kalitesi ile ilgili bir şey söyleyebilirim. Yalnız şunu söyleyebilirim, kapı kolunda 20-30 cm'lik bir bölgede kumaş alan var. Onun dışında konsolda ve kapılarda tüm malzemeler sert plastik. Ama bu beni pek rahatsız etmiyor. Ayrıca iç kapı kolları ve müzik sisteminin üzerindeki düğmelerin olduğu bölümde parlak metal kullanılmış. Klima hava çıkışlarında ve bazı yerlerde de piyano boyası gibi parlak siyah alanlar var.

Tesekkurler. Yakit tuketimi verilerinizi merakla bekliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ocakta zam gelir mi bilemiyorum, ama şu sıralar polo'ların baz fiyatı 1500 TL civarında aşağı çekilmiş durumda.
    Aracı ben de 3-4 yıl kullanmayı düşünerek aldım. Hani sonra satar mıyım bilmiyorum. İkinci elinin çok değer kaybedeceğini düşünmüyorum, tabii gene de bilinmez.

Eywallah

• Yılın en iyi otomobilleri
    KÜÇÜK SINIF / B SEGMENTİ HB

1-Audi A1

2-Volkswagen Polo

3-Ford Fiesta

• www.caroftheyear.org
    404 Not Found
    http://www.caroftheyear.org/winner/2010_41/coty

2010 yılın otomobili vw polo

1 VW Polo, 347
    2 Toyota iQ, 337
    3 Opel Astra, 221
    4 Skoda Yeti, 158
    5 Mercedes E sınıfı, 155
    6 Peugeot 3008, 144
    7 Citroen C3 Picasso, 113
  • 1964 yılından bu yana düzenlenen, Avrupa’daki en eski ve en prestijli ödüllerden biri olan COTY’de yeni nesil Volkswagen Polo, 2010 yılının otomobili unvanını elde etti.

Yeni Polo 2010 Yılının Otomobili Ödülü’nün yanı sıra “Auto Motor und Sport” dergisi tarafından 2009’un En İyi Otomobili seçilmişti. Springer Verlag ‘ın Grüne (“Yeşil”) ve Goldene Lenkrad (“Altın Direksiyon”) ödülleri de rakiplerine kaptırmayan Yeni Polo “Autozeitung”un Auto Trophy ’yi de kazandı. Sadece ödül jürisini etkilemekle kalmayan, Volkswagen’in sınıfındaki başarılı temsilcisi Yeni Polo, 2009 yılının Mayıs ayından bu yana 130.000’in üzerinde sipariş aldı.
  • Sonunda yakıt bitti ışığı yandı. Veriler:

540 km 100 TL Mazot : 3.30 TL 30.30 LT 100 km'de 5.61 lt 18.5 kuruş (fabrika verisi ortalama 3.8 lt)

Genelde çayyolu-odtü arasında, kimi zaman sıkışık trafikte, kimi zaman çevre yolunda kullandım. Yol müsaitse genelde 100-110 ile giderim, çok agresif kullanmadım. Beklediğimden daha fazla yaktı.
  • quote:

Sonunda yakıt bitti ışığı yandı. Veriler:

540 km 100 TL Mazot : 3.30 TL 30.30 LT 100 km'de 5.61 lt 18.5 kuruş (fabrika verisi ortalama 3.8 lt)

Genelde çayyolu-odtü arasında, kimi zaman sıkışık trafikte, kimi zaman çevre yolunda kullandım. Yol müsaitse genelde 100-110 ile giderim, çok agresif kullanmadım. Beklediğimden daha fazla yaktı.

araba rodaj döneminde o yüzden fabrika verileri tutmayabilir km arttıkça yakıt düşecektir.
  • aracınız hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.