Şimdi Ara

VW POLO 1.4 COMFORTLİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
43.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Chome çıkmış hatta bayii
    gümüş gri bu aygelecek bi tane
    dedi. Metalik farkla 37ye
    alabilirim baya bi fark var
    donanım olarak. Ama esp li istersen hangisi olsa 5ay da
    olabilir daha çokta dedi yani
    süre veremem dedi. Donanımlı
    bi araç ama esp siz. Hem espli
    comfort bile pahalıydı bana
    şimdi 37 ye cıkarsam zorlancam ama oderim. Esp
    konusunda kararsızım 1330tl
    gibi bi fark binecek beni zorlar
    ve ben sakin kullanan biriyim.
    Size danışayım bari hafif
    mesela 30derece viraja 90 ile girince savurur mu polo? Artı bi
    eşiği geçince esp de arabanın
    devrilmesine mani olamıyor
    malum (Allah vermesin)? Asıl Sorularım şunlar
    esp siz 1.4 comfort mu 2-3ay
    beklemeli 33tl(beyaz)?
    esp siz 1.4 gümüş chrome mu
    1ay beklemeli 37tl ?
    Yoksa esp ve cc li 1.4 comfort mu 3-6ay beklemeli 34.7tl? Chrme alıp sefasını sürüp biraz
    daha fazla borç ödemek mi?
    comfort alıp borçsuz gezmek
    mi? Espli comfortu yazın
    ortasına kadar bekleyip
    belkide doğuşun azizliğine uğrayıp alamamak mı?
    Not:borç nasılsa ödenir arabaya
    lpg takıp en az 3-4 yıl binip
    satma niyetim var.
    Sizce?

• Polo almakta kararlıysanız Chrome edition öneririm. Donanım seviyesi oldukça yüksek ve kullanışlı detaylardan oluşuyor. Ben de Chrome edition DSG almak niyetindenydim ancak 42.600 TL fiyat Polo'nun kendi içerisinde bakıldığında (Yani polo comfortline'ı alıp üzerine eklemeler yaparsanız) makul olsa da tüm araç piyasası düşünüldüğünde biraz yüksek kalıyor. Matrixline spor koltuklar için de bayiden fotoğraf aldım çift renkli ve son derece güzel olduklarını söylemek isterim.

Ben kendi tercihimi 2012 model Fiat 500'den yana kullanmak niyetindeyim, ancak hala kararsızım.
  • Polo kalitesini güvenilirliğini ya da vw fanatikliğini artık her ne derseniz, ön planda tutup vazgeçemiyorsanız, başka marka almam diyorsanız, comfortline almaktansa chrome almak daha mantıklı. Ben gittim gördüm. comfortline ile arasındaki fiyat farkını hakediyor. Ha o parayı hakediyor mu o ayrı mesele ama kendi içinde kıyas yaparsak chrome edition comfortlinedan daha mantıklı.
  • alman arabası hiç düşünme bence vw polo alabilirisn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraklein -- 3 Mayıs 2013; 5:17:26 >
  • Poloya o kadar para verilmez. Aklı olan vermez. Eski, kötü bir motor, düşük donanım yüksek fiyat. Bunlar almamak için yeterli.
  • buraklein B kullanıcısına yanıt
    alman arabası hiç düşünme bence vw polo alabilirisn - polo Alman arabası değil mi ne demişssin ki bu cümlede anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakaryafirat

alman arabası hiç düşünme bence vw polo alabilirisn - polo Alman arabası değil mi ne demişssin ki bu cümlede anlamak mümkün değil.

O anlamda söylememiş yani düşünmene bile gerek yok Polo alabilirsin demiş Alman arabası sonuçta o anlamda söylemiş bide iki mesaj yukarıdaki yorumun bana çok VW fanatik yorumu gibi geldi öyle olmasa bile aptalın biri bu sefer doğru düzgün bir araba al dedi bunlar hoş laflar değil yani sizin belki yapınız böyle olabilir ama neticeye bakacak olursak hoş değil vede siz o yorumunuzla diğer arkadaşada bir nevi aptal demiş oldunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 2 Temmuz 2013; 19:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

Janjan

İç mekan benim gayet hoşuma gidiyor.Ama herkesin kişisel zevki.Bu yüzden saygı duyuyorum.

Rio Türkiye'de hakettiği değeri göremiyor malesef.Bunun ikinci el dışında bir zararını görmedim.En azından dikkat çekici bir araç oluyor

Üslup sanal ortamda kişiliğimizi yansıtabildiğimiz tek araç.Bu yüzden dikkatli olmaya gayret ediyorum.Yaşım daha genç buraya ayak uydurmaya çalışıyorum.(17)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.İnşallah herkes istediği araçlara ulaşır.Ve öncelikle bende ehliyete ulaşırım

Saygılar,selamlar.

17 yaşında böyle bir üslubu takdir eder, yaşıma istinaden gözlerinden öperim Yavuz.
    Sakın bu çizginden kayma! Bizlerde hala böyle gençlerimizin varolduğunu olduğunu görerek daha mutlu ve umutlu olalım,
    Selamlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakaryafirat

Ben alman ben alman demiş.... Alırsın alırsın demiş....
  • Polo niyetim vardı. Kafamı kurcalayan hususlar şunlardı;

Yakıt tüketimi değerleri
    Donanım
    İç mekan genişliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursad_75

quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

Janjan

İç mekan benim gayet hoşuma gidiyor.Ama herkesin kişisel zevki.Bu yüzden saygı duyuyorum.

Rio Türkiye'de hakettiği değeri göremiyor malesef.Bunun ikinci el dışında bir zararını görmedim.En azından dikkat çekici bir araç oluyor

Üslup sanal ortamda kişiliğimizi yansıtabildiğimiz tek araç.Bu yüzden dikkatli olmaya gayret ediyorum.Yaşım daha genç buraya ayak uydurmaya çalışıyorum.(17)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.İnşallah herkes istediği araçlara ulaşır.Ve öncelikle bende ehliyete ulaşırım

Saygılar,selamlar.

17 yaşında böyle bir üslubu takdir eder, yaşıma istinaden gözlerinden öperim Yavuz.
    Sakın bu çizginden kayma! Bizlerde hala böyle gençlerimizin varolduğunu olduğunu görerek daha mutlu ve umutlu olalım,
    Selamlar...

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam.Eminim benim gibi hatta benden daha iyi bir çok kişi vardır.Gelecek ile ilgili kaygın(m)ız olmasın.

Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kullanıyorum 2010 model 1.4 Comfortline bence çok iyi araç ama donanım fakiri olması noktasında eleştirilere hak veririm..
  • Benim komşum aldı sıfır,çok memnun iyiki almışım diyor.bence 33.000 lira için donanımı yeterli.1.4 motorunda yakıt tüketiminde yüksek değerler olacağını sanmıyorum.. 1.2 motorlardan kaçın yanlız,motorun gücü arabanın ağırlıgına yetmiyor.90 km üzerinde ve 4-5 kişilik yolculuklarda sıkıntı oluyor.
  • Bakın polo güzel araçtır. Ama şu rakiplerine karşı kaliteli olmasına rağmen yeterli güvenlik ekipmanını sunsa çok iyi yerlere gelecek. Şimdi bu araca yan hava yastığı koy, esp koy, hill holder felan koysa bu araç sınıfında tercih edilecek tek araç olur tahminimce.

Bu eksiklikleri bence kasasında sunacaktır tabi bu kasa ne zaman gelir orası bilinmez.

Polo'yu bu güvenlik ile dolduracaksanız alabilirsiniz. Yok ama 1 kuruş vermem esp eklemem felan derseniz Fiesta'ya yönelin.
  • işin açıkçası wolksvageni çok beğeniyorum ama hondayı da toyotayı da çok beğeniyorum yani bi fanatiklik yok inan. golfümü sattım daha uygun bir araba bakıyorum üste kalan parayla üniversiteden kalan borcum olan öğrenim kredimi ödeyeceğim. polo kullananların yorumlarını okuyacağımı düşünürken milletin poloyla ilgi ve alakası olmayan bir sürü saçmalıklarını görünce yeter dedim ya üstelik dediğim gibi ömründe wolksvagenin direksiyonuna geçmemiş insanların yorum yapmaları iyice kızdırdı beni. o yüzden biraz kabalaştım. bu siteyi gerçekten hakkıyla kullanan gerçekten bildikleri şeyler hakkında yorum yapan arkadaşlardan özür dilerim. bilmedkleri konularda gereksiz yorum yapan arkadaşlar hakkıındaki düşüncelerim devam etmektedir :)
  • bugün vw polo 1.4 comfortline 2011 model aracımı tanıdık birisinden aldım arkadaşlar. 2015e kadar uzatılmış garantili, lakeside jantlı, önde kaput korumalı hatasız boyasız..

İlk izlenimlerim olarak tabiki de neredeyse mükemmele yakın kusursuz izolasyon. Bu adamlar bu işin hakkını vermişler. Bir de yemek yaparken sıvı yağı tavaya boşalttığınızda oluşan o tatlı his vardır ya hani, direksiyonda aracı kullanırken onu hissettim. Resmen akıyor araç asfaltta yağ gibi...

Şimdilik ilk olarak depoyu 100 tl 95 oktan ile doldurdum yarıyı geçecek şekilde. 5000 km boyunca milimetrik yakıt tüketim hesabı yapacağım. Aldığım fişlerin arkasına km'leri yazıp çok detaylı hesabımı sizlerle de paylaşırım. Herkese kazasız belasız sürüşler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.