Şimdi Ara

vw polo 1.6 tdi 90 hp yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: :mert61:

44lk lira civarinda astra yok muydu yav?

astra clasic var zannedersem yeni astra 48 den başlıyor
  • bende aynı konuda sıkıntılıyım clio yaris golf hepsine baktım golfü çok beğendim ancak dizel fiyatı inanılmaz uçuk polo da çok hoşuma gitti zaten 2 kişi olduğum için oldukcada yeterli ama donanım fakiri ne yazık ki bu araç bende o yüzden esp ve hız sabitleyici ekleterek alacağım yapacak birşey yok test sürüşü de yaptım çok keyifliydi araba önümüzdeki mayıs-haziran ayına kadar çok daha iyi bir alternatif çıkmazsa alıyorum nasipse
  • benzin 2 yakıyorsa dizel 1 yakıyor... test ettim onayladım... tövbe benzinliye binmem...
  • dizel az yakıyor ama asla lpg kadar hesaplıda değil test ettim bizzat lpg çok daha avantajlı.. bakım masrafıda cabası dizelin...
    ki b sınıfında güvenlik lideri yenı kıa rıo yuda test edin görün bence gayet başarılı bi araç ve donanımlı.. fiesta da öyle bence test edin hem polodan da çok daha geniş ve donanımlılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüü.. -- 3 Eylül 2013; 0:22:37 >
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    dizel ile benzinli bakım masrafları arasında öyle uçurum yok lpg konusunda evet haklısın ama arabanın ömrünü kısaltıyor ve ben şahsen 0 aldığım benzinli araca lpg taktırmak istemem performans düşüklüğü de cabası kia rio güzel araç evet ama onun da ikinci eli yok ve son olarak fiestalar 2011 2012lerinde kronik direksiyon kutularında ve balatalarında belli arazılar yaşayan birçok kişi gördüm soğudum fiyat olarakta titanium paketiyse poloyu fulleyerek alabilirsin neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexifix -- 4 Eylül 2013; 13:38:04 >
  • 15-30 bn bakımında 300-500 evet ama 45 ve 60 bn ve daha sonrası bakım ve arıza durumlarında çok uçuk rakalmlar var hocam canınız yanmamış anlaşılan ama umarım yanmazda....
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    %100 haklısınız aynı motor gücüne sahip olsalar bile dizel motorlar 100km/litre hesabı en az 1.5 2 litre fark ettiriyor
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexifix -- 4 Eylül 2013; 13:47:32 >
  • aracı mini onarıma bıraktım 1 hafta kiralık corsa 1.2 verdiler...

benim araçta 6lt yakıyor iş yerine git gel...

corsa 10lt yaktı... 4 gün kullandım 50tl benzin bitti sonra citroen c5 var bir tanede çok büyük park sıkıntısı var diye kullanmıyorum haliyle kadıkoyde iş yerim sıkıntı oluyor herneyse mecbur onu kullandım 3 gün...

1-2lt zannediyorsunda öyle degil işte...
    ben toyota yaris 1.3 ile denedim clio arasında 2 litre fark ettirdi tabi zannedersem istanbulda yaşıyorsunuz bu sizin için ciddi dezavantaj ben karadeniz sahil yolundan 90-120 km km sabit hızlarda edindiğim bilgilerden o şekilde söyledim sizin adınıza talihsiz bir durum
  • doğrudur hocam benim araç 3.7 lt yakıyor şehirler arası 90km sabitte... benzin olsa 5.6 falan yakardı... şehir içi 6 lt yakıyor = )
    istanbulda yaşanmaz zaten şehir içi kabus yakıt kabus benzinli otomobil zaten memur-işçi adama ancak çılgınlık gerektirir
  • polo sınıfının en küçüğü o yüzden yakıtta biraz tasaruflu ki buda ağırlığının çok az olmasından ve donanım fakiri bi araç.. corsa ise hala arka camlarını bile otomatik yapamıyor ne alakaysa fiesta kronik dreksiyon sorununu 3 yıldır çözemedi.. tmm yakıtta çok önemli bi konu ancak sırf 100km de 4-5 tl az yaksın diyede binlerce lirayı bi teneke yığınına vermek istemem....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.