Şimdi Ara

Vw polo 1.6 tdi - yeni clio-peugeut 308 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim 1.4 tdı polomda 2007 model enjektör sıkıntısı çıktı heralde benden önceki kaak yakıt kullanmış , yan sanayi tanesi 600 TL bir vw ciden 3 tanesi 1250 tl buldum adam bana bu malı alıp 2250 sallayacaktı bereket araştırıyorum . parçayı dışardan al , yetkili serviste taktır. en azından güvenilir aracını emanet edeceksin adamlar işçiliği çok ucuza yapıyor , sevgiler
  • Geçenlerde bir arkadaşım polo 1.6 almış. Bayağı gezdik test ettik. Güzel araba fakat fiyatına göre değil. 38bin civarı ancak eder ama 42binlere satılıyor. Size toyota auris tavsiye ederim. 3bin civarı indirim yapıyorlar pazarlıkla. comfort plus modelini 46 47binlere alabilirsiniz. Hepsinden daha mantıklı olur.
  • 308 zaten segment(C) farkıyla öne çıkıyor. Yıllardır üretilen bir model ayrıca. 208'ide düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: drahmet_1989

Onun fikrine tabi ki değer verecem ancak araçlar konusunda benım fikirlerimi genelde kabul eder.

Ahmet kardeşim,başta da söylediğim gibi.
    Eğer kriterlerinin arasında 2. el varsa,değer kaybı varsa,bu saydığım plazalar dışında hiç bir plazadan araba almazsın.
    Yani bu kriterleri taşıyan kullanıcının gideceği yerler bellidir.
    O açıdan sana tavsiyem ya bu yukarda saydığın ve babanın önerdiği kavramı konundan kaldır rahat tartışalım,ya da birbirimizi yormayalım.
    Ben yerinde olsam babam bu mantıktayken onunla otomobil tartışmam,zira bu mantıktaki olan(kendi babam da bu işin içinde) bir kullanıcıya bırak peugeotu jaguar sorsan sana aynı cevabı verir:
    satışı var mı?piyasası var mı?
    Kalakalırsın öylece:)

umut sarıkaya aslında herşeyi özetlemiş aşağıdaki karikatürde:

[simage]
     Vw polo 1.6 tdi - yeni clio-peugeut 308
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 8 Kasım 2012; 9:23:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Onun fikrine tabi ki değer verecem ancak araçlar konusunda benım fikirlerimi genelde kabul eder.

Ahmet kardeşim,başta da söylediğim gibi.
    Eğer kriterlerinin arasında 2. el varsa,değer kaybı varsa,bu saydığım plazalar dışında hiç bir plazadan araba almazsın.
    Yani bu kriterleri taşıyan kullanıcının gideceği yerler bellidir.
    O açıdan sana tavsiyem ya bu yukarda saydığın ve babanın önerdiği kavramı konundan kaldır rahat tartışalım,ya da birbirimizi yormayalım.
    Ben yerinde olsam babam bu mantıktayken onunla otomobil tartışmam,zira bu mantıktaki olan(kendi babam da bu işin içinde) bir kullanıcıya bırak peugeotu jaguar sorsan sana aynı cevabı verir:
    satışı var mı?piyasası var mı?
    Kalakalırsın öylece:)

umut sarıkaya aslında herşeyi özetlemiş aşağıdaki karikatürde:

[simage]
     Vw polo 1.6 tdi - yeni clio-peugeut 308
    [/simage]

Sözün bittiği yer ... :)

• Vw polo 1.6 Tdi beyaz renk araç aldık . Fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederım ...
  • Hayırlı olsun, fiyat nedir?
  •  Vw polo 1.6 tdi - yeni clio-peugeut 308

• quote:

Vw polo 1.6 Tdi beyaz renk araç aldık . Fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederım ...

yazık olmuş..kazasız belasız binin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

quote:

Vw polo 1.6 Tdi beyaz renk araç aldık . Fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederım ...

yazık olmuş..kazasız belasız binin..

Tesekkur ederım kısmet buymuş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Hayırlı olsun, fiyat nedir?

Tesekkur ederım 41500 tl (Beyaz renk + sis farları dahıl) ye aldık.
  • quote:

quote:

aracınız hayırlı olsun ..
    sıra beklemeden mi aldınız ve pazarlık yapabildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_

quote:

quote:

aracınız hayırlı olsun ..
    sıra beklemeden mi aldınız ve pazarlık yapabildiniz mi ?

Sıra beklemeden aldık hazır araç aradım Aydın' da buldum .İzmir' e en yakın 1 ay ıcınde araç gelecekti.Liste fiyatı 41300 tl di.(sigorta hariç) Sis farları fabrika çıkışlı araç vardı bu fiyata aldık biraz pazarlıkla.Ama izmir'de liste fiyatı soylenıyor ötesine geçmiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.