Şimdi Ara

Vw polo 1.6 tdi - yeni clio-peugeut 308

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.araç almak istiyoruz.Hb kasa dizel ve manuel bir araç olacak.Donanımı artırıp 50 bin tl seviyelerine çıkmak istemiyoruz Max 43*44 bin tl
    Düşündüğümüz araçlar için değerli forum üyelerinin fikirlerini almak istedim.
    Vw polo 1.6 tdi comfortline ile 1.2 tdi arasında tercıhımız 1.6 tdi olacak.Babam vw alalım malum 2.el :) diyor.Esp li poloya 4 ay sonra diyorlar!! esp siz bir araç almak da içime sinmiyor.Ama şu an en öncelikli araç bu.
    Yeni clio tasarımı güzel güvenlik olarak iyi bir araç ancak markadan dolayı ailem çekiniyor(Geçmişte renault markasına ait araçlardan cok uzun yıllar kullandık )
    308 üst segment bir araç ancak kasa değişimi olacakmış 2013 sonunda.Esp Varmış !! ama peugeut'a ait ön yargılar var
    Benzinli golf 7 de düşündüm ancak benzinli dsg li araçlar öncelikli olarak gelecekmiş.
    Fiesta ailemizde olan bir araç memnunuz ama tekrar aynı araç almak istemiyoruz ( Makyajlı kasası da 2013 de gelecek)
    Corsa da 1.3 motor ve onunda kasa değişimi 2013 sonunda olacağından düşünmüyoruz.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahmet_1989 -- 7 Kasım 2012; 0:04:24 >

• polo için 4 ay beklemeye değmez ben clio derim hem dci motor çok yaygın ve sıkıntısı olmayan bir motor ayrıca gürünüm olarak içlerinde en iyiisi clio. ön yargıyı yenip renault'a gidip bi bilgi almak lazım bence
  • Yeni clio çok güzel araç aslında ama onu almak istemesseniz poloyu bekleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnavruz

polo için 4 ay beklemeye değmez ben clio derim hem dci motor çok yaygın ve sıkıntısı olmayan bir motor ayrıca gürünüm olarak içlerinde en iyiisi clio. ön yargıyı yenip renault'a gidip bi bilgi almak lazım bence

4 ay bende beklemem hazır araç arayacam bulabılrsem ne ala 1 hafta içinde.
    Clio 4 u test ettım begendım ama babama markasını begendıremedım malesef.
  • Peugeot 308 kendini kanıtlamış modeldir, hangi testte bakarsan bak kimse kötü diyemez PSA motor 6'ncı ödüllünü aldı dizelde psadan sasma benzinlide farketmez ama dizelde bu husus önemli diğer yanı motor güçlü olmasına rağmen az yakar yüksek hızlara cıkmakta zorlanmaz, psa'nın dizel sesi diğer dizellere bakış daha düşüktür.
  • ikinci araç olacaksa clio4 derim.308 güzel araba ama başlangıç donanımından kısmalar olmuş maalesef.ayrıca dediğiniz gibi belli bir zaman sonra kasa değiştirecek.aslında çok hoşuma giden bir araç ama nedense rakiplerinin çok gerisinde kaldı.clio yeni kasa olması nedeniylede bir adım önce
  • donanım listesine nasıl baktın bilemiyorum ama esp standart güvenlk donanımı .
    http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media//56/5627-ca473b.pdf
    arabadan önce gözlük öneriyorum .
  • Bende imkan varsa ve uzun süre binilecekse 308i öneririm, ki araçta esp standart durumda, ki yeni kasa çıkar diye araç almamak kötü bir durum daha 2013 sonu 1 yıl var, polo ve clio b sınıfı araçlar, bunu unutmayın, bende vw kullanıyorum ama 308 polodan daha iyidir.
  • 44bin bütçe ayırdıysanız neden 2.el araç bakıyorsunuz. sıfır 308 alınır o paraya dizel manuel. alt paketini alırsanız iyi bir pazarlıkla üzerine para bile kalır. esp de standart ayrıca. c segment araç almak varken b segmentini düşünmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhti

44bin bütçe ayırdıysanız neden 2.el araç bakıyorsunuz. sıfır 308 alınır o paraya dizel manuel. alt paketini alırsanız iyi bir pazarlıkla üzerine para bile kalır. esp de standart ayrıca. c segment araç almak varken b segmentini düşünmeyin derim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: CILGIN_HACI

donanım listesine nasıl baktın bilemiyorum ama esp standart güvenlk donanımı .
    http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media//56/5627-ca473b.pdf
    arabadan önce gözlük öneriyorum .

Bugun satış temsılcisine ısrarla sordum bende var bılıyorum adam yok dedi :) teşekkür ederim ( gözlük takmıyorum arada takarım )
  • Dizeli yok ama jazz var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTSE100

quote:

Orijinalden alıntı: muhti

44bin bütçe ayırdıysanız neden 2.el araç bakıyorsunuz. sıfır 308 alınır o paraya dizel manuel. alt paketini alırsanız iyi bir pazarlıkla üzerine para bile kalır. esp de standart ayrıca. c segment araç almak varken b segmentini düşünmeyin derim.

+1

2.araç olarak bakıyorum 2.el değil sanırım yanlış anlaşılma olmuş.Bende c segmentini zorlayacam bakalım ama 45in üstüne çıkmayı düşünmüyorum.
    308 de Esp konusunda haklısınız bır arkadas da soylemıs temsılcıye sordum ısrarla yok dedi onun yanılgısı oldu .
    Teşekkür ederim
  • benim sıralamam
    308
    clio
    xyz
    xyz
    xyz
    polo
    şeklinde olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahmet_1989
    Babam vw alalım malum 2.el :)

İşin içinde kim var.
    Babamız var.
    Ne diyor babamız?
    2. el diyor.
    Yani?
    Hızlı satalım diyor,bize önce araba değil piyasası lazım diyor.
    Peki citroen plazasında işimiz olur mu bizim?
    olmaz.
    Peki hangi plazalara gideceğiz?
    vw,ford,toyota,honda,opel.
    başka?
    Başka yok.
    Yav yan dönsek viraj yapsak düşünsek hoplasak zıplasak babamın kahveye uyku ilacı atsak?
    Cidden yok.
    Ozaman forumu ne yapmayalım?
    Yormayalım.
    Noktayı da koyalım:
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 7 Kasım 2012; 11:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Babam vw alalım malum 2.el :)

İşin içinde kim var.
    Babamız var.
    Ne diyor babamız?
    2. el diyor.
    Yani?
    Hızlı satalım diyor,bize önce araba değil piyasası lazım diyor.
    Peki citroen plazasında işimiz olur mu bizim?
    olmaz.
    Peki hangi plazalara gideceğiz?
    vw,ford,toyota,honda,opel.
    başka?
    Başka yok.
    Yav yan dönsek viraj yapsak düşünsek hoplasak zıplasak babamın kahveye uyku ilacı atsak?
    Cidden yok.
    Ozaman forumu ne yapmayalım?
    Yormayalım.
    Noktayı da koyalım:
    Saygılar.

Onun fikrine tabi ki değer verecem ancak araçlar konusunda benım fikirlerimi genelde kabul eder. Ben bu araçları kullanan insanların fikirlerini almak istedim.Peugeut markasını çevremde kullanan insan sayısı oldukça az malesef.Yeni clio da malum çok yeni bir araç.Araçları kullanan insanların memnunıyetlerını begenmedıklerı noktaları bılmek istedim almak istedım.Forumu yormak gibi bir gayem yok.Bir önceki aracı alırken forumda herhangi bir konu açmadım sn shadowgeist.

• quote:

Onun fikrine tabi ki değer verecem ancak araçlar konusunda benım fikirlerimi genelde kabul eder.

Ahmet kardeşim,başta da söylediğim gibi.
    Eğer kriterlerinin arasında 2. el varsa,değer kaybı varsa,bu saydığım plazalar dışında hiç bir plazadan araba almazsın.
    Yani bu kriterleri taşıyan kullanıcının gideceği yerler bellidir.
    O açıdan sana tavsiyem ya bu yukarda saydığın ve babanın önerdiği kavramı konundan kaldır rahat tartışalım,ya da birbirimizi yormayalım.
    Ben yerinde olsam babam bu mantıktayken onunla otomobil tartışmam,zira bu mantıktaki olan(kendi babam da bu işin içinde) bir kullanıcıya bırak peugeotu jaguar sorsan sana aynı cevabı verir:
    satışı var mı?piyasası var mı?
    Kalakalırsın öylece:)
  • 308 dogru secim olur. Herseyden önce üst sınıf arac alabiliyorsak alt sınıflara bakmanin pek bir esprisi yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Onun fikrine tabi ki değer verecem ancak araçlar konusunda benım fikirlerimi genelde kabul eder.

Ahmet kardeşim,başta da söylediğim gibi.
    Eğer kriterlerinin arasında 2. el varsa,değer kaybı varsa,bu saydığım plazalar dışında hiç bir plazadan araba almazsın.
    Yani bu kriterleri taşıyan kullanıcının gideceği yerler bellidir.
    O açıdan sana tavsiyem ya bu yukarda saydığın ve babanın önerdiği kavramı konundan kaldır rahat tartışalım,ya da birbirimizi yormayalım.
    Ben yerinde olsam babam bu mantıktayken onunla otomobil tartışmam,zira bu mantıktaki olan(kendi babam da bu işin içinde) bir kullanıcıya bırak peugeotu jaguar sorsan sana aynı cevabı verir:
    satışı var mı?piyasası var mı?
    Kalakalırsın öylece:)

Malesef kalıyor bazı araçlarda insan.Teşekkür ederim düşünceleriniz için ...

• C4 ve bravo ya bakmanizi oneririm size

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.