Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yolcu havayastığı kapağı tıkırdıyor. Var mı bi çözüm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seviyesizprofil S kullanıcısına yanıt
    Landirenzo lpg taktik. 25bin kmdir kullaniyorum. Performans ayni ve arıza vermiyor bana. Bi sıkıntı yok. Ancak tam olarak yakiyor hic hesaplamadim. Fakat uzun yolda 1300km de ortalama 270 tl gibi yakti

• arkadaşlar merhaba 2 senedir takip ettiğim bir forma bende yorum yazmak istedim
    öncelikle aracım 1,2 7 ps trent polo
    yakıt karma kullanım dur kalk karışık sakin kullanım dışı 0,38 kuruş sakin kullanım 0,33 kuruştur.
    permormans olarak orta seviyede tatmin edici
    beklenti önemli konu 1,2 motor sa sınıfının en iyisi zatten tork la güçlenmiş bir araç
    konfor olarak çoğu aynı segment araçlara göre en başarılısı
    hız konusu ben uzun yolda sabit 170-180 km hızla kullanımım oldu içeri sesi biraz daha sesli sarsıntı yok genel olarak diğer araçlara göre çok başarılı
    bazı yorumlara baktım da yok gitmez vesaire cümleleri okuduğum için yazıyorum bunları
    100 metrede orjinal ölçümüm 12,66 sn
    arkadaşlar motora takılmayın araç başarılı araca gücü veren sadece motor değildir tork v.b lerle motorun gücü alınmış takviyelenmiş başarılı bir araçtan bahsediyoruz. ben 1,4 ünüde kullandım arasında çok istisna fark yok sadece iç malzeme kalitesi torpido v.b 1,5 senedir kullanan biri olarak aracımdan kesinliklle mutluyum
    yakıt tasaruf edecek arkadaşlara tavsiyem dizel araç alsınlar.
    sorusu olan varsa içtenliklecevap yazarım.

• Merhaba. Benim de 70hp 1.2 trendline 30.000de beyaz polom var. landirenzo lpg kiti taktırdım. mükemmel lpg uyumu var. araçta hafif dokunmaya bağlı lokal boya var. yürür aksamda motorda hiç bir sıkıntı yok. park sensörü ve cam film var. bu aracı satmak istiyorum da kaçtan satışa çıkarayım? bir de ne kadar sürede satılır sizce? araçlarını satan arkadaşlardan özellikle yorum alabilirsem.
  • hayırlısı olsun hakkında
    satış konusundda 2012 modelse dediğin gibi kazası ufaksa 26-28 arası
    2013 modelse 29-33 arası satısa cıkarabilir ve satısını yapabılırsın tabı senin aklındakı rakamıda bılmek lazım
  • Arkadaşlar merhaba, bu araci almayı düşünen arkadaşlar için yazıyorum. Şehir içi 35kr civarı yakan 1.2 motor , uzun yolda 90km sabit hızla sadece 18kr yakıyor ! İnanmayanlar deneyebilirsiniz.1000 km yi gördüm 1 depo benzinle

• Lpg takildi. Atiker microfast obd 2 simit depo 45lt. Ariza isigi yanmiyor. Uzunyolda 6 lt lpg tuketiyor. Tavsiye ederim. 15 binlik bakim icin netten filtre aldim. Marketten de yag. Sanayide degistirdim. Herkese selamlar

• Bugün bartin dan sakarya ya 300 km yi 75tl ye geldim arkadaslar. Ayrica Otobanda 120 nin altına inmedim.

• Uzun yolda 4 lt benzin yakan aracin 6 lt yakmasi biraz garip degilmi:)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batur17 kullanıcısına yanıt
    Lpg

• şu araçların TSI olanlardan farkı nedir? bilen var mı?

bir de 2012de 30bine satılan araçlara 33-35 bin lirası fiyat istemek nedir arkadaş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: abisi1

şu araçların TSI olanlardan farkı nedir? bilen var mı?

bir de 2012de 30bine satılan araçlara 33-35 bin lirası fiyat istemek nedir arkadaş!

Motorları farklı , TSI olanlar turbo benzinli motor. Birde donanım olarak comfortline donanım.
    İkinci soruna gelirsek , 2012'de bu araçlar 30 bine değil 28-29 bin civarına satılıyordu, şimdi piyasa böyle olduğu için o fiyatlar isteniyor, emin ol sende 2012'de 28bin'e aldığın aracı bugün 28'e vermezdin çünkü şimdi sıfırı 39,500 civarında hemde 1.0 motor olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetzetto -- 31 Ekim 2014; 17:05:48 >
  • 34bindeki 1.2 trendline 2012 poloyu takasta 30000 saydi seat servisi. Üstüne 20 verip toledo 1.2 tsi style alacağım insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: zetzetto

quote:

Orijinalden alıntı: abisi1

şu araçların TSI olanlardan farkı nedir? bilen var mı?

Motorları farklı , TSI olanlar turbo benzinli motor. Birde donanım olarak comfortline donanım.
    İkinci soruna gelirsek , 2012'de bu araçlar 30 bine değil 28-29 bin civarına satılıyordu, şimdi piyasa böyle olduğu için o fiyatlar isteniyor, emin ol sende 2012'de 28bin'e aldığın aracı bugün 28'e vermezdin çünkü şimdi sıfırı 39,500 civarında hemde 1.0 motor olanı.

Yalnız yeni Polo'daki 1.0 motor eski nesil 1.2 MPI motordan aşağı değildir, aynı performansa daha iyi yakıt ekonomisi ve 1.0 MPI ünite hacmine göre gayet iyi bir motor.

• erester E kullanıcısına yanıt
    Hocam az saymışlar hemde takasta ben 2012 30000 km polomu 31500 tl nakit paraya sattım sahibindende 35000 yazan bile gördüm 2012 modeller içinde

• zetzetto Z kullanıcısına yanıt
    Hocam 39500 e satılan aracı 39000 bine alırsın hem bu araç 2014 model ve en önemlisi hıza duyarlı elektro servo direksiyon var bu tip bir araca ancak binersen anlarsın kalitesini ve sayamadığım bir Yığın Özellikler var o arabayı 2012 için 33000 veren adam kerizdir enayidir 2014 polonun 2. Eline taş çatlasın 36000 eder bu araba piyasası bu kerizler oldukça düşmez

• 2014 model poloda ESP de standart

• 2012 bomboş poloda birtek ABS var başkada bişey yok ve 2.el fiyatı 35000 yazıkkkk
    2014 poloda ESP ABS YOKUŞ KALKIŞ
    LASTIK BASINÇ SENSÖRÜ
    HIZA DUYARLI DIREKSIYON RESMEN ÇAĞ ATLAMIŞ GOLFÜN YAVRUSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: portrey

2012 bomboş poloda birtek ABS var başkada bişey yok ve 2.el fiyatı 35000 yazıkkkk
    2014 poloda ESP ABS YOKUŞ KALKIŞ
    LASTIK BASINÇ SENSÖRÜ
    HIZA DUYARLI DIREKSIYON RESMEN ÇAĞ ATLAMIŞ GOLFÜN YAVRUSU

2 kişiye mesaj attım, 2012 de kaça aldınız aracı diye, cevap vermediler :D
    etse etse 30bin eder 2012 modeli.
    eski sayfalara baktım geçen sene 28e falan alanlar olmuş 2nci el 30bin km'li 2012 modelleri.
    bugün 33bin tl altında bulunamıyor.
  • abisi1 A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam araç orjinalse ve servis bakımlı olmak kaydıyla 31500 tl den fazla verme km si 20000 altındaysa 32000 ver

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.