Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmirdeyim eşim gitsin gelsin işine istiyorum gunde 20 30 km bile gitmez işe arada hafta sonları fona cesme yapsak en fazla gitgel 200 km olsun kredim 3 sene cekcem bitince model yükseltilirım nakitle peşinat yuksek verir az az öderim duzgun arabaya binerim kafamdaki yorumum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonso35

İzmirdeyim eşim gitsin gelsin işine istiyorum gunde 20 30 km bile gitmez işe arada hafta sonları fona cesme yapsak en fazla gitgel 200 km olsun kredim 3 sene cekcem bitince model yükseltilirım nakitle peşinat yuksek verir az az öderim duzgun arabaya binerim kafamdaki yorumum bu

Ha ha benim eşimde aynı mantalite ile bana aldı dün. Siparişi verdik şubat sonunda teslim alacağız. Aklımıza takılan tek soru çocuk ile kullanmak kolay olur mu. Malum bebek arabası ıvırı zıvırı sığar mı. Çocuk 5 yaşına gelene kadar kullanacağız sonra sedan duşunuyoruz. Çocuk ile kullanan arkadaşlardan yorum rica ederim. İyi akşamlar.

• Merhaba Arkadaşlar 2 yıldır 1.2 benzin Polo kullanıcısıyım Allaha şükür buzamana kadar bir sıkıntı çıkartmadı, çok kullanışlı ve konforlu bir araba. 1.2 motor olmasına bakmayın bastınmı fena kaçıyor airodinamiği çok iyi yakıtı ise harika.
    Aracımla uzun yol biraz yapacağım için atiker microfast obd2 taktırdım, 35lik simit depo ile şehir içi 1 depo ile 385 km gördüm ve ikaz sesi gelmedi 400km yapardım ama doldurdum tekrar. Keşke 45lik taksalardı, gerçi 2 hafta önce takıldı lpg servisine sorup 45lik ile değiştirmeyi düşünüyorum.
    Benzine sakın para vermeyin gaz 1.94 lt si , anadoluda yollarda daha ucuz fiyatlarla yaz kış uzun seyatlerinizde çok ekonomik kullanırsınız tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar ayrıca forumda bizim polo 1.2 trendlinelar için cruise control ve yol bilgisayarı ekleten arkadaşlar var. Bu konuda incelediğim kadarıyla BCM unitesi kodu 87 ile bitenlere uygulanabiliyor. Comfortline farkı vermeyen arkadaşlar için büyük bir sürpriz bence ve ender elektronik firmasında bu sistemi takıyorlar, bazı arkadaşlar çinden silecek kolu ve kablosunu alıp özel servis oto elektrikçilerde taktıranlar ve kullananlarda var.

BCM kodu direksiyonun arkasında bulunan bir ünite ve arkasına telefonunuzla flashı açıp resim çekip görebilirsiniz. Benim araç Malesef 86x kod ile bitiyor buyüzden , bu kodlu araçlara olmuyor. Ama Bcm kodu piyasada veyurtdışındaki sitelerde çıkma bulunabiliyor.

Bu sistemi yapan arkadaşlar varmı, var ise bize tecrubelerini paylaşabilirse çok sevirim..
  • Tekrar merhaba bana exper bi arkadasım 1.2 dizel alınmaz yakar dedi boğar dedi ya 1.2 Benzın yada 1.6 dizel diyor esılsınler 1.2 BenZinlı 1.6 dizel sizce devre yüklendikce daha cok yakcan Dio bırı chevrolet Aveo 1.3 sedan dizel al dıo karmakarışık kafam

• Ben 1.2 benzin kullanıcısıyım, yaklaşık 2.5 yıldır rahatlıkla kullanıyorum , gidişi kullanışı gayet güzel. 4. viteste 160 - 170 yaptım oldukça yere sağlam basıyor.
    Ayrıca yakıt konusunda ise henüz yeni atiker microfast obd2 taktırdım, 60 tl ye fulluyorum şehir içinde 385km gittiğim oldu oldukça yakıtta cimridir.
    1.2 benzinli temiz bulursan sakın kaçırma, sonradan ekstra full özellikler ekleyebilirsin makul fiyatlara bilgin olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhat

Ben 1.2 benzin kullanıcısıyım, yaklaşık 2.5 yıldır rahatlıkla kullanıyorum , gidişi kullanışı gayet güzel. 4. viteste 160 - 170 yaptım oldukça yere sağlam basıyor.
    Ayrıca yakıt konusunda ise henüz yeni atiker microfast obd2 taktırdım, 60 tl ye fulluyorum şehir içinde 385km gittiğim oldu oldukça yakıtta cimridir.
    1.2 benzinli temiz bulursan sakın kaçırma, sonradan ekstra full özellikler ekleyebilirsin makul fiyatlara bilgin olsun..

Kullandığınız 3 silindirli motor ise, benzinde ortalama hız ve yakıt tüketimi bilgisi paylaşırmısınız.

• İstanbul şehir trafiğinde beylikdüzü - Zeytinburnu topkapı ikitelli ve anadolu yakası devamlı gidip gelirim, köprü trafiği v.s çok kaldım. Evet 1.2 benzin 70 ps atiket microfast obd2 lpg kiti takılı 60 tl gaz alıyorum, 350 - 385 kmlerde şehir içi yakıtlarım oldu 1 depo gaz ile. ayrıca simit 35lt gaz deposu takılı.

Ortalama hız hiç hesaplamadım, ama sakin kullanımda yakaladığım rakamlar bunlar, ayrıca ilk çalıştırmada benzinle çalışıyor 1-2 dkk içinde gaza geçiyor, onun ortalaması en fazla 10km benzin var yoktur. Geçen ay benzin aldım 50 tl lik hala duruyor mesela araba çok ekonomik.

Almanyadan BCM 087 modülü getirttim, haftaya yol bilgisayarı + cruise control ve lastik basınç sensör bağlatıcam. Bundan başka konfor ve ekonomi başka yoktur sanırım.
  • Sevgili arkadaşlar. 2014 model 1.2 trendline polo bir arkadaşım satıyor. 10bin km.de 35 bin tlye bırakacak. uzun zamandır araba bakınıyorum. yorumlarınız benim için önemli. sizce bu fiyata alınır mı? araçtan çok fazla hız beklentim yok. ev-iş-ev arası çoğunlukla şehir içi kullanılacak. yakıt çok üzer mi? şimdiden tşkler kazasız sürüşler.
  • çağlar_mavis Ç kullanıcısına yanıt
    Mesafelerin kisaysa ve istanbul iciyse yakit seni uzer. Ancak bizim gibi lpg takarsan rahat edersin.

• Arabada kaza herhangi birşey varmı ? Eğer yoksa kaçırma , lpg kiti tak %45 tasarrufun olur, birkaç özellikte eklersin araban full olur..
  • batur17 ve erhat çok tşk ederim yorumlarınız için. arabada ön cam hariç kaza boya değişen vs yok. bir de bu araca sonradan direksiyon kumandası,hız sabitleyici ve ön kol dayama ekletebilir miyim ilerde. benim için önemli donanımlar arasında.
  • DePalma D kullanıcısına yanıt
    arkadasım bende 2012 polo 1.2 var ama benımki biraz sıkıntılı acaba sebebi ne olabılır dedıgın gibi şehir içinde 0,21 krş yakıyor ama uzun yolda 0,51 krş yaktı 255 km yol yaptım fulledım 130,06 tl yakıt aldı uzun yolda neden bu kadar fazla yakıyor acaba yaptığım hız sınırı da 110 km hızı geçmez...
  • beyler arabanın bakımlarında neler degişiyor bilen varmı net olarak,

mesela 15000 bakımında
    30000 bakımında

ilk bakımı servise yaptırdım amma çok pahalı kendim yapmayı düşünüyorum.

hava filtresi yag filtresi yakıt filtresi hangisi uyumlu araştırma yapan varmı bu konuda hiç ?
  • küçük bir araştırma sonucu,

yağ EDGE PROFESSIONAL LONGLIFE III 5W-30

www.n11.com
    Oto Filtre Setleri Fiyatları & Markaları - n11.com
    http://www.n11.com/vw-volkswagen-polo-12-14-16-benzinli-3lu-filtre-set-P15274658

şöylede filtreler var beyler, alıp kendimiz takabiliriz

• S0N3R S kullanıcısına yanıt
    sanayideki usta filtreleri mann marka ile değiştiriyordu. parçalarıda simkan diye biryerden alıyordu sanırım. ordan şase no ile bakıp alıyorladı. dediğiniz gibi filtreler + 30000de benim fren hidroliği değişti. balatalara bakılabilir. yağın markasını hatırlamıyorum ama o sıkıntı değil servisten hangisi olduğu rahatça öğrenilebilir..
  • çağlar_mavis Rica ederim, Polo tercihin çok iyi oldu memnun kalacaksın. Evet fonksiyonel direksiyon takabilirsin, cruise control ve yolbilgisayarı da ekletebilirsin.

Öncelikle BCM kodu son rakamları 087 ile bitmesi gerekiyor. Onun için ise pedalın üstünde telefonunla flashı açıp resim çekerek görebilirsin. Kol değişecek trip tuşlu ve hız sabitlemede ikili oluyor. Elektronik veya elektrikçilerde değişim yapabilir bu özellikleri kullanabilirsin.

Araç bakımları ise, 30bin km e kadar 3'lü filtre takımı değişmesi yeterli bunlar; yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi bunların markaları MANN-Filter veya Genuine marka kullanmanızı tavsiye ederim. Filtre önemlidir, yan sanayi kullanmanızı tavsiye etmem hatta kesinlikle kullanmayın derim. İçinde polimer ve kağıt yapısı emici özelliği çok farklıdır bilginize.

Benzin fitresini sağ tekerleğin ön tarafında ustanıza söktürüp bakabilirsiniz ona göre değiştirin derim. 40km de aynı işlemler yapılmasıda gerekiyor, gene usta yardımı ile görerek inceleyerek filtreler ve fren balatalarıda kullanıma göre değişim isteyebilir. Yağ markasıda 10w 40 Castrol magnatec adge, LPG var ise 5w 30 kullanıyorlar.
    Benim araç lpg castrol magnatec edge 5w 30 olarak değiştirdim.
    Cevizlibağdaki oto sanayide ÜÇEL otomotiv şase no bakarak hepsini orjinal filtreleri aldım, değiştirmiştim sanayide ustaya 30 TL ye değiştiriyorlar, ayrıca bakım km uyarısını vagcoma bağlatarak sıfırlatmayı unutmayın. Siz söyleyin onlar bağlayıp sıfırlıyorlar.

• ahmet07030703 A kullanıcısına yanıt
    Bence aracınızın hava , yağ, benzin filtrelerini ve yağını değiştirmenizde yarar var. Bakım olması gerekiyor, fazla aracınızı o şekilde yıpratmayın filtreleri ve yağı kendiniz alın, sanayide bakım ustlarına 20-30 tl verin değitirin.
  • Arkadaşlar herkese merhaba.

İnternette 1.2 trendline tüplü, kaput ve çamurluk lokal boyalı, 45000 binde polo buldum. Almayı düşünüyorum ne dersiniz ? Sizce en son kaça kadar pazarlık etmeliyim. İstenen fiyat 33.000 tl

• old_fashion_way kullanıcısına yanıt
    Bence istenen rakam yüksek , ben kasım ayında 9000km'de sıfır hata aracımı 34500TL'ye sattım.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.