Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zetzetto

Bence istenen rakam yüksek , ben kasım ayında 9000km'de sıfır hata aracımı 34500TL'ye sattım.

Doğrudur dostum. Senin araba lpg limiydi ? Bu araba tüplü bugün sahibiyle tekrar görüştüm 32500 dedi biraz daha zorlarsam bi 31500 veya 32000 e alabilirim ne dersin hala yüksek mi ederi nedir bunların. Baktığım arabada ilaveten sis farı ve çelik jantta var bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda 1.4 2012 benzinli poloların piyasası nedir? Araç dolu bir araç. Durban 17 jant,cam filmi,tesisat,sis farı,gti görünüm v.s
  • old_fashion_way kullanıcısına yanıt
    Hayır benimki lpg'li değildi. O aracın ederini bilemem, sonuçta araca bağlı, yanlış hatırlamıyorsam 2 parça boya var demiştin. Km'si de yüksek. Ben o araç üzerinden konuşmaktansa daha temiz ve az km yapmış bir aracı belki 1-2bin farkla araştırmanı tavsiye ederim.
  • çağlar_mavis Ç kullanıcısına yanıt
    Kardeşim merhaba. Bahsettiğin arabayı aldın mı nasıldır memnun musun ?

• Arkadaşlar aracı delmeden kol dayama taktıran var mı?
    Aşağıdakilerin uyabileceğini söylediler. Alsam uyar mı acaba?

• Arkadaşlar,
    polom 2012 model. km 27.000 de. sanırım bu bakım 30.000 bakımı olacak.
    yetkili servis 576 tl fiyat verdi.
    Önce yetkili servis kesin kararımdı fakat iyi niyet garantisini sordum bu yıl haziran ayında bakıma girsemde girmesemde iyi niyet garantisinin biteceğini ve artık garanti namına bir şey kalmayacağını belirttiler
    Bu durumda yetkili servisin bir avantajı kalmıyor sanırım. Özel servis ise 250 tl gibi bir fiyat verdi.

Buna rağmen yetkili servisi tavsiye edermisiniz.
  • Arkadaşlar Merhaba

Polo Büyüksün Grubu olarak 5 nisan 2015 tarihinde Beylikdüzü McDonalds'da 11.00'da buluşmamız vardır.Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.
    https://www.facebook.com/events/1603088809909846/
  • Arkadaşlar merhaba,

2011 veya 2012 model dizel 1.2 motor, hasar kayıtsız ve maksimum 50.000 km için düşünürsek piyasası nedir, mantıklı bir tercih olur mu?

Yakın zamanda almayı düşünüyorum, arayıştayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cathar

Arkadaşlar,
    polom 2012 model. km 27.000 de. sanırım bu bakım 30.000 bakımı olacak.
    yetkili servis 576 tl fiyat verdi.
    Önce yetkili servis kesin kararımdı fakat iyi niyet garantisini sordum bu yıl haziran ayında bakıma girsemde girmesemde iyi niyet garantisinin biteceğini ve artık garanti namına bir şey kalmayacağını belirttiler
    Bu durumda yetkili servisin bir avantajı kalmıyor sanırım. Özel servis ise 250 tl gibi bir fiyat verdi.

Buna rağmen yetkili servisi tavsiye edermisiniz.

Hocam 250 TL'niz cebinizde kalsın. Özelde yaptırın bence.
  • Slm arkadaşlar bende polo 1.2tsi confortline alacağım iki hafta içinde sipariş vereceğim bana bu model hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

• Bizimkinin turbolusu:)))))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyuksun polo

Slm arkadaşlar bende polo 1.2tsi confortline alacağım iki hafta içinde sipariş vereceğim bana bu model hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

sar abime paket yap
  • Merhaba arkadaslar bu araca sahip olmak istiyoruz yokuslarda cekis problemi yasarmiyiz acaba bilgilendirirseniz sevinirim

• 3 yildir kullaniyorum, ful doluysa hafif zorlaniyor ama abartilcak bir zorlanma degil. Ben cok memnunum ve benimki lpg li.

• batur17 kullanıcısına yanıt
    saolasın hocam 1.2 TDİ 75 beygir bluemotion düşünüyoruz önerirmisiniz?
  • arkadaşlar,

tatile çıkmak için arka koltukları komple yatırıp orayı çocuklar için yatak şeklinde kullanma fikrim var. trafik mevzuatında cezası varmı bu durumla ilgili bilgisi olan varmı
  • 1.2 benzinli çok yakıyor mu ?
  • Forumdakiler araclari satti sanirim. 3,5 yil oldu polo 1.2 devam.

• Arkadaşlar bende de 2013 model Polo var 1.2... Bisey soracaktım uğraştım bulamadım Arabanın Yakıt tüketimini göstermesi var mi

• onurair O kullanıcısına yanıt
    Trendlin ise malesef yok.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.