Şimdi Ara

Vw Polo Golf Jetta Passat Audi A3 A4 A6 Seat Leon Ibiza Skoda Vagcom Kodlama 150 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
7
Favori
7.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Hizmet Türü #Araç Tamir ve Bakım
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Setirekli

Yeriniz nerde nasıl yaptırabiliriz.Güngören tarafına veya yakın bir yere geliyormusunuz

birkaç haftada bir pazartesileri kağıthane gürsel mah. geliyorum. onceden pazar gunu telefonla arayıp bulusmayı planlamamız gerekli yanlız. aksi taktirde pc ve kablo yanımda olmaz

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2001 seat toledo sıgno ya olur mu hocm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz5561

2001 seat toledo sıgno ya olur mu hocm?

2005 oncesi araclari kapsamiyor malesef elimdeki kablolar

• Merhaba Erdem bey,

SkodaRapid 2013 Ambition model aracımda SWING (DELPHI nın ürettiği) radio mevcut.Kodlama ile AUX girişi aktif edilebilir mi?Teybin üstünde ki bilgilerinde resmi mevcut.

Vw Polo Golf Jetta Passat Audi A3 A4 A6 Seat Leon Ibiza Skoda Vagcom Kodlama 150 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: codexplanet

Merhaba Erdem bey,

SkodaRapid 2013 Ambition model aracımda SWING (DELPHI nın ürettiği) radio mevcut.Kodlama ile AUX girişi aktif edilebilir mi?Teybin üstünde ki bilgilerinde resmi mevcut.

Vw Polo Golf Jetta Passat Audi A3 A4 A6 Seat Leon Ibiza Skoda Vagcom Kodlama 150 TL

Aux acilabilir gozukuyor teyp rcd310nun Skoda modeli Ama harici aux baglantisi yaptirmaniz lazim Eger mevcutsa 5 dk surer islem

• fiyat çok uygun ben 90 tl ye yaptırmıştım..
  • size pm attım. bakar mısınız?
  • merhaba 2007 a3 üm var yol bilgisayarı yok aslında var ama kolu yokmuş giriş yapamıyorum yani onun için bişey yapılabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

merhaba 2007 a3 üm var yol bilgisayarı yok aslında var ama kolu yokmuş giriş yapamıyorum yani onun için bişey yapılabilir mi

audide kolu olmadiktan sonra kodlansa dahi hicbir degisiklik olmaz ikisi beraber sart

• 2012 model VW Caddy Comfortline aracımı hafta sonu servise bakım için götürdüm.
    - Kapıların hareket ettikten sonra kilitlenmesi
    - Emniyet kemeri ikazının açılması
    - Ani fren durumlarında 4lü flaşörlerin devreye girmesi gibi benim açımdan emniyetle ilgili taleplerde bulundum. Ancak servis bana bu özelliklerin aracımda bulunmadığı iddiasıyla talebimi yerine getirmedi. Ücretli de olsa bu özelliklerin devreye alınması mümkündür diye düşünüyorum. Sizden bilgi almak istedim ; gerçekten bu özellikler aracımda yok mudur? Servis başından savmak için mi bu yola başvurdu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrErcument

2012 model VW Caddy Comfortline aracımı hafta sonu servise bakım için götürdüm.
    - Kapıların hareket ettikten sonra kilitlenmesi
    - Emniyet kemeri ikazının açılması
    - Ani fren durumlarında 4lü flaşörlerin devreye girmesi gibi benim açımdan emniyetle ilgili taleplerde bulundum. Ancak servis bana bu özelliklerin aracımda bulunmadığı iddiasıyla talebimi yerine getirmedi. Ücretli de olsa bu özelliklerin devreye alınması mümkündür diye düşünüyorum. Sizden bilgi almak istedim ; gerçekten bu özellikler aracımda yok mudur? Servis başından savmak için mi bu yola başvurdu ?

emniyet kemeri model dusuklugunden dolayi olmayabilir ama araciniz comforline mutlaka vardir diger ikisi tabikide mumkundur pm ile iletisime gecerseniz yapabiliriz

• hocam 2010 model jetta exclusive aracıma hangilerini ekleyebilirsiniz?
    bir de eklediğiniz özelliklerin sayısı arttıkça fiyat değişiyor mu?
  • Merhaba,

Golf 5 2004 comfortline sanruflu acaba aracımda hangi özellikler acabiliriz

Tşk. Edrm.
  • boncuk82 B kullanıcısına yanıt
    fiyat sabittir.
    Özellikler araç bağlantısı sağlandıktan sonra netleşir ortalama 7-15 arası kod açılır

• Yeni makyajli poloda hangi ozellikleri acabiliyorsunuz?suan icin pek bi ozellik acilmiyor herhalde bulumadim nette bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: ChineseTranslator

Vw Audi Skoda Seat Tüm Araçların Vagcom Kodlama 50 TL

Volkswagen Polo Golf Jetta Passat Scirocco Beetle Tiguan Toureg Transporter

Audi A1 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7

Seat Leon Ibiza Toledo Cupra

Skoda Citigo Fabia Roomster Rapid Octavia Yeti Superb

05070944727 ERDEM/ISTANBUL

Önemli NOT:
    Bilgisayar yardımı ile aracınıza eklenebilecek tüm özellikler aşağıda listelenmiştir. Fakat bazı özellikler araç model ve yılına göre değişiklik gösterebilir veya aracınız bunu desteklemeyebilir.

Kodlar:

1. Ön sinyalleriniz amerikan park şekline ve istediğiniz şiddette ayarlanır
    2.15 km hızın üstüne çıktığınızda kapıların otomatik kilitlenmesi ve kontak çıkardığınızda otomatik geri açılması ayarlanır.
    3.Coming Home özelliği ile eve geldiğinizde stop ettikten sonra bir kere selektör yaparak kapınızı kilitledikten sonra 30 sn farlarınız açık kalır.Karanlık biyere park ediyorsanız müthiş bir özellik.
    4.Leaving özelliği ile aracınızı kumandayla açtığınızda farlar veya farlar ile parklar beraber açılır güzel bi görüntü oluşturur
    5.Jettalarda ve Passatlarda (Skyline)arka stop lambasında Halka şeklindeki Led stobun içindeki kırmızı ampul söndürülerek sadece halka şeklinde yanması sağlanır
    6.Uzunları yaktığınızda sislerin sönmesi , uzunları geri söndürdüğünüzde sislerin geri yanması ayarlanır.(Çok dikkat çekiyor)
    7.Dönüşlerde sisleriniz döndüğünüz yöndeki yanacak şekilde ayarlanır.
    8.RCD teyplerde yani 2005 ve sonrası vw teyplerinde Dijital hız göstergesi açılır
    9.Anahtarla cam ve sunroof açıp kapama sağlanır
    10. Emniyet kemeri ikaz ışığı ve sesi kapatılır yada açılır.
    11.RNS510 teyplerde yani 2010 ve sonrası vw teyplerde arka tema rengi değiştirilir.
    12.Yağmur sensörü olan araçlarda yağmur yağarken camların otomatik olarak kapanma özelliği açılır.
    13.Servis lambaları ve hata ışıkları söndürülür.
    14.Geri vitese takıldığında sağ aynayı aşağı indirme / MirrorDown (Sadece elektrikli aynalarda)
    15.Kısa sinyal ( Kolu indirmeden,biraz basarak) süresi 3 saniyeden 5 saniyeye çıkarılır
    16.Arka fren lambalarının parklarla beraber yanması
    17.Arka sinyal lambalarının parklarla birlikte yanması
    18.Bütün sinyaller - parklar ve fren lambalarının şiddet ayarı
    19.Arka ve ön silecek ağlama modu
    20.Kapı açıp kilitlerken 4 lü lerin yanması/yanmaması ,kapı açarken yada kapatırken korna çalması/çalmaması
    21.Çok şiddetli fren yapıldığında 4 lü lerin otomatik olarak yanması
    22.Geri vitese taktığınızda sislerin yanması
    23.Sinyal verilen taraftaki gündüz farının sönmesi
    24.Uzunları gündüz farı olarak ayarlama
    25.Kısaları sürekli yakma
    26.Welcome (Selamlama/Staging) özelliğini aktifleştirme
    27.Araç dilini Türkçe olarak değiştirme
    28.Yeni orjinal donanımları araca tanıtma
    29.Orjinal alarmda alarm süresini değiştirme (5dk yada 30 sn)
    30.Geri viteste giderken bagaj kapağı açıldığında geri vites lambasının sönmesi
    31.Orjinal ayak altı ışık sistemini sürekli aktif etmek.
    32.Park sensörü sesini değiştirme (Yine orjinal park sensörlerinde)
    33.Araç kalan menzil uyarısını göstergede aktifleştirme
    34.Trendline araçlarda yol bilgisayarı özelliğini yükleme
    35.140KM/Saatten Fazla Hızda Otomatik Far Yakma
    36.
    37.
    ...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

S.a hayırlı günler.

Aracım 2014 Seat ibiza 1.4 Style bu özelliklerden hangisi açılabilir aracım için ?

Ve bu yaptığınız işlem aracın garantisini bozuyor mu acaba?

Teşekkürler.

• İyi aksamlar 2013 seat ibiza referance modelinde hamgi ozelikleri actirabilirim ornegin kapilari kapatirken korna calmasi, kadran selamlama,on sinyalleri amerikan park seklinde yakma,kapilarin otomatik kitlenmesi,geri vitese takildiginda sag aynayi asagi indirme,leaving ozelligi ile kapilari acinca farlarin yanmasi. Bu yazdiklarimin hangileri yapilir yada yapilmaz cevap icin simdiden tesekkurler

• aracin garantisine bir sikinti dogurur mu bu durum? 2014 1.2 baz comfline a neler eklenebiliyor?

• Selam Erdem Hocam ;

Aracım 2008 jetta midline .. Bu modelde ne gibi özellikler aktif oluyor aceba ?
  • ChineseTranslator kullanıcısına yanıt
    merhabalar,
    2006 model volkswagen 1.4 polo comfortline stil paketli aracıma hangi özellikleri ekleyebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youns -- 6 Ocak 2015; 13:48:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.