Şimdi Ara

vw polo gti ın yazısını sökersek..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GTS1907

quote:

Orijinalden alıntı: mng1

bmw 3.20d çok kolay ama 3.20i için aynı şey söylenemez

yanliz f30 kasa 3.20d yolu yalatabilir dikkat et cok acilma

Onuda alıyor.
  • ya birgün 3.28 yazısını söktürmüş bir f30'a denk gelirsen
  • nerden bulunuyor bu kapışma yapacak elemanlar merak ediyorum.forumda hep geçiyor kapıştık lafları.ben hiç trafikte rastlamıyorum bu tiplere.ışıkta yanyana gelecende adamda senin kafanda olacak ve 2 kişide iyi şöför olacakta şaşıracak olup bitine.çok zor ihtimal geliyor bana...
  • Boyleleri neden bana hic denk gelmiyor...
  • Hizli ve ofkeli terk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

Orijinalden alıntı: ART Concept

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Trafik bir oyun sahası değildir.

hayat başlıca bir oyun değil mi zaten ?

Degildir, sinavdir.

Her denilene inanıyorsun ama gerçek gözünün önünde

Sınav herkeze eşit şartlarda sunulan bir faktördür, zenginlik, sağlık vs şartlar eşit değilse sınav geçersizdir sadece yalan, kandırma vardır.

Herkes kendi sinavindan sorumludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Degildir, sinavdir.

Sınav herkeze eşit şartlarda sunulan bir faktördür, zenginlik, sağlık vs şartlar eşit değilse sınav geçersizdir sadece yalan, kandırma vardır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Degildir, sinavdir.

Tekrar ediyorum,

Herkes kendi sartlari altinda sinava tabiidir. Kimisi engelli cocuguyla kimisi milyonlarca dolariyla.

Eger sartlar esit olsa sinava gerek kalmazdi.

Sinav sonuclarindada puan siralamasi yok.

• geçtinde ne oldu madalya mı verdiler ? sonuç olarak onlar halen mercedes bmw ye biniyor sen ise hep onların gerisinde kalmış bir markaya boşuna ağlama yani
  • quote:

Fantazilere bak.

Normal polo su olan gti yazisi koyar jant alir izgaraya serit ceker.

Gti yi olanda duzler.

Ne garip milletiz yav.

millet mersine biz tersine diye söz çıkan bir milletten beklenmiyecek bir harekette değil hani
  • quote:

quote:

O zaman paran varsa range rover, paran yoksa game over
  • Bende benim 2.0 scenic'i Rs yapmak için uğraşıyorum.Yazıyım 1.4 16v yazıyım geçiyim.Bi düsündümde harbiden fena olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mng1

ben hep onların ilerisinde olan bir motora binerken onlar hep vw gerisinde olan bir motora binecekler

saydığın markaları bende tokatlıyorum..ama en güzeli vw grubu zevk veriyor bana :)) scirocco lar özellikle tercihimdir havalarını fena alıyorum :) polo loru takmıyorum bile ama senin gibi gazlayan olursa belki bişiler dürter! aklıma gelmişti bende sökeyim diye ama markamıza saygım sonsuz herkes haddini bilsin :) peugeot208 GTI 200 HP
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Degildir, sinavdir.

Tekrar ediyorum,

Herkes kendi sartlari altinda sinava tabiidir. Kimisi engelli cocuguyla kimisi milyonlarca dolariyla.

Eger sartlar esit olsa sinava gerek kalmazdi.

Sinav sonuclarindada puan siralamasi yok.

Tam aksine şartlar eşitse sınava, teste ihtiyaç vardır, çünkü o sınavı, o testi her ne için yapıyorsan ancak o aşamada onların içinden kötüleri eleyebilirsin, tabi bunu gelde sana anlat...

Neyse birileri mutlaka anlar mukayese eder.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada 1.4 den 1.8 e çıkmış yeni polo gti ın ünlü yağ tüketen motoru

• cavador kullanıcısına yanıt
    Seni anliyorum cavador seni anliyorum.

• león cupralara denk gelme kaç beygir olabilecekleri hiç belli olmuyor iyi oynuyorlar motoruyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

/>

Konuyu başından beri okuyorum, en çok buna güldüm
  • sakin ol şampiyon
  • Araç ya E63 AMG Bussines edition ise?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.