Şimdi Ara

vw polo gti ın yazısını sökersek..... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zorda kalırsan shift e basılı tut nitroyu çalıştır kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng1

208 gti ile 0-100 ü biliyorsunuzdur ki ancak topgear yapabilir bu yüzden dsg ye karşı çıkmanıza imkan veremiyorum hemde sciroccolar gerçektende yenince çok zevk veriyor bu yüzdende polo gti geçemezsiniz

polo GTI benim araba ile kafa kafaya şoföre bağlı o yüzden yolda benden öyle kaçamazsın zevk vermem sana :)
  • Hayallerimin arasındadır bu. Clio 2 RS alıp yanına 1.4 RXT yazdırmak. Sonra ışıklarda v.b kalkmak ya da otobanda. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

Sol şeritten yavaş giderken arkadakinin sellektörüyle uçmak benimde hobilerim arasında ne yalan söyleyim

• Ben M3 e 3.16i yazıcaktım ama..
  • drift de yap fazladan puan toplarsın
  • Mesajına üyelik tarihini de göz önüne alıp bakarsak troll gibisin ama gece gece iyi güldüm sayende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

motor olarak benimkinden iyi değiller

yav arkadaş ne anlarsın sen bmw den mercedesten motordan
    almışsın bir polo gti onu birşey zannediyorsun
    senin motorun neyi iyi bmw motorundan onu bi anlatta herkes aydınlansın
    Sen istediğin kadar herkese toz yutturduğunu söyle o arabalar senin polodan çok çok üstün

Not: Cevap vermiycektim çoluk çocuk diye ama dayanamadım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ART Concept

quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

Orijinalden alıntı: ART Concept

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Trafik bir oyun sahası değildir.

hayat başlıca bir oyun değil mi zaten ?

Degildir, sinavdir.

Her denilene inanıyorsun ama gerçek gözünün önünde

Sınav herkeze eşit şartlarda sunulan bir faktördür, zenginlik, sağlık vs şartlar eşit değilse sınav geçersizdir sadece yalan, kandırma vardır.

Tekrar ediyorum,

Herkes kendi sartlari altinda sinava tabiidir. Kimisi engelli cocuguyla kimisi milyonlarca dolariyla.

Eger sartlar esit olsa sinava gerek kalmazdi.

Sinav sonuclarindada puan siralamasi yok.

dostum bende seninle aynı görüşteyim .Elhamdülillah müslümanım sadece ilk cümlemi yanlış kullandım.
    oyundan kastım bu dünya yalan dünya anlamındaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

Mesajına üyelik tarihini de göz önüne alıp bakarsak troll gibisin ama gece gece iyi güldüm sayende.

aynen troll arkadaş aşşağıda açtığı konuda öyle

http://forum.donanimhaber.com/m_86123437/f_//tm.htm#86128749

http://forum.donanimhaber.com/m_86070229/f_//tm.htm#86070229

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barerkmen -- 6 Ocak 2014; 0:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Trafik bir oyun sahası değildir.

+1905

• quote:

Orijinalden alıntı: Navy SEALs

quote:

ben hep onların ilerisinde olan bir motora binerken onlar hep vw gerisinde olan bir motora binecekler

saydığın markaları bende tokatlıyorum..ama en güzeli vw grubu zevk veriyor bana :)) scirocco lar özellikle tercihimdir havalarını fena alıyorum :) polo loru takmıyorum bile ama senin gibi gazlayan olursa belki bişiler dürter! aklıma gelmişti bende sökeyim diye ama markamıza saygım sonsuz herkes haddini bilsin :) peugeot208 GTI 200 HP

polo gti ile peugeot208 GTI 200 HP aynı sınıfda değil sanırsam peugeot208 GTI 200 HP her türlü tokatlar bu araba peugeot'nun ralli takımının en önemli parçası diye hatırlıyorum şampiyonlukları vardı sanırım.

• benim de hayalim mesela m3 alıp arkasına 3.16 yazdırıp trafikte milleti delirtmek
  • konu, yaptığınız yorumlar, kafa yapınız tam bir combo olmuş. tebrik ederim.

• Dün akşam haberleri seyrettiniz mi bilmiyorum. Ama beyaz bir scirocco motosikletli birine çarpıp kacmıştı. Sağlık ekipleri yol kenarinda kalp masajı yaparken gencin anne ve babası feryat figan ediyordu. Malesef o genç artık yaşamıyor. Sırf senin gibi bilinçsiz insanlar yüzünden. Yarışmak istiyorsan piste çık, trafiğe değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: barerkmen

quote:

Sen istediğin kadar herkese toz yutturduğunu söyle o arabalar senin polodan çok çok üstün

arkadaş benim arabam mercedes bmw den iyi demiyor ki dese komik olur..ama maalesef yolda geçemezler GTI faktörü var! bende de peugeot 208 GTI var beygirim 200 olduğundan bastığım zaman yakıt fena can yakıyor..adam orada bmw almış dizel takılıyor ekonomi takılıyor o yüzden arkadaşa dedin üstüme alındım almışsın polo GTI vs diye..benim aracım 58 000 tl civarlarında ama ekonomik düşünmedim bastımı gidecek araba :)) yeri geldiğinde mahçup olmuyorum buda verdiğim paraya sonuna kadar helal olsun zevk meselesi!
    arkadaşa laf söyleyenlere lafım ah şu benzin ucuz olsa ben sizi görürdüm arkadaşlar 200 HP araba kullanın ondan sonra eleştirinizi yapın..çok zevkli be 200HP

• quote:

quote:

quote:

arkadaş benim arabam mercedes bmw den iyi demiyor ki dese komik olur..ama maalesef yolda geçemezler GTI faktörü var! bende de peugeot 208 GTI var beygirim 200 olduğundan bastığım zaman yakıt fena can yakıyor..adam orada bmw almış dizel takılıyor ekonomi takılıyor o yüzden arkadaşa dedin üstüme alındım almışsın polo GTI vs diye..benim aracım 58 000 tl civarlarında ama ekonomik düşünmedim bastımı gidecek araba :)) yeri geldiğinde mahçup olmuyorum buda verdiğim paraya sonuna kadar helal olsun zevk meselesi!
    arkadaşa laf söyleyenlere lafım ah şu benzin ucuz olsa ben sizi görürdüm arkadaşlar 200 HP araba kullanın ondan sonra eleştirinizi yapın..çok zevkli be 200HP

yazmış arkadaş. size göre bir motorun iyiliği beygir gücü ise daha fazla konuşmaya gerek yok

• uzun yolda görüşelim bi ara :)
  • Bi de marifetmiş gibi yazmışsın.Kısaca apaçi olarak tanımlıyoruz biz toplum olarak senin gibi yapanları...

• quote:

quote:

quote:

quote:

yazmış arkadaş. size göre bir motorun iyiliği beygir gücü ise daha fazla konuşmaya gerek yok

evet biraz komik olmuş! böyle düşünen birinin de polo GTI yı var mı tereddüt ettim şimdi!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.