Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.541
Cevap
62
Favori
1.348.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nesini alıcan daha..
  • merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 1 hafta önce 97 model şeytan kırmızısı bir polo aldım klimalı 1.6 bana bu araç hakkında özellikler bilmem gerekenler konusunda bilgilendirirmisiniz birde bu arabayı modifiye etmek istiyorum ufaktan ufaktan ama abartmak istemiyorum çünkü annemle birlikte kullanmak istiyorum beni yönlendirirmisiniz???
  • sewgılı merso anlattıklarına bakılırsa arç önden kesın carpısmıs bırıyle en kesın belırtısı aırbaglar değişmiş dion dutdukyere airbag deişirmi önden sagdan we soldan bısuru boyalı yer saydın bence uzak dur
  • Arkadaşlar 2.el sitelere bakıyorum..polo larda ABS diye bir olay göremedim...buna gerek görmeyecek kadar mükemmel bir araba mı yaptılar yoksa malzemeden mi çalıyorlar... 2005 aşağısı modellerde bilhassa..
  • yooo ABS olan bir sürü polo var.
    ama 2005 den düşük bakacaksan en ideal ve güzeli 2000-2001 model olanı.
    bunlar ara kasa, ama hem donanımı bol hem de güvenli.
  • 2003-2004 modeller iyi değil mi...
    quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

yooo ABS olan bir sürü polo var.
    ama 2005 den düşük bakacaksan en ideal ve güzeli 2000-2001 model olanı.
    bunlar ara kasa, ama hem donanımı bol hem de güvenli.

• quote:

Orjinalden alıntı: tavakspor
    2003-2004 modeller iyi değil mi...

fena değil ama 2000-2001 model olanlar özel yapım araçlar.
    bunların yol tutuşu, performansı, donanımı diğerlerine göre daha iyi.

Şu an aracımda standart olarak

4 tekerde disk fren abs,
    klima
    ön-arka sis far-lamba.
    elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar.
    elektrikli ön camlar (tam ve yarı otomatik)
    kararan iç dikiz aynası
    cam yağmur sensörü
    2 hava yastığı
    yükseklik ayarlı sürücü yolcu koltuğu
    yükseklik ayarlı direksiyon simidi
    immobiliser var.
    ve çok memnunum araçtan, 1.4 motora göre oldukça seri bir araç

ayrıca araca standart olarak performans lastiği ayarı verilmiş
    yani 185/55/14 ya da 195/45/15 lastik kullanıyorsun, tabii bu da yol tutuşu artırıyor.
    haa dersen ki aldığım arabaya bu lastikleri takarım, o araç bu ebada göre tasarlanmamış, dolayısıyla fazla yakıt ve performans kaybı yaşarsın.
    zaten çift gözlü pololar pek tutmadı ve artık arka tekerlere kampana atılıyor. disk yok yani.

• Arkadaslar merhaba, bende 2007 polo alacagım, parayı verdik aracı daha teslim alamadık,nisan sonunda teslim alacagız. Size sormak istediğim birkaç şey var yardımcı olursanız sevinirim
    öncelikle aracım 2007 polo TDİ trendline kuş tüyü grisi+metalik boya
    sorularım ıse: 1) aracda cakılı anahtar var mı? yoksa alarm ve uzaktan kumandayı bedavaya getirebilirmiyim ( serviste hediye olarak taktırabilirmiyim)
    2) celik jant varmı bu modelde, taktırmak istesem kaca taktırırım
  • verdiğin bilgiler için teşkkürler Climanjaro...vallahi aklım çok karışık....uygun fiyata adam gibi bir araba yok piyasada hepsinin bir yamuğu var...polo,astra,ibiza,cordoba,colt,206,307....biz neye bineceğiz yavvv...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tavakspor
    2003-2004 modeller iyi değil mi...

fena değil ama 2000-2001 model olanlar özel yapım araçlar.
    bunların yol tutuşu, performansı, donanımı diğerlerine göre daha iyi.

Şu an aracımda standart olarak

4 tekerde disk fren abs,
    klima
    ön-arka sis far-lamba.
    elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar.
    elektrikli ön camlar (tam ve yarı otomatik)
    kararan iç dikiz aynası
    cam yağmur sensörü
    2 hava yastığı
    yükseklik ayarlı sürücü yolcu koltuğu
    yükseklik ayarlı direksiyon simidi
    immobiliser var.
    ve çok memnunum araçtan, 1.4 motora göre oldukça seri bir araç

ayrıca araca standart olarak performans lastiği ayarı verilmiş
    yani 185/55/14 ya da 195/45/15 lastik kullanıyorsun, tabii bu da yol tutuşu artırıyor.
    haa dersen ki aldığım arabaya bu lastikleri takarım, o araç bu ebada göre tasarlanmamış, dolayısıyla fazla yakıt ve performans kaybı yaşarsın.
    zaten çift gözlü pololar pek tutmadı ve artık arka tekerlere kampana atılıyor. disk yok yani.

• ne kadar para ayırdın bu iş için bilmiyorum ancak seat'ın ibiza modelleri de hoş duruyor
    110 hp. ve donanımı polodan daha fazla.
    sonuçta aynı motor ancak 2. el piyasası polo kadar yok o kötü yanı var.
  • zaten aralarında en iyi duranı seatlar....18 000 ytl yi aşmamaya çalışıyorum...
    quote:

ne kadar para ayırdın bu iş için bilmiyorum ancak seat'ın ibiza modelleri de hoş duruyor
    110 hp. ve donanımı polodan daha fazla.
    sonuçta aynı motor ancak 2. el piyasası polo kadar yok o kötü yanı var.

• quote:

Orjinalden alıntı: peroksit

Arkadaslar merhaba, bende 2007 polo alacagım, parayı verdik aracı daha teslim alamadık,nisan sonunda teslim alacagız. Size sormak istediğim birkaç şey var yardımcı olursanız sevinirim
    öncelikle aracım 2007 polo TDİ trendline kuş tüyü grisi+metalik boya
    sorularım ıse: 1) aracda cakılı anahtar var mı? yoksa alarm ve uzaktan kumandayı bedavaya getirebilirmiyim ( serviste hediye olarak taktırabilirmiyim)
    2) celik jant varmı bu modelde, taktırmak istesem kaca taktırırım

valla bedava vereceklerini sanmam

pazarlik yaparken bunlari aldigin yere sorman lazimdi almadan once pazarligin icine katsaydin daha ucuza gelebilirdi belki
  • Selam herkese ben de artık polo kulübüne üye oldum diyeyim.

2007 polo 1.4(80hp) Goal, abs, 4 hava yastığı, yarı klimatronik, 15" alüminyum alaşımlı cant. vs.
  • selam arkdslr sevgılı tavakspor pololarda abs ye rastlamadım demıssın ben buna alındım yani adam 96 poloyı full donatmış ne dıyon sen bende war abs kılıma cıft hava yastıklı
  • eskiden iyiymiş arkadaşım...ama bir çok model ABS yi artık standart veriyor...vermeyenler olsa bile polo bir vw ürünü..... ABS nin opsiyonel olmasını vw ye yakıştıramadım....sadece o kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: ne5555

selam arkdslr sevgılı tavakspor pololarda abs ye rastlamadım demıssın ben buna alındım yani adam 96 poloyı full donatmış ne dıyon sen bende war abs kılıma cıft hava yastıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuhey66

Selam herkese ben de artık polo kulübüne üye oldum diyeyim.

2007 polo 1.4(80hp) Goal, abs, 4 hava yastığı, yarı klimatronik, 15" alüminyum alaşımlı cant. vs.

kuhey66 pm attım. cevap lütfen
  • Herkese selamlar..Ben forumda yeniyim ve ehliyetini yeni almak üzere olan 18 yaşında bir polo kullanıcısıyım :) 16v 97 Sportline var bizde,daha önceden annem kullanırken kaza yaptı,hata karşı taraftaydı,nası olsa karşı tarafın kaskosu ödüyor diye yetkili serviste ( Maltepe EREL) yaptıralım dedik..Biz 2. el aldık ve aldıımız zman arabanın üzerinde sis farları wardı,kazada tampon zarar gördü ama sis farları sağlam duruyordu..Adamlar tamponu deiştirdi fakat sis farlarını takmadılar orijinalinde sis farı yoq, bunları takmak için tamponda biyer kesmek lazım,onu da biz yapmayız diyerekten..Merak ettiğim şu ki; bu 97 model Sportline ların orijinalinde sis farları war mı? (İlk başta Erel e götürdüğümüzde adam aracın Türkiyedekilerden farklı,yurtdşı olduğunu söylemişti..Böyle bişey olabilir mi?) Yanıtlarsanız sevinirm şimdiden teşekkürler..
    ---
    Bu arada ehliyetimi almaya gittiğimde başıma gelen olayı anlatayım da nası bi ülkede yaşadığımızı bir kere daha anlayın..Mersin anamur doğumlyum ben,Nüfusta da İÇEL yazıyor doğal olarak..Neymiş, artık İÇEL olarak kabul edilmiyormuş MERSİN olacakmış,bilgisayarlarında yazdıkları zman İçel çıkmıyormuş...Böylece bir yığın angarya çektiğim yetmiyomuş gibi bir de nüfusu yenilemekle uğraşacağım maalesef +ehliyeti 2 gün daha geç alacam..

• quote:

Orjinalden alıntı: dark_dream_1905
    Mersin anamur doğumlyum

hala orda mısın?
    ben askerliğimi orda yaptım.

bu arada ehliyet olayı gerçekten çok saçma olmuş.
    bu kadarı da olmaz yani.
  • :) Mersin anamurda 2 sene yaşamışız, o da küçükken(yani hatırlamıyorum bile )..şu an istanbulda oturuyorm..Ya olayı duyunca şok oldum bugün..Aklım mantığım almadı böyle bi saçmalığı..pzt si bekliyorum şimdi sabırsızlıkla..neyse konuyu bulandırmayayım bari =) ( 97 sportline lar hakkında bilgisi olan yoq mu?)
  • Herkese selamlar..... Arkadaşlar ben de 97 model bir polo 1.6 aldım. Öncelikle çok temiz bi araç 2ncisi birçok araç kullandım bunların içerisine Bora da dahil ama bu araçtaki performansı hiç birinde bulamadım. Aracı aldığımda çeyrek depo benzin vardı ben de ışık yandıktan sonra ne kadar gidiyor diye bakayım dedim ama bu gün olan oldu ışık yanmadan benzin bitti. ibresinde hareket var doldurduğum da gösteriyor. aceba bu araçların benzin lambaları nerde yok mu (ki böyle bi şey düşünülemez) ibre nerde iken ışık yanıyor ve bunların tamiri güç müdür. cevaplar için şimdiden teşekkürler
    .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.