Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.541
Cevap
62
Favori
1.349.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Y bu gaz kelebegı dızellerde yok degılmı arkadaslar bılen varmı bende 2004 tdı var 70 bıen geldı hıc temızlık falan yaptırmadım bıde bana carbon clean dıye bı uygulama onerdıler onu mutlaka yaptır dedıler bu uygulamanın barız faydaları varmı acaba...
  • Arkadaşlar vw polo fiyat listesinde ABS opsiyonlu olarak gösteriliyor...ABS nin opsiyon olarak sunulması vw ye yakışmıyor gibi...yanlış biliyorsam uyarın lütfen...
  • Arkadaşlar polomu aldım biniyorum. Çok beğendim güzel ve rahat bir araba. kafama takılan konularda bilgi paylaşırsanız sevinirim. mesela aldığım araç polo tredline abs . Ancak aracın abs li olduğunu nerden anlayacağız. mesela ruhsata abs li olduğu işlenmez mi? bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet2007

Arkadaşlar polomu aldım biniyorum. Çok beğendim güzel ve rahat bir araba. kafama takılan konularda bilgi paylaşırsanız sevinirim. mesela aldığım araç polo tredline abs . Ancak aracın abs li olduğunu nerden anlayacağız. mesela ruhsata abs li olduğu işlenmez mi? bilgilendirirseniz sevinirim.

kontağı açtığında "abs" yazan sarı bir ışık görürsün.
    Ya da fiili olarak görmek istersen, 80 km hızla giderken sert bir fren yap ve pedalı mümkün olduğu kadar basılı tut.
    pedal frenleme sırasında titreme yapıyor ve mekanik bir ses yapıyorsa abs var demektir.
    sen frene bastığında yaklaşık olarak saniyede 18 kez fren yaptığı için pedalda bir titreme ve ses duyarsın.

bir frenleme sırasında tekerlerden biri ya da birkaçının kayma etkisi gösterdiğinde otomatik olarak devreye giren
    ve fren esnasında yol tutuşunu kaybetmemeni sağlayan bir sistemdir.

karlı bir yolda yumuşak bir frenlemede de devreye girebilir.
    yeter ki tekerlerden birinin kaymaya başladığını hissetsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 15 Mart 2007; 18:49:42 >

• kontağı açtığında "abs" yazan sarı bir ışık görürsün.
    Ya da fiili olarak görmek istersen, 80 km hızla giderken sert bir fren yap ve pedalı mümkün olduğu kadar basılı tut.
    pedal frenleme sırasında titreme yapıyor ve mekanik bir ses yapıyorsa abs var demektir.
    sen frene bastığında yaklaşık olarak saniyede 18 kez fren yaptığı için pedalda bir titreme ve ses duyarsın.

bir frenleme sırasında tekerlerden biri ya da birkaçının kayma etkisi gösterdiğinde otomatik olarak devreye giren
    ve fren esnasında yol tutuşunu kaybetmemeni sağlayan bir sistemdir.

karlı bir yolda yumuşak bir frenlemede de devreye girebilir.
    yeter ki tekerlerden birinin kaymaya başladığını hissetsin.

değerli arkadaşım tşk ederim. abs li olduğu ruhsata işlenmez mi?
  • benim ki ABS li ama işlenmedi ruhsata.
  • Arkadaşlar bu araç çok güzel. ancak sanki çok ses alıyor gibi geldi bana. sizde de öyle mi yoksa ben daha alışamadım mı?
  • ÇOK YAKIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN!

arkadaşlar benim bir derdim var lütfen yardımcı olun biz 2001 polo comfort ile kaza yaptık (inşallah hiç birinizin başına gelmez) direğe önden çarptık, aracın vites ve motor kısmında sorun oluştu aracı uzun süre tamir ettirdik, aracı yaptırdıktan sonra araç çalışıyodu fakat rölantide durmuyordu ve gaza basmazsan stop ediyordu meğer araç ismi galiba valf sübapları olabilir orada uzun yaklaşık 12 cm kadar uzun siyah demirler var civataya benziyor onları eğmiş ve hava kaçırıyormuş onları rektifiye yaptırdık aracın rölantide durmama ve stop etme sorunu çözüldü araç gayet iyi çalışıyor ve yine binilecek duruma getirdik ama araç çok yakmaya başladı 20 ytl benzinle şehir içi 50 km ancak gidiyor, araçta şu anda hava filtresi yok para yetişmedi alamadım acaba neden çok yakıyor lütfen ciddi bilgi verin yardımlarınızı bekliyorum polo'dan gerçekten anlayan varsa pm'de atabilir lütfen yardım edin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Percino -- 17 Mart 2007; 20:15:40 >

• motordan anlayan bir suru arkadas var ama bende aklima gelenleri soyleyeyim
    sanirim subab ayarlarindan olabillir eger sorun ondan sonra basladiysa
    baska birsey aklima gelmiyor

gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin
  • selam arkadslar 1 yıllık polocuyum 96 model 1.6 abs cıft aırbag klıma serwıse bakıma goturduumde (ozel serwıs) 96 modelde bu kadar ozellık olmaz dedı attımı bılmıyom benı supelendırdı sızce işin aslı nedır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne5555

selam arkadslar 1 yıllık polocuyum 96 model 1.6 abs cıft aırbag klıma serwıse bakıma goturduumde (ozel serwıs) 96 modelde bu kadar ozellık olmaz dedı attımı bılmıyom benı supelendırdı sızce işin aslı nedır

O kasalarda kısa bir süre özel donanımlı olarak bütün bunları içeren araçlar gelmişti.
    Servis önce kendine baksın sallamasın. Ben de aynısının 97 modelini alıyordum.
    Tek kapılısını aldım onda bu özellikler yoktu.
  • Arkadaşlar 6n2 polo için sol ön ve sağ arka aks bilyalarını değiştirmek istiyorum ama bunları nerden ve nasıl alabilirim ? parça kodu yada hangi marka olmalı değiştirmem lazım acil !! çok ses yapmaya başladı araba. direksiyon bile balans yapıyor bu yüzden olabilir bilenler bana yardım etsin allah sırazı için ...
  • Merhaba arkadaşlar buraya polo almayı düşündüğüm için üye oldum. Bu arabadan çok fazla anlamıyorum ama yardımlarınızı bekliyorum.Benim için sırasıyla; güvenlik(hava yastıkları),performans(101 beygir),ekonomi(1.4) ve donanım(klima) geliyor.2000 ve 2002 model arası bir araç düşünüyorum(maddi durumumdan dolayı).Ne alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...
  • tesekurler cantacı içimi rahatlattın adam ole dıyınce ne bılıım ınsan suphelenıyo ne de olsa can war içinde
  • sewgılı apex polo almak istemekle işin yarısını basarmısın polo kadar rahat ekonomık we guwenlı bı arac ( o sınıfta ) gormedım yukarda saydıım ozellıklerde polo war sahın dogan braodway flash ford tanus cılo palıo bınmedıım arac kalmadı tawsıye edrım al polo olsun
    da paran nereye yetıyosa onu al ama polo olsun arac katagorısının ekonomıgı sayılır 50 ytl ıle 300 km ye yakın yaptıımı bılırım suan aracım lpg lı sımdı ise dadından yenmiyo tawsıyem orat sınıf alacaksan durma saygılar
  • hawa yastıgı zaten aradıın modellerde war performansa gelınce 1.6 75 beygır polo dolu hemide tüpte gıdıyom bayır falan hak getıre banamısın demıo kereta ha aracta sırslı sıstrem lpg war walla satarsam kı zor (madden ) gene bır polo alırım hemide şöle afillisinden çift gözlü şu hain kedilerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: apeks64
    Merhaba arkadaşlar buraya polo almayı düşündüğüm için üye oldum. Bu arabadan çok fazla anlamıyorum ama yardımlarınızı bekliyorum.Benim için sırasıyla; güvenlik(hava yastıkları),performans(101 beygir),ekonomi(1.4) ve donanım(klima) geliyor.2000 ve 2002 model arası bir araç düşünüyorum(maddi durumumdan dolayı).Ne alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...

2001 model polo hb highline tavsiye ederim
    senin istediklerinin yanında aşağıdakiler var.
    tahmini fiyatı da 16000-18000 ytl arasıdır.
    otomatik klima, asr, 4 hava yastığı, 101 hp, 4 teker disk fren, yağmur sensörü, ön camlar elektrikli, yan aynalar ısıtlamı ve elektrik kontrollü, yükseklik ayarlı sürücü-yolcu koltuğu...
    daha ne yazayım bilmem ki.... bu kadar artıları var.

comfortline modelini ben kullanıyorum, çok memnunum, ama highline olsa hiç fena olmazdı.....

sadece 2000-2001 model var, bu ikisinden birini al.

• slm arkadaşlar 2004 polo alıcamda tamaş a gittim genel bi kontorolden geçirdim hepsini sizle paylaşmak istiyorum siz olsanız ne yaparsınız

sağ ön kapı ön çamurluk ön kaput sol çamurluk sol ön kapı sol çamurluk boyalı dio şifreli bijonların değişmesi gerekiyo dio bu nedemk onu bana anlatırsanız sevnirim çok mu masraflı bişi bu değişmezse ne olur klima soğutmuyo arıza var dio sorun ne olabilir gazmı yok yoksa başka bi nedenmi airbag arızalı ışığı yanıyo dio airbag takılmış ama hala yanıyomuş neden acaba alt muhafaza yokmuş bide motor traversi ezik dio bunu hele hiç analamdım baya pahalı bişeymiş bu kbakmayın siz şimdi tamaş a neden sormadınız diceksiniaz ama orda alıcı ile satışı karşılıklı olduğu için ağızlarını açamadılar o bakımdan yardımızı bekliyorum acillll
  • dediklerinin bir kısmını anlamadım.
    sormak istediğim sen bu arabayı alıcak mısın yoksa satıcak mısın?
    Eğer alıcaksan şimdiden vazgeç derim. bedava bile verse alma bence.
  • almayı düşünüyorum usta yaaa neleri anlamadın bilmiyorum ama bende anlamadım çünkü onun için size sorim dedim peki sizce ne olabilir neden almim yani
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.