Arkadaslar merkezı kılıt kumandasına batıgınızda yanı arabayı acmak ıcın bastıgınızda 4 luler yanıo mu acaba sızlerın aracında??Yok sadece normal acılıyormu (4 luler derken sag sol sınyal lambaları)
quote:
Orjinalden alıntı: serkanburuk5
Arkadaslar merkezı kılıt kumandasına batıgınızda yanı arabayı acmak ıcın bastıgınızda 4 luler yanıo mu acaba sızlerın aracında??Yok sadece normal acılıyormu (4 luler derken sag sol sınyal lambaları)
Benim aracımda merkezi sistem birçok arabada olduğu gibi orijinal olarak vardı ama uzaktan kumanda tertibatı yoktu. Sonradan taktırdığım uzaktan kumanda sistemi (alarmsız, sadece kumanda) ile kapıları açmak için kumandaya bastığımda dörtlüler iki kez yanıp sönmeye, kapatmak için bastığımda ise bir kez yanıp sönmeye başladı. Dolayısıyla kapıların açılıp kapanırken dörtlülerin yanıp sönmesi tamamen uzaktan kumanda tertibatı ile ilgili bir durum. Bildiğim kadarıyla da uzaktan kumanda bağlantı kutusunun içindeki kablolardan bazıları aracın dörtlü flaşör sistemine entegre ediliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Gone With The Wind
quote:
Benim aracımda merkezi sistem birçok arabada olduğu gibi orijinal olarak vardı ama uzaktan kumanda tertibatı yoktu. Sonradan taktırdığım uzaktan kumanda sistemi (alarmsız, sadece kumanda) ile kapıları açmak için kumandaya bastığımda dörtlüler iki kez yanıp sönmeye, kapatmak için bastığımda ise bir kez yanıp sönmeye başladı. Dolayısıyla kapıların açılıp kapanırken dörtlülerin yanıp sönmesi tamamen uzaktan kumanda tertibatı ile ilgili bir durum. Bildiğim kadarıyla da uzaktan kumanda bağlantı kutusunun içindeki kablolardan bazıları aracın dörtlü flaşör sistemine entegre ediliyor.
Peki bu konuyu ucretsız yahutda yaptırcagım yanı duzeltırecegım yerler neresı acaba bılgın varmı
çok saol:) Gone With The Wind:) inşallah bana da yaparlar bi kıyak:) we öretmen arkadaş sana da kolay gelsin:)teşekküeler ben yibne kafama takılan bişi olursa sorarım sana :) ii geceler
quote:
Peki bu konuyu ucretsız yahutda yaptırcagım yanı duzeltırecegım yerler neresı acaba bılgın varmı
Eğer sonradan takılan bir uzuktan kumanda (alarm) kullanıyorsan ve alarmın özelliğinde dörtlüleri yakma yoksa onu ekletemezsin. Bu özellikleri olan yeni bir alarm taktırman gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: mllm
quote:
Eğer sonradan takılan bir uzuktan kumanda (alarm) kullanıyorsan ve alarmın özelliğinde dörtlüleri yakma yoksa onu ekletemezsin. Bu özellikleri olan yeni bir alarm taktırman gerekir.
Aracdakı doru sonradan takılan alarm kumandası orjınal deıl galiba ozaman taktırmak sacma olur yanıp yanmaması sorun deıl ben sadece yardımcı olan arkadaslar olur dıye sordum sımdı sonradan alarm taktırmak sacma olur varsın yanmasın onemlı olan aracın tıkır tıkır calısması
arkadaşlar meraba ben bişeyi örenmek istiorum.bu far olayında h7 weya h1 olayı nedir abi? kısalar ayrı uzunlar ayrı faln mı? ben de 2007 polo war.benimkibe far alsam h7 mi h1 mi?yani kısalar da uzunlar da h7 weya h1 mi? şimdiden saolun
bugün sanayide 23000 kmde yağ değişmeme yüzünden motoru yanmış polo gördüm.tamamen çıkartmışlar motoru
Arkadaşlar tekrar merhaba...bende de polo tdi 2007 var... ( trendline ) araba ile ilgili bazı sorunlarım vardı bunları sizlerle paylaşacağım...bakalım kronik sorunlar mı... birinci sorunum aracın sol şöför camından bozuk zeminde tak tuk ses geliyordu..servise götürdüm kapı cam contalarından dediler ve sprey sıktılar azaldı fakat geçmedi ,tekrar götürdüm, değiştirin garanti kapsamından dedim ,değiştirdiler ve sorun çözüldü... 2.si ise, daha geçen hafta farkettim araba ile 10 km falan gittikten sonra arabanın ön konsolundan ( klima-cd player-bardak tutacağı nın falan bulunduğu kısım bozuk zeminde tak-tuk diye ses geldiğini fark ettim...işin garip tarafı belli km den sonra yapmaya başlıyor...elimle o panele ( ki sanıyorum çıkma o kısım ) yüklenince ses gidiyor...sizce ne olabilir?? neden belli km sonra yapıyor? genleşme ile ilgili olabilir mi??? son olarak..bizim pololar zemindeki en ufak çukuru bile yolcusuna hissediriyor ve içeriye çok sese alıyor..bu lastiklerle mi alakalı?? 185-14-60 mıydı ne? ufak mı kalıyor yoksa??
peroksit kardes bendede 2006 model polo ternline var o senin cam sorunu bendede var tak yapıo sonra sesi kesio heralde seninkide bende bugun götürdüm servise kasımpasa uzay otomative normal dedler beyle bide arka cam fiskiyesine dikkat edin ucunda pislik oldugu zaman hortumu yerinden cıkartıo benim bagaj koltuk komple su oldu
quote:
Orjinalden alıntı: peroksit
Arkadaşlar tekrar merhaba...bende de polo tdi 2007 var... ( trendline ) araba ile ilgili bazı sorunlarım vardı bunları sizlerle paylaşacağım...bakalım kronik sorunlar mı... birinci sorunum aracın sol şöför camından bozuk zeminde tak tuk ses geliyordu..servise götürdüm kapı cam contalarından dediler ve sprey sıktılar azaldı fakat geçmedi ,tekrar götürdüm, değiştirin garanti kapsamından dedim ,değiştirdiler ve sorun çözüldü... 2.si ise, daha geçen hafta farkettim araba ile 10 km falan gittikten sonra arabanın ön konsolundan ( klima-cd player-bardak tutacağı nın falan bulunduğu kısım bozuk zeminde tak-tuk diye ses geldiğini fark ettim...işin garip tarafı belli km den sonra yapmaya başlıyor...elimle o panele ( ki sanıyorum çıkma o kısım ) yüklenince ses gidiyor...sizce ne olabilir?? neden belli km sonra yapıyor? genleşme ile ilgili olabilir mi??? son olarak..bizim pololar zemindeki en ufak çukuru bile yolcusuna hissediriyor ve içeriye çok sese alıyor..bu lastiklerle mi alakalı?? 185-14-60 mıydı ne? ufak mı kalıyor yoksa??
quote:
Orjinalden alıntı: polo_tdi_oguz
peroksit kardes bendede 2006 model polo ternline var o senin cam sorunu bendede var tak yapıo sonra sesi kesio heralde seninkide bende bugun götürdüm servise kasımpasa uzay otomative normal dedler beyle bide arka cam fiskiyesine dikkat edin ucunda pislik oldugu zaman hortumu yerinden cıkartıo benim bagaj koltuk komple su oldu
quote:
Bende dediğiniz sorunların hiç biri yaşanmadı. KM 57 bine geldi, 4 yıl doluyor, köy yollarında da sürdüm ne bir takırtı geliyor, ne su girmesi. Lastiklerden gelen sesler lastiklerin ufaklığı ile değil de hamurunun sertliği ile alakalı. Ben 185 yerine kışın 175 kar lastiği takıyorum, daha yumuşak olduğu için ses azalıyor. Nu arada daha ilk takılan lastikleri kullanıyorum (yazın). Onlarla 40-45 bin km yapmışımdır. Daha diş derinliği var ama lastikleri bu yıl kışlıkları çıkarınca değiştirmeli miyim acaba.
quote:
quote:
ya normal diyorlar tabi,ama değil işte...benden önce bir bayanda getirmiş arabayı 1 haftadır arıyorlarmış neden yaptığını sonra bulmuşlar ondan dolayı bende olayı çabuk kavradılar... ama bu ön konsol den gelen ses olayı her zaman olmuyor işte oluncada can sıkıyor...bakalım ne diyecekler servise götürünce... bide lastik olayı...14 inç e devam mı etmeli, yada km yi doldurunca 4 lastik alınca 15 mi takmalı ( ki stepne ne olacak can sıkıyor bu durumlar yaw
quote:
Orjinalden alıntı: mllm
quote:
quote:
Bende dediğiniz sorunların hiç biri yaşanmadı. KM 57 bine geldi, 4 yıl doluyor, köy yollarında da sürdüm ne bir takırtı geliyor, ne su girmesi. Lastiklerden gelen sesler lastiklerin ufaklığı ile değil de hamurunun sertliği ile alakalı. Ben 185 yerine kışın 175 kar lastiği takıyorum, daha yumuşak olduğu için ses azalıyor. Nu arada daha ilk takılan lastikleri kullanıyorum (yazın). Onlarla 40-45 bin km yapmışımdır. Daha diş derinliği var ama lastikleri bu yıl kışlıkları çıkarınca değiştirmeli miyim acaba.
bi arkadaş da yanak genişliliği ile alakalı dedi...doğru mu??
merhaba arkadaşlar. sizce bu araba fiyatına göre nasıl? km si de oldukça düşük.. alınabilirmi???
Arkadaşlar aracımda Egzoz gazı lambası yanıp yanıp duruyor nedır bu sorun bılgısı olan varmı ne kadara patlar bana
arkadaşlar selamlar. 98 model polo otomatik vites araçlar nasıldır. temizini bulabilirmiyim. eşime uygun fiyatlı otomatik vites bişeyler arıyorumda. 10-13 milyar arası öneriniz varmıdır??
Aralık sonunda aldığım poloma nihayet bugün sabah kavuştum. Ancak ilk izlenimim motor sesinin çok yüksek seviyede içeri girmesiydi? Önceki arabamın flash s olduğu düşünülürse ve polomun ondan daha fazla motor sesini içeri verdiği düşünülürse burada bir sorun olduğunu düşünüyorum. İlk akla gelen eksoz ve araba alındığında eksozcuda yama yapıldı yani eksoz sorunu yok ama gaz verdiğim anda epey bir motor sesi içeri girmekte. Ses anlatılmayacaktır ama dediğim gibi flash daha sessizdi Bu arada polo 2000 6n kasa 135000 km de.
İkinci sorum ise lastikler 185 *60 r14 yazıyor lastik üzerinde ancak benzin kapağında 3 farklı tipte lastik var bu model yok Buna kaç hava basmak mantıklı olur + bu seçimi neye göre yapmış olabilirler?
quote:
Orjinalden alıntı: aposentr
merhaba arkadaşlar. sizce bu araba fiyatına göre nasıl? km si de oldukça düşük.. alınabilirmi???
Ucuz görünüyor. Dediği gibi boya değişeni yoksa, ayrıca kronik bir mekanik problem mevcut değilse kaçırmamak gerekir. Bu model aracına 17 isteyen de var 20 isteyen de.
arkadaşlar bu kaskolu araçlarda vergi indirimi konusunda bilgisi olan var mı? bi de 2007 polo nun farları h1 mi h7? bu olayı anlayamadaım bi türlü? h1 h7 olayını da bilen warsa açıklayabilir mi acaba?