Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.541
Cevap
62
Favori
1.349.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes saten fabrika sana katologta mesela 175 kmh sadece arabanın zorlanmadan veya fabrikanın önerdigi son hız sen istresen eger 220 de vurdurursun misal yani
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan34181

yok kardeş sadece merak ettim sadece, ama o kataloglardaki hızlara göre hareket edersek kaplumbağ gibi oluruz yollarda motorları zorlamak lazım
    madem 200 ü geçmiyor ne diye 220 km hız göstgergesi koyarlar anlamam ki...
  • mariner arkadaşım, kısa geçeceğim Polo TDİ alırsan en güzel işi yapmış olucan hem Poloya bineceksin hemde dizele
    ayrıca çok masraflı değil. Öyle uçurumlar yok benzinli arasında. Hatta kullanımı serilik olarak benzinliden çok daha
    iyi. Bende herikiside vardı karşılaştırma yapabiliyorum. Diğer arkadaşların değindiği gibi ışıklarda kalkışların ve diğer arabaları
    geride bırakmakta bonusu.
  • arkadaşlar bende de 2007 polo TDI trnedline var..sol çamurluktan ufak bir kaza yaptım, servis çamurluğu değiştirdi.yeni takılan sol çamurluğun ana kaporta rengine göre biraz mavide kaldığını farkettim ( aracın rengi kuş tüyü grisi ),servisi aradım bana olamaz dediler ama siz yinede aracı bir getirin bakalım dediler.Herkes evet bir fark var ama öyle çok belli olmuyor diyorlar sizce tekrar boyattırmalımıyım servise???
    bide ben 100 ytl ile 720 km yol yapıyorum şehir içinde , benzine shell den alıyorum..
    sizde yazarmısınız kaç liralık benzinle kaç km yol gidiyorsunuz ve benzinizi nerden alıyorsunuz?*
  • quote:

Orjinalden alıntı: polo_tdi_oguz

kardes saten fabrika sana katologta mesela 175 kmh sadece arabanın zorlanmadan veya fabrikanın önerdigi son hız sen istresen eger 220 de vurdurursun misal yani
    quote:

yok kardeş sadece merak ettim sadece, ama o kataloglardaki hızlara göre hareket edersek kaplumbağ gibi oluruz yollarda motorları zorlamak lazım

istanbul-ankara arasında hafif yokuş aşagı bir yerde arabayı kökledim maximum 175 i gördü, 180 i hayatta görmüyor...
    2007 polo TDI trendline
  • 200'ü hayal bile edemeyecek araçlara bile 220 kadran koyuyorlar. Bu bizim araç için de normal. Ben aracımı modifiye edersem fazladan bir de kadranı değiştirmeyeyeyim değil mi? Zaten her modelin bir çok versiyonu var. Hepsi için ayrı ayrı kadran üretmezler, en son yapabileceği limiti koyarlar diye düşünüyorum.

Ben 2 çocuk olduktan sonra yalnız da olsam 150'yi geçmedim. Hatta son 2 yıldır en çok 130.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm

200'ü hayal bile edemeyecek araçlara bile 220 kadran koyuyorlar. Bu bizim araç için de normal. Ben aracımı modifiye edersem fazladan bir de kadranı değiştirmeyeyeyim değil mi? Zaten her modelin bir çok versiyonu var. Hepsi için ayrı ayrı kadran üretmezler, en son yapabileceği limiti koyarlar diye düşünüyorum.

Ben 2 çocuk olduktan sonra yalnız da olsam 150'yi geçmedim. Hatta son 2 yıldır en çok 130.

bende aynı fikirdeyim...hız yapmak marifet değil, ben bu hızı araç 10,000 km yi falan gördükten sonra yol boşken bir defaya mahsus denedim bende uzun yolda aracımı 100-120 km arasında kullanıyorum.zaten dizellerde motora fazla yük bindirmemek lazım hemde yakıt tasarufu açısından.Ayrıca, bu tür araclar ufak olduğu için insana fazla güvenirlik vermiyor, yanımdan bir otobüs geçse araç yalpalanıyor yahu

• oo basmayan senin araba aynı 2006 model trendline bende var cok rahat 180 yapıo araba benim sıkıntım yok bu aralarda cihp taktırmayı dusunuorum bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin zararlımı olur iimi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: peroksit

quote:

Orjinalden alıntı: polo_tdi_oguz

kardes saten fabrika sana katologta mesela 175 kmh sadece arabanın zorlanmadan veya fabrikanın önerdigi son hız sen istresen eger 220 de vurdurursun misal yani
    quote:

istanbul-ankara arasında hafif yokuş aşagı bir yerde arabayı kökledim maximum 175 i gördü, 180 i hayatta görmüyor...
    2007 polo TDI trendline

• quote:

Orjinalden alıntı: frozenrealm

evet arkadaşlar bende sıfır polo düşündüğüm için aracımı satılığa çıkardım tabi tok satıcıyım çünkü hiçbi şikayetim yok
    ilanı burda okuyabilirsiniz

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/914780.html

hayal meyal ve güzel olarak hatırlardım bora sedanı ama bu fotoğrafı görünce meğer hayal olarak hatırladığımda kalsaymış
    bu arada bizim arkadaş 2001 model 100000 km deki BORA marka aracını 18000 YTL.ye sattı senin fiyatta yaklaşmış ona. Tok satıcıymışsın ama baya bir tok kalacaksın anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 9 Ocak 2008; 21:44:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: çantaci

mariner arkadaşım, kısa geçeceğim Polo TDİ alırsan en güzel işi yapmış olucan hem Poloya bineceksin hemde dizele
    ayrıca çok masraflı değil. Öyle uçurumlar yok benzinli arasında. Hatta kullanımı serilik olarak benzinliden çok daha
    iyi. Bende herikiside vardı karşılaştırma yapabiliyorum. Diğer arkadaşların değindiği gibi ışıklarda kalkışların ve diğer arabaları
    geride bırakmakta bonusu.

arada 3800 YTL fark var
    garantisi bitene kadar benzin sonrada en ufak depolusundan LPG takılsa daha iyi olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 10 Ocak 2008; 14:37:41 >
  • quote:

merhaba
    2004 polom var 27 000 km de bu arabada kalkışta araba fırlamıyor beygir gücü 75 olan başka arabalarda ilk kalkış seri ama benim arabada seri değil..servise sordum motoru korumak için bir aletin koyulduğunu söylediler..ne derece doğru bilmiyorum..bunun haricinde 200 km hızı geçemedim
    acaba benden mi yoksa bu araçlarda km sınırı 200 mü. birde lastik hava basıncı kapakta 2.2 bar yazıyor bu 32 ye eşit fakat ben 36 bastım sanki arabada bir farklılık oldu.bu arabaların jant ebatı 175 mi 185 mi kitapçığa baktım bulamadım.
    Son olarakta benzin kapağının yanında bir düğme var ben arabamı o düğmeye basarak fullüyorum en az 30 milyonluk benzin daha alıyor..Ama buraya basmadan fullersem 100 km gidince ibre başlıyor aşağıya inmeye ancak yedek depoyuda doldurursam 250 km gittikten sonra gösterge aşağıya doğru inmeye başlıyor..tavsiyem yedek depoyuda doldurmak...ama bu arabaya 3 yıldır biniyorum km kaç km yaktığını hesaplayamadım.çünkü ağzında kadar doldurup bellki bir km gidip tekrar doldurma şansım yok bu yedek depo yüzünden ölçen birileri varsa bende arabamın kaç lira yaktığını bilmek isterim..ama sanırım 0.30 kuruş eski parayla 300.000 tl yakıyor..bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
    saygılar

200 birae abarti olmus senin ibrede bozukluk olabilir 175 180 gorebilirsin

depo doldurmaya gelince o dedigin yedek degil arabalarda zaten yedek olmuyor o sokak dilinde yedek cikmis aslinda o pim in gorevi
    aracin tanki tam olarak dolmuoor icinde hava kaldigi icin yani tank tam duzgun bir sekilde degil doldurdugunuz zaman hava disari cikacak yol bulamadigi icin depo doluyor ve pompa atiyor ama doldurdugunuz yakit kalan havayi yukari dogru itiyor ama cikacak yeri yok yani depo tam dolmamis oluyor o pime bastiginiz zaman o hava boslugundaki hava disari cikiyor ve orayada yakit gitmeye basliyor olay bu
    olcmeye gelince havayi hic almadan pompa ne zaman atarsa orada birak oyle olc

• quote:

Orjinalden alıntı: peroksit

quote:

Orjinalden alıntı: mllm

200'ü hayal bile edemeyecek araçlara bile 220 kadran koyuyorlar. Bu bizim araç için de normal. Ben aracımı modifiye edersem fazladan bir de kadranı değiştirmeyeyeyim değil mi? Zaten her modelin bir çok versiyonu var. Hepsi için ayrı ayrı kadran üretmezler, en son yapabileceği limiti koyarlar diye düşünüyorum.

bende aynı fikirdeyim...hız yapmak marifet değil, ben bu hızı araç 10,000 km yi falan gördükten sonra yol boşken bir defaya mahsus denedim bende uzun yolda aracımı 100-120 km arasında kullanıyorum.zaten dizellerde motora fazla yük bindirmemek lazım hemde yakıt tasarufu açısından.Ayrıca, bu tür araclar ufak olduğu için insana fazla güvenirlik vermiyor, yanımdan bir otobüs geçse araç yalpalanıyor yahu

bu sinifta yine de en iyi si polo digerleri 170 180 gider ken araba ucacak gibi oluyor poloda hic sorun yasamadim 83 000 de 2004 kasimda almistim sifir

uzun yolda da hic problem yok uzun sureler 180 le gittigim zamanlar oldu (siz yapmayin ben almanyanin otobanlarinda yaptim)
    benimki sport edition suspansiyonlar bie-ras dah farkli sanirim daha sert ve daha kisa ve 195/55/15 85 V lastikler var tasli yollarda biraz titresimli ama yolda cok iyi yol tutyor bazen bos uygun yer buldugumda zorluyorum ama arabayi daha kaydiramadim kaymiyor araba yawwww

• kaç liralık benzinle kaç km e yol gidiyorsunuz dizel tdi ile??
  • ayarlarızzz.çantacıı
  • 2004 de kedi gözlü modelde yapılan bir test sürüşünde diesel tdi polo 1040 gidiyor arkadaşlar.genelde 950-1050 arasıdır.(Tabanca ilk atana kadar doldurup kırmızı ışık yanana kadar gidilen mesafe). bundan az ise aracı hızlı ve sert kullanıyor olabilirsiniz.ben yeni aldım doldurdum.henüz ibre 350 km yol almama rağmen oynamadı.ama sonradan hızlı oynadığı söyleniyor...servisten rodaj süresince 110 u geçme dediler.servisin talimatına uyuyorum.bi şey söylemek için erken ama referans aldığım hedef bu test verisi.bakalım noolcak.
  • http://img176.imageshack.us/img176/6655/capture20dp7.jpg

Arkadaslar oncelıkle merhaba bende aranıza geldım bır polo kullanıcı olarak aracımı yenı aldım 2004 model 66.000 km de ve 19 bın ytl ye aldım.Arac ı henuz aksam surme sansım olmadı okul nedenı yuzunden sadece burda bılgılı olan arkadaslarım var dıye soruyorum.Bu aracımda ortada bulunan lcd ekranda gunduz gozu ıle bısey goremedım eger suan yukardakı resımde ordada sıcaklık ve km gostergısı turuncu renklı olan bolmeden bahsedıyorum ben aracı gunduz surdugum ıcın buraya tam dıkkat etmedım aksam oldugu zaman buranın yanı lcd ekranın ısıgınımı accaz yoksa arac otomatık mı acıyor.burası hakkında bılgı vercek arkadaslar var ıse cok sevınırım

bahsettıgım kısım

http://img239.imageshack.us/img239/977/capture21vo3.jpg

şimdıden herkese tesekkur ederım ıyı surusler arkadaslar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanburuk5 -- 10 Ocak 2008; 23:11:14 >

• o kısım aracınızın modeline göre değişiyor.resmini gösterdiğiniz görüntü yol bilgisayarı olan modellere ait eğer yol bilgisayarınız varsa ortalama hız,menzil,sıcaklık gibi bilgiler görüntüleniyor, ama yol bilgisayarı yoksa o kısımda her araçta gördüğünüz klasik silecek suyu, hararet,fren hidrolik azalması,yağ azalması gibi ikonlar bulunmakta.

ben de polo tdi kullanıcılarına bir soru sorucam şu 2000 rpm den sonra turbo devreye girince çok güzel bir sesi oluyor denildi,bunun motorun sesinden ayrı bir sesi mi var,yoksa ben mi o sesi algılayamadım onu sorucam, devir artışıyla motordaki hızlanmayı mı kastediyorsunuz??
  • tesekkurler Brugge saol benım aracım basicline 1.4 yol bılgısayarı yok merakdan sordum saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanburuk5

tesekkurler Brugge saol benım aracım basicline 1.4 yol bılgısayarı yok merakdan sordum saol

Benimki de basicline. En azından sıcaklığı gösterseler olurdu. Bir çok yol bilgisayarı olmayan marka ve modelde sıcaklık göstergesi var.
  • ya şu polo lara bir sıcaklık göstergesi koymak vw gene çokmu pahalıya mal oluyor ki???????
    bazen arkadaşlarla beraberken dün şurdan geldim, dışarısı su sıcaklıktaydı falan diyor ya ,uyuz oluyorum yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: brugge

2004 de kedi gözlü modelde yapılan bir test sürüşünde diesel tdi polo 1040 gidiyor arkadaşlar.genelde 950-1050 arasıdır.(Tabanca ilk atana kadar doldurup kırmızı ışık yanana kadar gidilen mesafe). bundan az ise aracı hızlı ve sert kullanıyor olabilirsiniz.ben yeni aldım doldurdum.henüz ibre 350 km yol almama rağmen oynamadı.ama sonradan hızlı oynadığı söyleniyor...servisten rodaj süresince 110 u geçme dediler.servisin talimatına uyuyorum.bi şey söylemek için erken ama referans aldığım hedef bu test verisi.bakalım noolcak.

Bende ilk aldığımda depoyu 125 ytl ye mi ne doldurmuştum,ki o zaman eorodizelin ( mayısın başı idi ) fiyatı daha düşüktü. Çok sakin kullanıma rağmen çok yakıyor diye servise gitmiştim. servistekiler bana 10,000 km den sonra yakıt tüketiminin azalıcağını bunun sebebininde kurum bağlama falan diye açıklamışlardı..
    ben şimdi şehir içinde yaklaşık km de 133 ykr yakıyorum..aracım 26,000 km de...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.