Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.541
Cevap
62
Favori
1.349.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes bendede 2006 1,4 80 hp polo var vala cok memnunum devirli kullandıgın zaman felakat kacıo sanada devirsiz kullanıosundur demiorum ama arabanın gitmesi için biras terletceksin benim araba 4,viteste 165 kmh yapıo yani hesap et veya ikinci el aldıysan o aracı motoru sagır olabilir
  • gider abi gider tutmaz o aracı hiç bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcelika
    Merhaba arkadaşlar ben de 2001 Highline aldım 1 hafta önce.

Hayırlı olsun

Highline lar 100 beygirdir.
    dolayısıyla çok seri bir araç
    donanım olarak da biraz daha iyiler bizim comfortlardan.
    dijital klima, 4 hava yastığı, asr gibi ek farkları var.

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • Çok teşekkür ederim ;) Amin diyelim.
  • 2008 polo trendline tdi abs 70 hp kasko için 940 ytl axa-oyak tan.ha diyeceksiniz axa oyakla duygusal bir bağlantın mı var. servis onunla anlaşmalı o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brugge -- 3 Ocak 2008; 12:52:43 >
  • bu arada anladığım kadarıyla 2000 1.6 pololar 75 beygir. Onların 100 beygirliği var mı acaba? 2. el sitelerinde bazılarında 75 bazılarında 100 yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcelika

Merhaba arkadaşlar ben de 2001 Highline aldım 1 hafta önce. Sormak istediğim bu aracın kullanma kılavuzu mevcut mudur? Bir de dikkat etmem gerekenleri söyler misiniz arabayla ilgili?

Hocam sorması ayıp kaça ve nerden aldınız, bu ara ben de düşünüyorum 2001 model bir polo.
  • 100 beygirlik motor sportline modellerinde vardır
    1.4 hacimli 16V motora sahip tek kapı veya çift kapı üretilmişlerdir.
    donanım olarak, abs klima sürücü hava yastıgı, spor koltuklar , vs vardır, ama dogus otonnun o zamanlar getirdiği sportline modellerinde bazı farklılıklar söz konusudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 4 Ocak 2008; 0:43:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brugge

2008 polo trendline tdi abs 70 hp kasko için 940 ytl axa-oyak tan.ha diyeceksiniz axa oyakla duygusal bir bağlantın mı var. servis onunla anlaşmalı o yüzden.

arkadaşım bence baya pahalı bende de 2008 tredline tirptonik var garanti sigortadan 834 ytl + 8 taksit yaptırtım.garanti sigortanında doğuşla anlaşması var.
  • merhaba arkadaşlar,
    polo tdi almayı düşünüyorum. temiz ikinci el. ama aklıma takılan birkaç şey oldu ve polo kullanıcıları olarak sizlere sormak istedim.
    1. 2006 tdi pololar 80 hp 2007 ler neden 70 ve 80 hp lik bluemotion(sanırım) dizel motordan neden 70 hplik motora geçildi?hp?
    2. bazı pololar 75 hp mi yoksa yanlış mi yazılmış?
    3. polo için c sınıfı bir araca yakın konfora sahip diyebilirmiyiz? (iç genişlik, kullanım rahatlığı, güvenlik ...gibi açılardan).
    son soru olarak da tekrar b sınıfı bir araç olsanız poloyu tercih edermiydiniz?
    saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marinerr444 -- 4 Ocak 2008; 16:51:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: polo_tdi_oguz

kardes bendede 2006 1,4 80 hp polo var vala cok memnunum devirli kullandıgın zaman felakat kacıo sanada devirsiz kullanıosundur demiorum ama arabanın gitmesi için biras terletceksin benim araba 4,viteste 165 kmh yapıo yani hesap et veya ikinci el aldıysan o aracı motoru sagır olabilir

bu araç tdi mi??
  • ewt kardes bu arac tdi
  • arkadaşlar eurodiesel seçimi konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun kalırım. özellikle motordaki ses ve yakıt tüketimi olursa.bp ultimate diesel in gürültülü olduğu doğru mudur?
  • valla ben kullanıorum ultimate dsel sadece ilk marsa bastıgın zaman bi ıhırltı yapıo mazottanmı blmiorum ama gusl
    herkes bp tavsiye edio biraz normalden daha cok yakıo
  • Daha önce de yazmıştım silecekler 4. yılında su koyverdi diye (özellikle arka). Bugün sanayide parçacıdan önleri bocsh , arkayı da valeo aldım. Arka silecek mükemmel siliyor. Eleman seviste de bunları takıyorlar diye yemin etti.
  • burugge fc brugge ile bir alakan varmi yoksa brugge demi yasiyorsun ?

konuyla alakasi olmadi ama merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polotje -- 6 Ocak 2008; 1:45:04 >
  • evet arkadaşlar bende sıfır polo düşündüğüm için aracımı satılığa çıkardım tabi tok satıcıyım çünkü hiçbi şikayetim yok
    ilanı burda okuyabilirsiniz

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/914780.html

• quote:

Orjinalden alıntı: frozenrealm

evet arkadaşlar bende sıfır polo düşündüğüm için aracımı satılığa çıkardım tabi tok satıcıyım çünkü hiçbi şikayetim yok
    ilanı burda okuyabilirsiniz

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/914780.html

Hocam, araban gerçekten güzel görünüyor. Polo yakında kasa değiştirecek. Yeni LPG takmışsın , şikayetin de yok, daha 1 yıl kullan bence (istediğin fiyatı verirlerse sat tabii).

Bir de fotoğraflarda plakayı kapatmışsın ama ilanda yazmışsın.

• bulunduğum ildeki servis doğuş oto değil.en yakın izmire gitmem gerekiyor doğuş olması için.
  • merhaba
    2004 polom var 27 000 km de bu arabada kalkışta araba fırlamıyor beygir gücü 75 olan başka arabalarda ilk kalkış seri ama benim arabada seri değil..servise sordum motoru korumak için bir aletin koyulduğunu söylediler..ne derece doğru bilmiyorum..bunun haricinde 200 km hızı geçemedim
    acaba benden mi yoksa bu araçlarda km sınırı 200 mü. birde lastik hava basıncı kapakta 2.2 bar yazıyor bu 32 ye eşit fakat ben 36 bastım sanki arabada bir farklılık oldu.bu arabaların jant ebatı 175 mi 185 mi kitapçığa baktım bulamadım.
    Son olarakta benzin kapağının yanında bir düğme var ben arabamı o düğmeye basarak fullüyorum en az 30 milyonluk benzin daha alıyor..Ama buraya basmadan fullersem 100 km gidince ibre başlıyor aşağıya inmeye ancak yedek depoyuda doldurursam 250 km gittikten sonra gösterge aşağıya doğru inmeye başlıyor..tavsiyem yedek depoyuda doldurmak...ama bu arabaya 3 yıldır biniyorum km kaç km yaktığını hesaplayamadım.çünkü ağzında kadar doldurup bellki bir km gidip tekrar doldurma şansım yok bu yedek depo yüzünden ölçen birileri varsa bende arabamın kaç lira yaktığını bilmek isterim..ama sanırım 0.30 kuruş eski parayla 300.000 tl yakıyor..bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
    saygılar

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.