Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.541
Cevap
62
Favori
1.349.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polo için bir yıl yoktur.her yıl onundur...
  • arkadaşlar ben polo almayı düşündüğüm için üye oldum.bütçem en çok 13-13.500 ytl arası olabilir.
    polo classik nasıl bi araba.ben yakıt,performans,klima,içi geniş bi araba düşünüyorum.yada başka hangi araçları tavsiye edersiniz
  • guide arkadaşım hayırlı olsun diyelim aslında bu siteye bakmasaydım şimdiye kadar çoktan polo'yu almıştım.herkes bişey deyince insan kararsızlık içinde kalıyor.ama en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diyerekten artık deneme sürüşlerine başlıcam.sen de kullanım izlenimlerini yazarsan sevinirim.
  • benim araç 174bin km ye geldi,ufak tefek bir sürü sorun cıkartsada, sürmekten ve gaza basmaktan ve o içeriye aldığı aşırı motor sesini duymaktan zevk aldğım bir arac,geçen ay içinde istanbul-izmit arası bi acil yolculugum oldu,bi önceki kasa corolla d4d yi 180km hızda yol vermeyınce nasıl gectığımı ve hızın 200e kadar nasıl cıktıgını hatırlamak gercekten güzel, hele hele o hızlarda ayagınızı gazdan cekınce cıkan o vuuuu diye bi sesi duymak
    ama artık ömrü doluyor aracın keşke imkanım olsada şu araca 5 mılyar para harcasamda yeniden boyatsam, butun sorunlarını halletsem, mis gibi olsada saklasam arada sırada binsem
  • teşekkür ederim airturkey , açıkçası aktarılacak sürüş izlenimim yok yav , sıfır bir vw , şu an için bir eksisini göremedim , yalnız geçen gün ani fren yaptığımda sanki küçük bir kızaklama oldu ve abs devreye geç girdi gibime geldi ama zeminden kaynaklanabilir , onun haricinde sessiz , cici harika bir araba bu arada müzik sistemini çok beğendim ...
  • espirtlotus , evet dediğin o aşırı motor sesi bile güzeldi 6n kasa polomda benimde 174 bin km birşey değil bence ... 400 500 bin yapar bu motorlar diye düşünüyorum , sen model yenilemeyeceksen arabandan hiç vazgeçme derim
  • evet arkadaşlar... yaklaşık 1 aylık arama sonucunda sonunda bende 2000 model 1.6 HB bir polo sahibi oldum. Gerçi arabayı ben göremedim ama sağolsun bacanağım ve kaporta ustam arabayı beğendiler ve 12500 ytl karşılığında bir polom oldu. 15 sayfanın tamamını okuyamadım ama son 7-8 sayfanın tamamını okudum. Anladığım kadarıla highline,confortline ve trendline olmak üzere 3 farklı modeli var. Bacanağın söylediği tek airbag var arabada. ABS yok sölediğine göre yan camlar elektrikli imiş. Hangi model olduğunu nasıl anlayabilirim. Arabada değişen olmadığı söylendi sizce fiyat nasıl? 130 000 km rakamı beni korkutsada kaporta ustam hiç kafana takma dedi. Sivasta asker öğretmenlik yapıyorum şu anda ve maalesef arabama kavuşmama daha 1 ay var. Bende izlenimlerimi bu başlıktan paylaşmaya devam edeceğim. + aracaın kasko fiyatı yaklaşık ne kadardır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitto -- 29 Aralık 2007; 19:29:02 >
  • mitto sana hayırlı olsun arkadaşım,2000 model olduğu için aracının çarpanı artacaktır.1000 ytl nin üzerinde olacağını söyleyebilirim. tabi bu sigorta şirketine de bağlı..model eskidikçe kasko ücreti artıyor.hasarsızlık indirimi alınsa da katsayı yükseleceğinden böyle bir durum sözkonusu. sen bilirsin yine de ama 8 senelik bir arabaya risk görmüyorsan kasko yaptırmana gerek de yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brugge

mitto sana hayırlı olsun arkadaşım,2000 model olduğu için aracının çarpanı artacaktır.1000 ytl nin üzerinde olacağını söyleyebilirim. tabi bu sigorta şirketine de bağlı..model eskidikçe kasko ücreti artıyor.hasarsızlık indirimi alınsa da katsayı yükseleceğinden böyle bir durum sözkonusu. sen bilirsin yine de ama 8 senelik bir arabaya risk görmüyorsan kasko yaptırmana gerek de yok.

daha önce flash s kullanıyordum. kasko hiç yaptırmadım. Aslında dediğiniz doğru 8 yaşındaki arabaya kasko yaptırmak mantıklı mı diye bende düşünüyorum ama. Vw parçası çok pahalı diyorlar ve evde benim dışımda arabayı sürmeyi bekleyen ve daha ehliyetini yeni almış bir karım var. Yani sanırım bir gereklilik var bu udurmda :)
  • benim kaskom inanmıcaksınız ama 350 ytl yıllık

edit: axa oyak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 30 Aralık 2007; 12:32:50 >
  • benimde 2000 polo trendline var. En alt basamaktan indirimli 342 YTL verdim bu yıl Axa-Oyak sigortaya.
  • kafam karıştı şimdi arada uçurum var 1000 ytl nere 342 nere. en alt basamakta indirim oranı % kaç oluyor acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_75

benimde 2000 polo trendline var. En alt basamaktan indirimli 342 YTL verdim bu yıl Axa-Oyak sigortaya.
  • gerçekten iyiymiş o zaman...
  • VW 2000 polo Trendline 1.138 ytl Aksigorta.
  • sanırım mesajımmı silinmiş benim
    neden
  • En son kademe indirimli, yedek araç dahil full 450 Ytl. Araç bedeli 19 bin. (İsviçre Sigorta)
  • ben yazmıyım kasko fiyatımı olay çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

ben yazmıyım kasko fiyatımı olay çıkar

İmzandan anlaşılıyor. Sigorta acentesisin herhalde. Bedavadır büyük ihtimal.
  • Merhaba arkadaşlar ben de 2001 Highline aldım 1 hafta önce. Sormak istediğim bu aracın kullanma kılavuzu mevcut mudur? Bir de dikkat etmem gerekenleri söyler misiniz arabayla ilgili?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.