Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.541
Cevap
62
Favori
1.349.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sellym

Teşekkürler arkadaşlar. Servise bi kontrol ettirmem lazım ama zaman bulamıyorum. Yarın inşaallah baktırırım. ABS arıza ışğı yanmıyor. Bir de kullandığımız benzin 95 oktan mı 97 oktan mı. Ben 95 oktan koydum. Kapakta 91-95 yazıyor. Farkeder mi o kadar 95-97.

arkadaşaım o duman gelme olayından korkma aynı araçtan bizdede vardı silecek ve sinyal kolları değişti düzeldi.(zaten bazen silecek sigortanda atıyordur.birde sakın aracını özel servislerde oynatma adamlar canına okuyor. ) birde 95 oktan koy. bu araçlar için en yaralısı o. abs olayına gelince eğer pedala setçe bastığında pedal titriyorsa bilki abs devreye giriyo.
  • benimde aynu sorunum vardı klima kurutucu tüpünüz arızalı değiştirdiğinizde sorununuz kalmayacak piyasada 77ytl ile 110 ytl arasında fiyat aralığı var
  • kesinlikle düz
  • kontağı çevirince gelen o ses benzin pompasının çalışma sesi yani yakıt donanımıyla alakalı bişey kafaya takmaya gerek yok.o sesi duymadığın zaman aracın çalışmayacaktır
  • aracınızın motor devir sensörü veya oksijen sensörü katalisörü arızalı bilgisayara sokun size arızayı söyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir341907

teşkkür ederim. peki sizin araç otomatik mi düz vitesmi hesabıma göre benim araç 0,260 ykrş yakıyo kmde. normalmi araç daha 1250 kmde zamanla acaba daha az yakabilirmi.

biraz geç oldu ama gene de sorduğun için yazayım, benim arabam düz vitesli
  • merhaba arkadaşlar. sizlere bir kaç sorum olacaktı.bu aralar araç almayı düşünüyorum.öğrenciyim ve şu an kullandığım araç 2005 clio symbol 1.4 benzinli. ama benzin fiyatlarından ve ayda fazla denilebilecek 1300-1500 km arası yol yaptığımdan dizel araç ihtiyacı içindeyim.hemde renault dan hiç memnun değilim. bugüne kadar aklımda clio 3 1.5 dci almak vardı ama renault nun yüksek fiyat dandik işçilik taktiğinin bi kere daha kurbanı olmak istemiyorum. clio 3 fiyatına hatta daha ucuza çok daha kaliteli dizel araçlar var. aslında sorum hem vw polo hemde tdi motor hakkında.çünkü ilk adayım vw polo tdi. kullananlar gözlemlediğim kadarıyla memnun. bu araç ilk adayım çünkü vw kalitesine ve alman işçiliğine güveniyorum.ancak şunu merak ediyorum, iç mekan kalitesi nasıldır? yani gözle bakınca ve dokununca eminim clio3 e göre çok daha iyi.ama uzun vadede bi sıkıntı var mı? yani zamanla kendini gösteren iç mekan tıkırtıları.çünkü renault da bu fazlasıyla var. aracım daha 25.000 km iken her yerden kabaca langır lungur sesler ve tıkırtılar gelmeye başlamıştı.o yüzden iç mekan konusunda oldukça titizim. diğer adayım ise uygun fiyatıyla dikkatimi çeken seat cordoba.bu araç konu dışı ama ikinci soracağım soru polo yu ve cordobayıda ilgilendiriyor. sorum tdi motor hakkında. bu motor yıllar boyunca kendini ekonomi konusunda ispatladı.ancak yüksek km li araçlarda sorunlar yaşanıp yaşanmadığını merak ediyorum ve bu motor hakkındaki diğer sorum ise bakım aralıkları. çünkü 7500 km olan bakım aralığı oldukça kısa gibi geldi bana. zaten yukarıda söz ettiğim gibi benzinli araçla söylediğim km yi yapıyorum her ay. dizel alınca daha fazla yol yapacağım.yani 2000 km yaparım ayda. bu da yuvarlak hesap 4 ayda bir bakıma gitmek anlamına geliyor.bu durum tdi kullanıcılarını nasıl etkiliyor? bakım masrafları açısından yani. biraz uzattım ama sorularımı cevaplarsanız sevinirim :) teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostrider06 -- 4 Aralık 2007; 21:34:40 >

• selam arkadaşlar,ben bi soru sorcam ama içtenlikle ve net bi cevap verebilen olursa sevinirim...
    2006 model polo 1.4 tdi yada fiesta tdci almayı düşünyrm...Ama yakıt bakımından pololar çok yakıyor diye okudum ve duydum...fiestalar ise yakıt bakımından çok iyimiş...Gönlüm polo dan yana ama yakıt daha önce geliyor...Hem işte hem günlük kullanım için...Bana polo 1.4 tdi kullanan yada bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?Fiesta tdci kullanan yada arkadaşlarında olup bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

selam arkadaşlar,ben bi soru sorcam ama içtenlikle ve net bi cevap verebilen olursa sevinirim...
    2006 model polo 1.4 tdi yada fiesta tdci almayı düşünyrm...Ama yakıt bakımından pololar çok yakıyor diye okudum ve duydum...fiestalar ise yakıt bakımından çok iyimiş...Gönlüm polo dan yana ama yakıt daha önce geliyor...Hem işte hem günlük kullanım için...Bana polo 1.4 tdi kullanan yada bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?Fiesta tdci kullanan yada arkadaşlarında olup bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Ford Fiesta : 1.4 68 HP 160 nm 0-100 15 sn.
    Vw Polo : 1.4 70 hp 155 nm 0-100 14,6 sn.

Fiesta Yakıt tüketimi : Şehir içi 5,3 Şehir dışı 3,7 Ortalama 4,3
    Polo Yakıt tüketimi : Şehir içi 5,7 Şehir dışı 3,9 Ortalama 4,5

Resmi Sitelerinden alıntı...

aralarında büyük farklar yok yakıt tüketiminde ..

• Açıklaman için çok teşekkür ederim...benim için önemli bir bilgi oldu...polo ağır basıyo...bakalım...test ediyim eğer kara verirsem ikisinden birini almayı düşünüyorum...tabii başka bi araç daha hesaba katılmazsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

selam arkadaşlar,ben bi soru sorcam ama içtenlikle ve net bi cevap verebilen olursa sevinirim...

Bence polo al derim, işçilik ve donanımda yakıt kadar önemli bence ben yeni Ford Mondeo yu yetkili bayisinde incelemiştim, donanımını vw passat ile karşılaştırdığımda bence iyi değil, Mondeo, Ford markasının üst grup araçlarından birisi, dış görünümüne özendiği kadar iç donanımına özenmemiş, burdan bir genelleme yaparsak polo mu fiesta mı bence polo derim eğer 2006 model alacaksan da Comfortline seçeneğini al derim,

• Kesinlikle VW
  • arkadaşlar 99 classic 100lük polomda en son aldıgım yakıt sonucları atiker sıralı sistemde 220bin ne dersiniz???? fazlamı bu?? azmı??? benzinde ne yakar????
  • İyi akşamlar, bugün vw bayisine gittim.Bayi yetkilisi ellerinde hiç dizel polo olmadığını ve hiç bir bayide de kalmadığını söyledi ayrıca 2 aydan önce de gelmeyecekmiş. Diğer bayileri araştırma durumum olmadı, son zamanlarda dizel polo alan var mı yani demek istediğim bayi elindeki benzinli araçları satmak için böyle birşey demiş olabilir mi?
  • 2006 2007 polo 1.4 tdi ne kadara alırım?Fiyat bilgisi olan var mı?Herhalde ben de vw ci olucam
  • 23 000 - 25 000 ytl arası kardeş.
  • Arkadaşlar, bir sorum olacak, 2001 polo comfort. arabam var. Ön iki camların otomatığı bozulmuş. Camlarım açılmıyor.. Klik sesi geliyor, ama camlar açılmıyor. Oto elektrikçiye mi götüreyim aracımı.. Tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa, giderim. Avrupa yakasında elbette olmalı..
  • bnmkiside cok ses cıkarıyor.
  • Tüm poloculara selamlar olsun.Aranıza ben de katıldım.Öğrencilik yılları bitti ve memuriyetimin 3.yılında nihayet bir araba sahibi olmaya karar verdim ve gönlümden geçen arabayı sizlerinde sayesinde aldım.Sizlerin diyorum çünkü alman teknolojisi iyidir diye bir genel yargım vardı ama vw'in gönüllerde bu kadar yeri olduğunu hele de polonun bu kadar seveni olduğunu görünce yazdıklarınızı da görünce arabaya direk aşık oldum.Gözümü karartıp bugün bir yetkili satıcıya gittim.Ellerindeki tek poloyu metalik renk gümüş 1.4 trendline 2008 poloyu peşinatı verip kredi başvurusunda bulunup aldım.aracı ocakta teslim alıcam.Vergisini onlar ödeyecekmiş o açıdan.Ancak içimde bir kurt kaldı.Acaba aracın ABS'siz olması sorun olur mu ne dersiniz?Gönül isterdi ki olmuşken o da olsun ama hem ellerinde yoktu bekliyecektim daha hem de o da olsun bu da olsun deyince işin içinden çıkılmıyor ya fiyat aşacaktı beni.yorumlarınız benim için gerçekten değerli.herkese selamlar sevgiler..

• arkadaşım öncelikle hayırlı olsun diyorum.allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah.ben de şuan araştırma halindeyim.polonun fiyatı da baya uygun sanırım.sen ne kadara aldın?takas indirimi,pazarlık vs.durumu oldu mu?benim de gönlümden polo geçiyor ama emin olamıyorum nedense?benim duyduğum ve edinebildiğim bilgiler yeni poloların eski kalitesinde olmadığı.özellikle işçilik konusunda.bir de sorunsuzluk konusu kafamı hep kurcalıyor ve beni yaris'e biraz daha yaklaştırıyor.inşallah bunlar doğru değildir de ben de bir polo sahibi olurum
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.