Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİ NE BİLEYİM İŞTE İNSANIN GÖZÜ KALIYOR. BEN BAHÇELİEVLERDE OTURUYORUM İŞYERİM Z.BURNUNDA AKŞAMA KADAR POLO GÖRÜYORUM. ÇOĞU 17 TAKMIŞ. AMA BEN KAFAYA KOYDUM. 205 45 16 GTI JANT YAPACAK BAŞKA BİR ŞEY YOK :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmask_34

ABİ NE BİLEYİM İŞTE İNSANIN GÖZÜ KALIYOR. BEN BAHÇELİEVLERDE OTURUYORUM İŞYERİM Z.BURNUNDA AKŞAMA KADAR POLO GÖRÜYORUM. ÇOĞU 17 TAKMIŞ. AMA BEN KAFAYA KOYDUM. 205 45 16 GTI JANT YAPACAK BAŞKA BİR ŞEY YOK :((

bende ya 15 yada 16 gtı goruyorum sansıma:( 17 gtıda gordum orjınalı onun tabı.) karar senın kardesım ıcıne sınmıcekse 17 taktır yada avcılara kucekcemeceye ısın duserse ara benı gor benım aracı baktın kucuk geldı takarsın 17=)
  • OLABİLİR ASLINDA. BU HAFTA SONU YOĞUNUM BİRAZ AMA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GELEBİLİRSEM BİLGİLENDİRİRİM. İLGİNE TEŞEKKÜRLER..
  • ne demek avcılarda olucam unıversıtede, geldıgınde haber vermen yeterli.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin Akbulut
    Merhaba

Markiz o diereksiyonu ve ekrani kaca temin ettin montaj dahil, direksiyon gti direksiyonu sanirim

Direksiyon 1.100tl ye aldım ender den. ekranı 1.400 e aldım 2. El passattan çıkma, RNS510 diye bilinir fonksiyonel bisey, piyasada 3000 e bulabilirsin.araçta sonradan takılma kruz kontrol ve yol bilgisayarı da var, direksiyondan vites atabiliyorsun, F1 gibi duşun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markis -- 6 Mayıs 2011; 17:33:02 >
  • Direksiyon ve cruse kontrol onceligim direksiyonun uzerinden radio kumanda uyumlumu cruse kontrolu 500 die duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Merhaba

Markiz o diereksiyonu ve ekrani kaca temin ettin montaj dahil, direksiyon gti direksiyonu sanirim

Direksiyon 1.100tl ye aldım ender den. ekranı 1.400 e aldım 2. El passattan çıkma, RNS510 diye bilinir fonksiyonel bisey, piyasada 3000 e bulabilirsin.araçta sonradan takılma kruz kontrol ve yol bilgisayarı da var, direksiyondan vites atabiliyorsun, F1 gibi duşun...

direksiyondan radıo, mp3 calar degıstırebılıyorsun ya abı onu yapmak ıcın ne gereklı? onun ıcın komple dıreksıyonu degıstırmeye gerek yoktur herhalde.s buyuk bır eksıklık, yola bakmıyorum sarkı bulucam dıye onu yaptırmam lazım:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Özellikle de 16' boavista jantlar harika duruyor Polo'larda. 850 liraya gördüm internette.

bura baktın dimi

evet ta kendisi Bence en çok yakışan jant bu. Yanlış anlamayın satanla alakam yok öyle nette denk geldi forumda bir arkadaşta da bu janttan var çok hoş duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

quote:

quote:

Merhaba

direksiyondan radıo, mp3 calar degıstırebılıyorsun ya abı onu yapmak ıcın ne gereklı? onun ıcın komple dıreksıyonu degıstırmeye gerek yoktur herhalde.s buyuk bır eksıklık, yola bakmıyorum sarkı bulucam dıye onu yaptırmam lazım:S

bunla ilgili ender elektronik meşhur oldu zaten, malum opsiyonsuz ve özelliği kısıtlanmış araba sattı doğuş, millet de eklettiriyor parçaları, küçük sınıfa 35veren adamlarız sonuçta

komple direksiyon değişmeli demişler, aslında bizimkilerde de yuva var da işte daha enderdeki adam olayı çözememiş, o çözsün kesin olur

2 3 seneye kadar aslında çok iyi araçlarımız olacak, çünkü bazı forumlarda çok şey dönüyo
    malum yeni golf çok tutmadı ya, poloda da böyle kısıtlamalara gitmişler ve de doğuş oto yazılım olarak vw den kısıtlamalar istemiş falan filan donanım gelişmesin diye, e bu ender elektroniğe yaradı adamlar hayatının cirosunu yapıyor doğuş sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

quote:

quote:

Merhaba

bunla ilgili ender elektronik meşhur oldu zaten, malum opsiyonsuz ve özelliği kısıtlanmış araba sattı doğuş, millet de eklettiriyor parçaları, küçük sınıfa 35veren adamlarız sonuçta

komple direksiyon değişmeli demişler, aslında bizimkilerde de yuva var da işte daha enderdeki adam olayı çözememiş, o çözsün kesin olur

2 3 seneye kadar aslında çok iyi araçlarımız olacak, çünkü bazı forumlarda çok şey dönüyo
    malum yeni golf çok tutmadı ya, poloda da böyle kısıtlamalara gitmişler ve de doğuş oto yazılım olarak vw den kısıtlamalar istemiş falan filan donanım gelişmesin diye, e bu ender elektroniğe yaradı adamlar hayatının cirosunu yapıyor doğuş sağolsun

dıreksıyonun degısmesı kadar sacma bırsey yok hem pahalı hemde dıreksıyon degıstırmek bıraz rısklı aırbaglerden dolayı.s cunku allah korusun bırsey olsa acılmama durumu var oyle bırseyde vw kabul etmez kesın

• quote:

R jant yayla guzel.) ama bıraz buyuk gıbı.

erdim paylaştığın arabanın sahibi arkadaşım...ismi anıl...

bu arabada yay yok coilover var....3000 TL ye taktırdı...daha önce gtı janttı kullandı 16 inç. görüntü istediğim gibi olmadı diye söktü bunları taktı...

aracı cok fazla yormadıgını yakıt tüketimide cok fazla artmıyormuş,,senın kullanısına göre değişir diyor...

• yine zam gelmiş arkadaşlar. eylül 2010 da almıştım aracımı o zaman satış fiyatı 36.800 idi şu an itibariyle satış fiyatı 36.900. aradaki 8 ay boyunca ilk kez fiyatı aldığımdan daha yüksek :)
  • hız sabitleyici + yol bilgisayarı düşünenlere...500 TL

Direksiyon 600 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc_07 -- 7 Mayıs 2011; 11:33:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

yine zam gelmiş arkadaşlar. eylül 2010 da almıştım aracımı o zaman satış fiyatı 36.800 idi şu an itibariyle satış fiyatı 36.900. aradaki 8 ay boyunca ilk kez fiyatı aldığımdan daha yüksek :)

nisan ayında ellerinde araç olmadığı için fiyatları 800 TL kadar aşağı çektiler...mayıs ayına girdik fiyatlar yaklaşık 1500 tl arttı
  • evet politikaları bu sanırım :) gayet müşteri dostu. fiyatları 1.000 lira aşağı çek ama 6 ay sonrasına gün ver ve fiyat garantisi verme. araçlar stoğa girince 1.500 lira bindir :)
  • evet tamamen müşteri dostu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc_07

quote:

R jant yayla guzel.) ama bıraz buyuk gıbı.

erdim paylaştığın arabanın sahibi arkadaşım...ismi anıl...

bu arabada yay yok coilover var....3000 TL ye taktırdı...daha önce gtı janttı kullandı 16 inç. görüntü istediğim gibi olmadı diye söktü bunları taktı...

aracı cok fazla yormadıgını yakıt tüketimide cok fazla artmıyormuş,,senın kullanısına göre değişir diyor...

coilover daha guzel bısey sonucta yaya gore, ıstedıgın zaman ındırıp kaldırırsın aracı ama tabıı kı pahalı cok.) ben yakıtı gectım de yollar almanya yolları gıbı olsun 1 dakıka dusunmem ama beledıyeler secım gelıyor dıye yıne kazıyo heryerı o yuzden kalsın dedım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: ccc_07
    hız sabitleyici + yol bilgisayarı düşünenlere...500 TL

Direksiyon 600 TL

Kardes 600 tl denilen direksiyon fonksiyonel degilki senin şimdiki aracindakinin aynısı...

• 1.6 tdi comfortline siparisi verdim.. haziran 13-18 gibi gelecek.. seker beyazi renkte, liste fiyati uzerinden %4 aile indirimi aliniyor.. yorumlarinizi bekliyorum..

yol bilgisayari yok sanirim aracta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 7 Mayıs 2011; 15:57:29 >
  • 15 inç boavista jant kullanan varmı nasıl durur merak ediyorum fotoğraf varsa link verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.