Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 TSI DSG ne zaman satışa sunulacak bilginiz var mı? 2010 model ilk gelen partilerden olan 1.4 dsg boşline polomuza donanim ekletmek yerine 1.2 TSI'yi bekleyip ona ekleteyim uzun yıllar kullanayım diyorum. Bildiğim kadarıyla aynı motorlu Ibizacıların bir şikayeti yok. Polo'ya ne zaman gelecek o önemli..
  • comfortline hakikaten boşline. herşeyden çalınmış. ışıklı makyaj aynası koyacağına dijital göstergeye hız koy , sarfiyat koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

bu gti panjurunu almanyadan getiren adamlar var çok güzel duruyor ya, en kısa zamanda cruise control ve yol bilgisayarı almalıyım

kim getirmiş isim yada link verebilirmisin

Merhaba,

Ben aldım, herhangi bir VW servisine gidip, servis danışmanına sipariş verebilirsiniz. 202TL + monjtaj ücreti.
    Buda aracımdan foto:

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/12/6269.jpg

• kırmızı olsun gti olsun cıdden gtı kırmızı alınır bıde tek kapılı ıse tadından yenmez.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

quote:

quote:

bu gti panjurunu almanyadan getiren adamlar var çok güzel duruyor ya, en kısa zamanda cruise control ve yol bilgisayarı almalıyım

Merhaba,

Ben aldım, herhangi bir VW servisine gidip, servis danışmanına sipariş verebilirsiniz. 202TL + monjtaj ücreti.
    Buda aracımdan foto:

aga Allah kaza bela göstermesin, tamponda da çıkıntı fazla mı onu da mı değiştirdin tam anlayamadım. azcık para bulsam kafamda var bişeyler hala plastik jantla geziyoruz

• Body Kit var, Rieger marka, netten araştırabilirsiniz. Bir de 17'' jant tabi.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Buda aracımdan foto:

Aracınıza epey masraf yapmışssınız gibi duruyor.

Keşke bu kadar para harcamak yerine direk Gti'ya yönelseydiniz.Hem gerçek bir Gti'ınız olurdu hemde bu kadar uğraşmazdınız.

• Ben bunları yaptığımda GTI yoktu.
    Ayrıca bana kalırsa görüntü olarak GTI'dan daha güzel oldu. :)
    Ama motor yok mu motor. :)
  • quote:

Ben bunları yaptığımda GTI yoktu.

Kırmızı GTI görüntüsü orijinalden de şahane ancak altındaki motor kaç ayıptır sorması :) Gerçi chip fln olaylarına da girmişsindir herhalde?
  • quote:

Zevk meselesi tabi fakat ben sonradan takılan özellikle body kit adı altında satılan tampona ek parçaları sevmiyorum.Emanet duruyorlar hiç bir aracada yakıştıramıyorum tabiki zevk meselesi.Siz beğeniyorsanız gerisi muhim değil.

İç mekan'da bir farklılık yaptınız mı?

Gti direksiyon?Vites?yada koltuk gibi?

Birde normal polo'larda tavan kumaşı gti'daki gibi siyah mı arkadaşlar?

Motorada modifiye vs yaparsanız iyi olur GTİ yazıyor ama öyle gidemeyince olmaz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 3 Mayıs 2011; 17:46:10 >

• arkadaşlar aracımı alalı 7 ay oldu nerdeyse. yedek anahtarını pek kullanmamıştım bugün denk geldi yedek anahtarla çalıştırayım dedim ancak aracı çalıştırmadı. çalışıyor ancak sonra duruyor. akü ve motor ışığı yanıyor. sel --> kein ---> schlüss -->mü ne yazıyor. tam hatırlayamadım. ama diğer anahtarla çalışıyor normal sıkıntı olmuyor. şaşırdım servisi bir arayacağım ama belki bilirsiniz diye buraya yazayım dedim. schlüssel anahtar demekmiş sanırım. kein hiç demek onu biliyorum. anahtar yok mu diyor. pili mi bitmiş diyor anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

quote:

Kırmızı GTI görüntüsü orijinalden de şahane ancak altındaki motor kaç ayıptır sorması :) Gerçi chip fln olaylarına da girmişsindir herhalde?

Efendim 1.4 motor 85 beygir. Araçta chip yok, chip lemeyi sevmiyorum, çok hız tutkum yok, aracıma heyecan katmayı seviyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Zevk meselesi tabi fakat ben sonradan takılan özellikle body kit adı altında satılan tampona ek parçaları sevmiyorum.Emanet duruyorlar hiç bir aracada yakıştıramıyorum tabiki zevk meselesi.Siz beğeniyorsanız gerisi muhim değil.

Motorada modifiye vs yaparsanız iyi olur GTİ yazıyor ama öyle gidemeyince olmaz hocam

O zaman ben size şöyle söyleyeyim, araçta body kit var ama tampon değil, sadece tampon eteği var, ön, arka ve yan tarafta olmak üzere 4 parça.
    İç mekanda Çin'den getirdiğim Necvox benzeri bir ürün var, DVD Player, MP3, Sd kart, GPS, Usb vs vs vs.
    Başka bir şey yok.

Ayrıca evet GTI yazıyor, aslında ben o yazından pek hoşlanmıyorum, alırken ise sadece panjuru beğendiğim için aldım. GTI yazısını sökeceğim.
    Bunun dışında jant GTI jantı değil, yani GTI benzeri bir araç değil, tamamen farklı oldu. Yakın zaman da görebilirsiniz.

Tavan kısmı siyah değil, GTI ya ilk bindiğinizde size farkı yaşatan oranın siyah olması zaten, benimki krem-beyaz gibi bir renk.

Dediğim gibi araç GTI benzeri değil, sadece ön panjur aynısı, ama GTI yazısını sökeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

O zaman ben size şöyle söyleyeyim, araçta body kit var ama tampon değil, sadece tampon eteği var, ön, arka ve yan tarafta olmak üzere 4 parça.
    İç mekanda Çin'den getirdiğim Necvox benzeri bir ürün var, DVD Player, MP3, Sd kart, GPS, Usb vs vs vs.
    Başka bir şey yok.

Ayrıca evet GTI yazıyor, aslında ben o yazından pek hoşlanmıyorum, alırken ise sadece panjuru beğendiğim için aldım. GTI yazısını sökeceğim.
    Bunun dışında jant GTI jantı değil, yani GTI benzeri bir araç değil, tamamen farklı oldu. Yakın zaman da görebilirsiniz.

Tavan kısmı siyah değil, GTI ya ilk bindiğinizde size farkı yaşatan oranın siyah olması zaten, benimki krem-beyaz gibi bir renk.

Dediğim gibi araç GTI benzeri değil, sadece ön panjur aynısı, ama GTI yazısını sökeceğim.

aracınız cok guzel ınanın, gtı gıbı motoru olmasada gorunuste gtı dan fazlası var eksıgı yok.

• araçlarınız hayırlı olsun...kazasız belasız günlerde inşallah.darısı başıma. ben de yeni polo sahibi olmak istiyorum...
    çok hız yapılmayacak, az yakan ,otomatik vites hangi donanımlı poloyu tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

araçlarınız hayırlı olsun...kazasız belasız günlerde inşallah.darısı başıma. ben de yeni polo sahibi olmak istiyorum...
    çok hız yapılmayacak, az yakan ,otomatik vites hangi donanımlı poloyu tavsiye edersiniz ?

ıkı dananım cesıdı var zaten; tredline ve comfortlıne. az yaksın dıyorsanız 1.6 Tdi dsg mukemmel bır secım olucaktır. sıs farı ve celık jantla dananımı zengınlestırebılırsınız.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Buda aracımdan foto:

hocam allah kaza bela vermesin...çok tatlı duruyor...yandan arkadan 3-5 foto daha paylaşabilirmisiniz ??
    gözümüz gönlümüz açılsın
    bide aracınıza neler yaptığınızı yazarmısınız ? bütün parçaları servisten mi aldınız ?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Buda aracımdan foto:

Teşekkür ederim, güzel durmuş...

• quote:

Body Kit var, Rieger marka, netten araştırabilirsiniz. Bir de 17'' jant tabi.

Kardes fotograflarını çekip paylasirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

arkadaşlar aracımı alalı 7 ay oldu nerdeyse. yedek anahtarını pek kullanmamıştım bugün denk geldi yedek anahtarla çalıştırayım dedim ancak aracı çalıştırmadı. çalışıyor ancak sonra duruyor. akü ve motor ışığı yanıyor. sel --> kein ---> schlüss -->mü ne yazıyor. tam hatırlayamadım. ama diğer anahtarla çalışıyor normal sıkıntı olmuyor. şaşırdım servisi bir arayacağım ama belki bilirsiniz diye buraya yazayım dedim. schlüssel anahtar demekmiş sanırım. kein hiç demek onu biliyorum. anahtar yok mu diyor. pili mi bitmiş diyor anlamadım :)

arkadaşlar servise gittim çalışan anahtarı çalışmayana kopyaladı ve adaptasyon yaptı. sorun düzeldi.

ama anlamadığım şu. daha önce bu anahtar çalışıyordu durduk durmadık yere neden çalışmayı durdurdu. o süre içinde bir kez yazılım güncellenmesi yaptırmıştım araca acaba o anahtara da yapmak mı gerekiyordu? servistekiler de çok anlamadı bence.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.