Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EĞER KULLANACAĞIN YOL EĞİMLİ İSE 17 Yİ TAVSİYE ETMEM. DEDİĞİN GİBİ GERÇEKTEN ÇOK HOŞ DURUYOR. AMA DEDİĞİM GİBİ BEN İSTANBULDA YAŞIYORUM. 4 AYDIR SADECE İŞTEN EVE GİDİYORUM. 2. AYDA SAĞ ROTTA PROBLEM OLUŞTU SERVİSTE GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİŞTİRDİLER. BANA ÖNERDİKLERİ EBAT 205 50 16
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhn0635

2011 polo 1.4 duz ile otomatik arasında 4800 tl kadar fark var.Sizce bu farka degermi? Bu model çekişlerde sıkıntı yaşarmı? İkinci elde hangisi daha avantajlı olur?

bu dsg zaten benzin tasarrufu için öneriyorlar amma velakin pek bir tasarrufu falan yok. otomatik vites İstanbul trafiğinde ağır aksak dur kalklarda sağ kolun ve sol ayağını boşa çıkarır hepsi o. değermi 5000 farka. bence değmez. ben jetta 1.2 tsi manuel alacaktım ama Mart sonu teslim alabileceğim için acil lazımdı stoktaki polo 1.4 manuel aldım. çok benzin yakıyor. 1.2 tsi motor jetta 5.5 lt yakıyo uzun yolda , benimki 6-6.5 lt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhn0635

2011 polo 1.4 duz ile otomatik arasında 4800 tl kadar fark var.Sizce bu farka degermi? Bu model çekişlerde sıkıntı yaşarmı? İkinci elde hangisi daha avantajlı olur?

bende 1.4 manuel var bence o kadar fark dsg için değilde dizel için verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmask_34

SİZDEKİ BOAVİSTA JANT İLE ŞU AN ŞEHİR İÇİ NE YAKIYOR. LASTİK EBATLARINIZ 205 50 16 DEĞİL Mİ?

190-210 kurus arası yakıyor. 8 lıtre ıle 120-140 km arası kullanıma gore degısıyor
  • arkadaslar aracımın lastık ps ılerı derdım var. 30 ps yaptım arac gıtmıyor lpglı aractan farkım kalmadı yokusta zorlanıyor gaz vermeden ayagımı debrıyajdan kaldırınca kalkardı sımdı zor kalkıyor ve dıreksıyon ınanılmaz sertlestı ama konforluydu ne yalan soylıyım. Polo ıcın on arka kac ps yapmalıyım esıt oldugunu bılıyorum ama lastıkler 205*50*16 olunca depo kapagıda yalan oluyor.? 34ps ıdealmıdır yardım lutfen:S?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

arkadaslar aracımın lastık ps ılerı derdım var. 30 ps yaptım arac gıtmıyor lpglı aractan farkım kalmadı yokusta zorlanıyor gaz vermeden ayagımı debrıyajdan kaldırınca kalkardı sımdı zor kalkıyor ve dıreksıyon ınanılmaz sertlestı ama konforluydu ne yalan soylıyım. Polo ıcın on arka kac ps yapmalıyım esıt oldugunu bılıyorum ama lastıkler 205*50*16 olunca depo kapagıda yalan oluyor.? 34ps ıdealmıdır yardım lutfen:S?

sayın erdim11: seninde lastiklerden yana yüzün gülmedi. bence lastikçi ne öneriyorsa onu yap. benzer ağırlıkta aynı jant ve lastiği kullanan arabalara bakmanı öneririm. onlardan neden farklı olsun ki? audi a1 lerin lastiklerini büyük gibi görmüştüm. bi incelemeni öneririm. aynı havayı bastırırsın. saygılar

205&45&16 seçeneği var. lastik basıncı konusunda fikir verebilir.

• aynen abi butun lastıkcıler 30ps bas normalı odur deyıp 30 ps basıyolar bu sefer hem yakıtım artıyor hemde arabam gıtmıyor 34 yapıcam kafama gore=)
  • bu gti panjurunu almanyadan getiren adamlar var çok güzel duruyor ya, en kısa zamanda cruise control ve yol bilgisayarı almalıyım
  • Merhabalar ;

Acaba yeni polo 1.2 TDI alan var mı ? Ve mümkünse ne kadara aldığını ve ne kadar yaktığını söyleyebilir mi ?

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu hafta sonu aracıma 15.000 bakımını yaptırdım. Bakım esnasında hız sabitleyici ve sis farı taktırmak istediğimi söyledim. Ancak her ikisininde araca uygun olmadığını söylediler. Hadi hız sabitleyiciyi anladım ama sis farı bile taktıramıyormuşum böyle bişrey mümkün olabilir mi? VW nin kendi internet sayfasında bile sis farının tüm modellere uygun olduğu yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbal

Arkadaşlar bu hafta sonu aracıma 15.000 bakımını yaptırdım. Bakım esnasında hız sabitleyici ve sis farı taktırmak istediğimi söyledim. Ancak her ikisininde araca uygun olmadığını söylediler. Hadi hız sabitleyiciyi anladım ama sis farı bile taktıramıyormuşum böyle bişrey mümkün olabilir mi? VW nin kendi internet sayfasında bile sis farının tüm modellere uygun olduğu yazıyor.

denizbal 15.000 bakımını ne kadara yaptırdın? 20.000 de de yakıt filtresi falan değişiyormuş biliyor musun?
  • Orjinal lastik için 35ön 32arka yazıyordu lastikçi 30ön 32arka (klasik) yaptı. Son 800km böyle gittim ama daha sonra forumdaki arkadaşlardan birisi sağolsun Uzman tv den bu lastik basınçları ile ilgili link atmış, orada da ne olursa olsun ön arka aynı yapın diyor uzman zat. Ben de ön arka 32 yaptım. Yoldaki bozuklukları biraz sert hissediyorum. Ben de ne yapcam şaştım kaldım.
  • selam millet
    sürücü emniyet kemeri bozuldu geri sarmıyor servise götürsem kullanıcı hatası diyebilirler mi?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisizmir

Orjinal lastik için 35ön 32arka yazıyordu lastikçi 30ön 32arka (klasik) yaptı. Son 800km böyle gittim ama daha sonra forumdaki arkadaşlardan birisi sağolsun Uzman tv den bu lastik basınçları ile ilgili link atmış, orada da ne olursa olsun ön arka aynı yapın diyor uzman zat. Ben de ön arka 32 yaptım. Yoldaki bozuklukları biraz sert hissediyorum. Ben de ne yapcam şaştım kaldım.

beim lastiklerden mi yoksa arabanın normali mi budur bilmem. hiç alışık olmadığım şekilde bütün kasislere kütür kütür giriyor. bu almanların lastik basınçları sürekli beton asfaltta seyre göre ayarlanmış sanırım. sanki havayı normalden birazcık daha az basarsak kasislerden daha raht ve konforlu geçer diye düşünüyorum. bi ara lastik basınçlarıyla oynamaya başlarım, böyle olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

bu gti panjurunu almanyadan getiren adamlar var çok güzel duruyor ya, en kısa zamanda cruise control ve yol bilgisayarı almalıyım

kim getirmiş isim yada link verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

quote:

Orjinal lastik için 35ön 32arka yazıyordu lastikçi 30ön 32arka (klasik) yaptı. Son 800km böyle gittim ama daha sonra forumdaki arkadaşlardan birisi sağolsun Uzman tv den bu lastik basınçları ile ilgili link atmış, orada da ne olursa olsun ön arka aynı yapın diyor uzman zat. Ben de ön arka 32 yaptım. Yoldaki bozuklukları biraz sert hissediyorum. Ben de ne yapcam şaştım kaldım.

beim lastiklerden mi yoksa arabanın normali mi budur bilmem. hiç alışık olmadığım şekilde bütün kasislere kütür kütür giriyor. bu almanların lastik basınçları sürekli beton asfaltta seyre göre ayarlanmış sanırım. sanki havayı normalden birazcık daha az basarsak kasislerden daha raht ve konforlu geçer diye düşünüyorum. bi ara lastik basınçlarıyla oynamaya başlarım, böyle olmuyor.

tum basıncları denedım en uygunu 32ps dır . 30-30, 30-32, 32-32-, 34-34, ama en ideali 32ps dır. 30 psde dıreksıyon agırlasıyo cok ve arac gıtmek ıstemıyor yokusta bıle agır agır gıdıyor 30km kısaldı gıttıgım mesafe cok yakmaya baslamıstı ama konforluydu . bı lastıkcıye gıdın 10 tl ye lıfte kaldırsınlar hepsıne nıtrojen basıp 32 ye ayarlasınlar ınanın cok farkedıcek. bu arada o benzıncılerdekı hava basıncları yalan 32ps dıyorum bı bakıyorum 36 ps olmus arkalar. o yuzden yetkılı bayılere gıdıp ayarlatmak en mantıklısı. saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

bu gti panjurunu almanyadan getiren adamlar var çok güzel duruyor ya, en kısa zamanda cruise control ve yol bilgisayarı almalıyım

www.vwtr.net
    POLO 6R Sis farý ve Gti Panjur günceli"TORPÝDO AYDINLATMA YÖNTEMÝ SAYFA (5) - Otomobilim
    http://www.vwtr.net/forum/polo-6r/polo-6r-sis-fari-ve-gti-panjur-gunceli-montaj-resimli-t19844.0.html

ya bu bana da cruise control takılmaz dediler böyle bir şey olabilir mi?

benim bildiğim 6R0 937 087 olmalı en az elektrik devresi, bu yeterli
    inanmıyorum bunların dediğine bak burda var bura götüreceğim bi arabayı;

• quote:

quote:

quote:

www.vwtr.net
    POLO 6R Sis farý ve Gti Panjur günceli"TORPÝDO AYDINLATMA YÖNTEMÝ SAYFA (5) - Otomobilim
    http://www.vwtr.net/forum/polo-6r/polo-6r-sis-fari-ve-gti-panjur-gunceli-montaj-resimli-t19844.0.html

vw servıslerı neyı dogru yapıyormus kı.@ adamlar araclarda ne var ne yok haberlerı yok , yol bılgısayarı yaptık dedı adamlar bon bon baktılar sonunda dogus ızın vermıyor abı dedıler sıkıstırınca. ender elektronıkte fatıh abımız yaptırmıstı kı o resımler fatıh abının polosu, kodunuz uyuyorsa yaptırabılırsınız. o kodlar neye gore belırlenıyor hıc bır fıkrım yok 2011 benzınlı araca yanı ahmet abının polosuna yaptıramadık kod tutmadı ama sız yınede sansınızı deneyın.)

• quote:

quote:

quote:

www.vwtr.net

Cruz da yapiliyor, Yol bilgisayarı da arkadasım, ender e alo de, kafandaki bütün sorulara cevap alacaksın.fonksiyonel direksiyon da oluyor, chip tuning ile 150PS civarı bisey de oluyo v.s.............

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizbal

Arkadaşlar bu hafta sonu aracıma 15.000 bakımını yaptırdım. Bakım esnasında hız sabitleyici ve sis farı taktırmak istediğimi söyledim. Ancak her ikisininde araca uygun olmadığını söylediler. Hadi hız sabitleyiciyi anladım ama sis farı bile taktıramıyormuşum böyle bişrey mümkün olabilir mi? VW nin kendi internet sayfasında bile sis farının tüm modellere uygun olduğu yazıyor.

denizbal 15.000 bakımını ne kadara yaptırdın? 20.000 de de yakıt filtresi falan değişiyormuş biliyor musun?

15.000 bakımın maliyeti 306 TL oldu. 20.000 de değişecek bişey yok yada bana öyle bişey söylemediler. 30.000 km yada 1 sene sonra gel dediler.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.