Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdim11

quote:

Orijinalden alıntı: Engin Akbulut

Kesinlikle katiliyorum 15 almanin hicbir anlami yok pisman Olacagimda muhakkak, cOk teskkur ederm 17 takicm sanirim zira araci gosteren jant lastik , r jantlarinda aklim kaldi 900 tl dedi arkadas sanirim o olacak onerilere acigm nede olsa vaktm var henuz
    Saygilarmla

17 guzel gosterıyorda yay takmadan arac jip gıbı havada kalıyor bırde 45 yanak lastık ınce oldugu ıcın dıkkat etmek lazım. GTİ da 17 mukemmel duruyor fakat ondakı amrtsot ve yay sısteme bızımkınden farklı bunu unutmamak lazım.)

Gti'ın süspansiyon ve yayları farklı oldukça.

Şaşi daha alçak 15mm.

Tabi sadece jant takıp olmaz leylek gibi durur.

Bu arada gti'in lastikler 215/40/17

• 205*50*16 ıle yola degıl cukurlara bakıyorum 40 yanak 17 ınc jant allah yardımcınız olsun cok dıkkatlı olmanız lazım.)
  • Arkadaşlar bugün Silivri ye gittim giderken biraz gaz basayım dedim, araç 198 yaptı, ama 200 yok yapmıyor arkadan ittirdim ııııı, yapmadı gene......Fotoğrafları bilgisayar ekranından düşük çözünürlükte tekrar çekerek buraya yükleyabildim, fotolar net değil çünkü o hızda ancak bu kadar çekebildim...
  • 2 defa aynı hıza çıkabildim, bu ilk deneme...

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'
  • bu da 2. deneme...

• yapan yapıyor abıcım fotolar acık. bır arkadas vardı aracımı yakarım mı, 200 yaparsa anahtarı verırım mı, ne demıstı o arkadasa seslnıyorum aracın benden sana hedıye.) bu arada abı araba o kadar tıtrerken nasıl cektın buyuk cesaret bıdaha deneme allah korusun sakata gelırsın
  • ki dikkat ettiyseniz devir daha 4 binde yani bu 220 ye kadar gidermiş
  • arkadaşlar foto vs çekeceğim diye kendinizi riske atmayın , ben 1.4 benzinli ile 170 e çıktım (180e kadar çıkardı da bayıra gelmiştim) foto çekilebilirdi ama riske girmeye gerek yok .
  • yav titreme filan yok arkadaşlar sadece 185 lik lastiklerden dolayı 5 er cm. saga sola kayma oluya bazen o kadar( daha ne olsun be) 200 de hiç güvenli diil arkadaşlar lastikler e az 205 olması lazım. bu lastikler yeni eğer galeriden çıkarmadan bu lastiklerin böyle güvensiz olduğunu bilseydim servise farkını verir 205 lik bişey alırdım...ama şimdi bunlar elde çakar 205 lik alsam...
  • 200 yapamamışsın ki 198 falan en fazla ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Jant olayına gircekseniz kesinlikle 15" önermem açıkcası çokda hoş durmuyor 15".

Taktırabiliyorsanız 16" yada 17" derim.

Benim araçda 17" jant var öyle geldi daha doğrusu bence çok yakışıyor.

Bende bi fotoğraf koyayım aklınızda bişeyler belirir.

Kardeş kırmızı frenleri nerden yaptırdın...

• quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

200 yapamamışsın ki 198 falan en fazla ;)

:) kardeş bi 10sn. daha gidebilseydim 200 olcaktı daha önce 200 gördüm 3 defa.
    ne dersin bi idda yapalım filan he, ne dersin.........200 e...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markis -- 27 Nisan 2011; 21:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

200 yapamamışsın ki 198 falan en fazla ;)

pandelis bu konunun başka bi yerde tartışıldığı yer var ama, senin DSG den memnunmusun, kullanımda dikkat edilmesi gereken tecrübelerin varsa paylaşırmısın, şikayetin varmı filan.........
  • pekı bır soru daha önerilen lastık ebadı nedır bılen varmı vw sitesınde bulamadım 17 sert olur diyenler var 16 daha confor verır diyorlar, sizce??
    tesekkur ederım
  • quote:

pekı bır soru daha önerilen lastık ebadı nedır bılen varmı vw sitesınde bulamadım 17 sert olur diyenler var 16 daha confor verır diyorlar, sizce??
    tesekkur ederım

aynen ben 16 kullanıyorum 15 ten hiç bif farkı yok desem yeridir ama 17 olunca yanağında incelmesi gerektiğini göz önüne alırsan içinde hop otup hop kalkarsın
  • ARKADAŞLAR 2008 POLOYA HIZ SABİTLEME SONRADAN TAKTIRILABİLİYOR MU. YAPILIYORSA KAÇ PARA BİLEN VAR MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtzdmr

ARKADAŞLAR 2008 POLOYA HIZ SABİTLEME SONRADAN TAKTIRILABİLİYOR MU. YAPILIYORSA KAÇ PARA BİLEN VAR MI ?

baksana bi bu forum hangi araç için heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtzdmr

ARKADAŞLAR 2008 POLOYA HIZ SABİTLEME SONRADAN TAKTIRILABİLİYOR MU. YAPILIYORSA KAÇ PARA BİLEN VAR MI ?

Beyinde yazılım mevcutsa sadece sol sinyal kolu değişecek o da 300 lira. Ama bi sor beyinde hız sabitlemenin yazılımı mevcut mu? Eğer yoksa hız sabitleyicinin bilgilernin olduğu yazlım da lazım. O zaman 500ü bulur...
  • quote:

pekı bır soru daha önerilen lastık ebadı nedır bılen varmı vw sitesınde bulamadım 17 sert olur diyenler var 16 daha confor verır diyorlar, sizce??
    tesekkur ederım

17 alırsın yollar dumduz olur ıstınye besıktas gıbı kullanırsın ama sımdı bakırkoyden geldım bır cukara gırdım 17 olsaydı kesın alırdım lastıgı elıme.) allahtan 16.) ve 30 ps yaptım acayıp konforlu oldu lastıklerım brıdgstone dıye 30 ıyı dedıler cıdden o parke yollardan passatla gıdermıs gıbı gıdyorum.)
  • arkadaşlar herkes şahit olsun...erdiden şimdi haber bekliyorum...yerse eğer 220 yi göstercek bana....hep beraber otobana çıkçaz....hepiniz şahit olun...
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.