Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mikail25

ee ama bütün güzel jantlar 5x112 olmaz ki:) Gt jant baktım bi tane 5x100 yok...

buldum bıle.)

• quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

quote:

Orijinalden alıntı: mikail25

ee ama bütün güzel jantlar 5x112 olmaz ki:) Gt jant baktım bi tane 5x100 yok...

buldum bıle.)

Eywalla teşekkürler

• arkadaşlar serviste sonradan takılan sis farlarında sadece bir ampül mü var.yoksa far sensörü tarzında bir ampül de mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borni101

arkadaşlar serviste sonradan takılan sis farlarında sadece bir ampül mü var.yoksa far sensörü tarzında bir ampül de mevcut mu?

o konu karısık. bu forumdan bır abımız oyle almıs ve sadece tek ampul varmıs . ama sonradan takılan sıs lambalarında gunduz farı var yanı 2 gunduz farı ampulu 2 sıs farı ampulu.
  • 2011 polo ların kaporta boyası çok dandik. En yumuşak süngerle bile yıkarken bir sürü kılcal çizik oluşuyor. Keza biraz bozuk yolda tekerlekten seken küçük mıcır çakılları bile kaportada çizikler yapıyor. araç 1 aylık sadece yol gidişinden tekerlek üstü yarım daire kaportada hiç yoksa 5-10 çizik var. Yok böyle bişey. ne bu ya ...bu kadar ince tabaka dayanıksız boya olabilir mi? Siyah renk olunca da tabi falsolar çok gözüküyor. VW markaya para alıyor. Özellikle Polo lar resmen en ucuz vw modeli olarak herşeyinden çalıp çırpılıp üretiliyor. Jetta Passat hatta Golf te ben böyle şikayetler duymadım.
  • Korozyona karşı boya garantisi var.
    Madem bu kadar biliyorsun tüketici haklarını kullanarak geri ver madem memnun değilsin araçtan...
    quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

2011 polo ların kaporta boyası çok dandik. En yumuşak süngerle bile yıkarken bir sürü kılcal çizik oluşuyor. Keza biraz bozuk yolda tekerlekten seken küçük mıcır çakılları bile kaportada çizikler yapıyor. araç 1 aylık sadece yol gidişinden tekerlek üstü yarım daire kaportada hiç yoksa 5-10 çizik var. Yok böyle bişey. ne bu ya ...bu kadar ince tabaka dayanıksız boya olabilir mi? Siyah renk olunca da tabi falsolar çok gözüküyor. VW markaya para alıyor. Özellikle Polo lar resmen en ucuz vw modeli olarak herşeyinden çalıp çırpılıp üretiliyor. Jetta Passat hatta Golf te ben böyle şikayetler duymadım.

• quote:

2011 polo ların kaporta boyası çok dandik. En yumuşak süngerle bile yıkarken bir sürü kılcal çizik oluşuyor. Keza biraz bozuk yolda tekerlekten seken küçük mıcır çakılları bile kaportada çizikler yapıyor. araç 1 aylık sadece yol gidişinden tekerlek üstü yarım daire kaportada hiç yoksa 5-10 çizik var. Yok böyle bişey. ne bu ya ...bu kadar ince tabaka dayanıksız boya olabilir mi? Siyah renk olunca da tabi falsolar çok gözüküyor. VW markaya para alıyor. Özellikle Polo lar resmen en ucuz vw modeli olarak herşeyinden çalıp çırpılıp üretiliyor. Jetta Passat hatta Golf te ben böyle şikayetler duymadım.

ewet kardeş doğru söyledin aynı sorunlar ben de de var. araç 2 aylık daha 2 yıllık gibi oldu dışı, öyle dandik yerlere de yıkatmam zaten aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Korozyona karşı boya garantisi var.
    Madem bu kadar biliyorsun tüketici haklarını kullanarak geri ver madem memnun değilsin araçtan...
    quote:

o kadar kolay mı geri vermek, ne dersen de sonuçta sen haksızsındır bi şekilde, yok düzgün yıkanmamış yok boyaya zarar verici temizlik ürünleri kullanılmış, yok bulaşık teli ile çitilenmiş v.s........... insiyatif onların tarafında olduktan sonra sen haksızsın, kullanım hatası o... O.K

• cıdden beyazda bıle bellı olurken sıyahı dusunemıyorum. ama onunda caresı var kılcal cızıklerı cıkartan urunler var ben meguiars nxt tech wax 2.0 kullanıyorum sonuc mukemmel.)
  • quote:

quote:

arkadaşlar serviste sonradan takılan sis farlarında sadece bir ampül mü var.yoksa far sensörü tarzında bir ampül de mevcut mu?

o konu karısık. bu forumdan bır abımız oyle almıs ve sadece tek ampul varmıs . ama sonradan takılan sıs lambalarında gunduz farı var yanı 2 gunduz farı ampulu 2 sıs farı ampulu.

servise sordum almanyadan gelen sis farlı sipariş edilen pololarda servisin söylediğini söylüyorum; gece kararınca kendiliğinden yanan bir ampül varmış ki bu da sanırım far sensörü oluyor.ayrıca normal sis farı da var tabi.toplamda 2 ampül... servislerde takılan sis farlarında durum nedir bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

servise sordum almanyadan gelen sis farlı sipariş edilen pololarda servisin söylediğini söylüyorum; gece kararınca kendiliğinden yanan bir ampül varmış ki bu da sanırım far sensörü oluyor.ayrıca normal sis farı da var tabi.toplamda 2 ampül... servislerde takılan sis farlarında durum nedir bilmiyorum

sanmıyorum servısın uydurması gıbı geldı.) servıste takılan gunduz farkı o farı hıcbırzamn sonduremıyorsun gtı da statık farlı sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanmıyorum servısın uydurması gıbı geldı.) servıste takılan gunduz farkı o farı hıcbırzamn sonduremıyorsun gtı da statık farlı sanırım

haziranda geliyor aracım...özellikle sordum gece olunca kendiliğinden yanan farlar mı diye evet dediler... bekleyip görücez :) başka servislere de sorucam... statik farı ztn yokmuş normal poloda. inşallah servisiin dediği doğrudur

• o yetkili servrisler var ya vw yetkili servisleri en büyük pislik onlarda.. jantları değiştirdim 4 adet alümünyum alaşım jant 1000 küsur mangır saydım. 2-3 gün sonra farkına vardım ki resmen arka sol lastik sök tak esnasında yaklaşık 10 cm çizik var arka tampon üstü saç kısım köşede. arabayı yıkatınca ortaya çıktı. bu yol taşları sıçrama çiziğinden hariç resmen anahtar kaçması.... servisi aradım dedim böyle böyle. adamlar kendi kusurunu inkar edip bir de kaskonuzun hasarsızlık sigortanızdan halledelim dediler. oh ne ala ... benim kasko hasar hakkım bunların 2 çiziği yüzünden güme gidecek allah muhafaza ilerde müsademeli bir kaza olsa büyük hasarlı , sigorta bu kez başımı ağrıtacak. adamın biride çıkmış yukarıda araç iadesinden söz ediyor. adamlar çiziklerinin arkasında durmuyor daha..
  • quote:

o yetkili servrisler var ya vw yetkili servisleri en büyük pislik onlarda.. jantları değiştirdim 4 adet alümünyum alaşım jant 1000 küsur mangır saydım. 2-3 gün sonra farkına vardım ki resmen arka sol lastik sök tak esnasında yaklaşık 10 cm çizik var arka tampon üstü saç kısım köşede. arabayı yıkatınca ortaya çıktı. bu yol taşları sıçrama çiziğinden hariç resmen anahtar kaçması.... servisi aradım dedim böyle böyle. adamlar kendi kusurunu inkar edip bir de kaskonuzun hasarsızlık sigortanızdan halledelim dediler. oh ne ala ... benim kasko hasar hakkım bunların 2 çiziği yüzünden güme gidecek allah muhafaza ilerde müsademeli bir kaza olsa büyük hasarlı , sigorta bu kez başımı ağrıtacak. adamın biride çıkmış yukarıda araç iadesinden söz ediyor. adamlar çiziklerinin arkasında durmuyor daha..

valla hangı servısmıs bu bılmem ama ben aldıgım yer mez den memnunum aracımı ılk aldıgımda tırdan ınerken tampon cızıktı (alt kısım) hemde baya buyuk bır cızık, bır gun sonra servıse gıttıgımde durumu anlattım ve ozur dıledıler ve bende aracımı boyatmak ıstemıyorum sonucta bu arac 0 dedım ve yenı gelen beyaz bır polonun tamponunu takıcaz hıc merak etmeyın dedıler ,1 gun sonra aracımı aldıgımda tamponunda degıstıgını anlatmak ıcın tampon yanındakı mavı elyafları sokmemıslerdı yanımda soktuler, aracı lıftte kaldırıp bır bakın dedıler ve baktıgımda bısey yoktu. o yuzden servısten servıse degısıyor bu ısler her gıttıgımde ısım goruldugunde ceplerıne bıraz harclık sıkıstırdıgınızda en degerlı musterı sız oluyorsunuz

• merhabalar,

bende gecen aylarda 1.6 tdı dsg seker beyazı siparişi verdim, uzun zamandır burada ve dığer bloglardan arastırdım evet fiyat bıraz yuksek ama muadili araclarında yksek,
    neyse aracımız kısmet olursa mayısın 1 veya 2. haftası geliyor,ellerinde arac olmadıgı için bşr sşs farı veya jant opsiyonunu kullanmak için +3 ay bekliyorsunuz, mesela suan arac ıstersenız verdıklerı tarih eylül ekim (tdı dsg için) dolayısı ile jantlar ne yazıkkı kapak ve değiştirmek istiyorum, gtı ların 15" jantını arkasıma sipariş verdim replica olanı tabii ancak suan kafan karıştı hazır alıyorken 16 veya 17 " e cıksammı die düşünüyotum , arkadasım rot balans lastık jant işi ile alakalı onun görüşü gerek yok orjınal lastıklerını kullan hem masraf etme hemde 15 " ıı durur diyor, ancak ben siz arac kullanıcılarının da fikrini almak istiyorum, sizce gtı jantı nasıl olur veya onerebileceğiniz farkı bir model varmı ve kaç inç takmalıyım tok durması ıcın 15" ten istediğim dolulugu alabilirmiyim

şimdiden teşekkür eder, iyi geceler dilerim

• aracınız hayırlı olsun gule gule kullanın kazasız belasız . 15 takmak sadece janta para verırsınız kı lastıklerınız aynı kalacagından ha kapak ha jant pek fark olmıcak. oncekı sayfalarda bulusmada 15ınc gtı jant ıle 16 ınc jantın farklarını gorebılırsınız. 15 alıp taktıktan sonra goruceksınız kı begenmıceksınız keskelerınız baslıcak ve 15 ınc e verdıgınız parayada yazık olucak o yuzden kesınlıkle 16 takın bı kere yapıcaksınız sonra seve seve kullanıcksınız o yzden kesınlıkle 16.) (sıyah arac 15 ınc orj lastık dıger ıkı arac 16 boavısta)

• Gunaydin,

Bende ayni fikirdeym kucuk kalirsa hosuma gitmeyecek o yuzdn 16 alicam sanirim 17 buyukmu kalir sizce
    Tesekkur ederim
  • Jant olayına gircekseniz kesinlikle 15" önermem açıkcası çokda hoş durmuyor 15".

Taktırabiliyorsanız 16" yada 17" derim.

Benim araçda 17" jant var öyle geldi daha doğrusu bence çok yakışıyor.

Bende bi fotoğraf koyayım aklınızda bişeyler belirir.

• Kesinlikle katiliyorum 15 almanin hicbir anlami yok pisman Olacagimda muhakkak, cOk teskkur ederm 17 takicm sanirim zira araci gosteren jant lastik , r jantlarinda aklim kaldi 900 tl dedi arkadas sanirim o olacak onerilere acigm nede olsa vaktm var henuz
    Saygilarmla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin Akbulut

Kesinlikle katiliyorum 15 almanin hicbir anlami yok pisman Olacagimda muhakkak, cOk teskkur ederm 17 takicm sanirim zira araci gosteren jant lastik , r jantlarinda aklim kaldi 900 tl dedi arkadas sanirim o olacak onerilere acigm nede olsa vaktm var henuz
    Saygilarmla

17 guzel gosterıyorda yay takmadan arac jip gıbı havada kalıyor bırde 45 yanak lastık ınce oldugu ıcın dıkkat etmek lazım. GTİ da 17 mukemmel duruyor fakat ondakı amrtsot ve yay sısteme bızımkınden farklı bunu unutmamak lazım.)
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.