Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazıları baya takmış ya bu 220 ye...1 foto göremedik gitti....neyse bnmki 120 yapıyo....bayır aşağı o da ....
  • yapan yapıyor 1.6tdı 90bg (ben yapmadım alıntı) . cocuk degılız sonucta herkesın ehlıyetı olduguna gore bellı yasa gelmıs ınsanlarız kımseyede yalan borcumuz yok .

• arkadaşlar yarın lastik basıncını 32 psi yapacağım. uzman tv de video izledim ön ve arkanın basınçları eşit olmalı diyorlar. ben hata yapıp 35-32 kullandım bir süre ama ş.içi bir sorun oluşturmadı , yarın uzun yola gideceğimden sakata gelmeyeyim.

UZMANTV
    Doğru lastik basıncı ne kadar olmalıdır?
    http://www.uzmantv.com/dogru-lastik-basinci-ne-kadar-olmalidir

lastik basıncına dikkat etmenin sebebi bir yerde okumuştum kazaların büyük sebebi dengesiz lastik basıncından oluyormuş o yüzden sizde dikkat edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 22 Nisan 2011; 3:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

arkadaşlar yarın lastik basıncını 32 psi yapacağım. uzman tv de video izledim ön ve arkanın basınçları eşit olmalı diyorlar. ben hata yapıp 35-32 kullandım bir süre ama ş.içi bir sorun oluşturmadı , yarın uzun yola gideceğimden sakata gelmeyeyim.

UZMANTV

lastik basıncına dikkat etmenin sebebi bir yerde okumuştum kazaların büyük sebebi dengesiz lastik basıncından oluyormuş o yüzden sizde dikkat edin derim.

peki bu lastık basınc degerlerı araca gore mı degısıyor yoksa lastık boyutuna gore mı ? sızdekı orjınal lastık sanırım bende 205*50*16 yanak ıkımızde aynı havayı bassak oluyor mu? cunku depo kapagında benım ebatlar yok:S birde nitrojen gazı dıyorlar yol sesını azaltırsa ondan doldurcam ne dersınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

quote:

arkadaşlar yarın lastik basıncını 32 psi yapacağım. uzman tv de video izledim ön ve arkanın basınçları eşit olmalı diyorlar. ben hata yapıp 35-32 kullandım bir süre ama ş.içi bir sorun oluşturmadı , yarın uzun yola gideceğimden sakata gelmeyeyim.

UZMANTV

peki bu lastık basınc degerlerı araca gore mı degısıyor yoksa lastık boyutuna gore mı ? sızdekı orjınal lastık sanırım bende 205*50*16 yanak ıkımızde aynı havayı bassak oluyor mu? cunku depo kapagında benım ebatlar yok:S birde nitrojen gazı dıyorlar yol sesını azaltırsa ondan doldurcam ne dersınız?

nitrojen olması daha iyi olur tabi.

depo kapağında yazdığına göre söyleyeyim orada yazanları

175 den 215 yanak a kadar uygulanabilir

az yük durumunda (2 kişi + bagaj) 29 ile 32 arası

çok yük durumunda (5 kişi + full bagaj) 35-38 arası

aslında 32 psi bassak yeter.

---

ebatlar farketmiyor tabloya göre

ben 35 psi bastım işte araba çok zıplıyor yolda, 32 yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 22 Nisan 2011; 5:14:44 >

• quote:

quote:

quote:

UZMANTV

---

cok tesekkurler 32 yanak on arka nıtrojen basıyım bugun.)

• quote:

quote:

quote:

UZMANTV

---

bugun servıse gıttım nıtrojen gazı ıcın ve aracı aldıgımda arac baya sekıyodu hemde ufak bı cukurda bıle ıc aksama cok ses ıletıyordu. okula geldıgımde olctugumde onler 34 arkalar 38 basmıslar:S hocamın sozunu dınleyerek hepsını 30 yaptım ve sımdı yolda genelde parke yollarda hıc ses cıkmıyo aractan. bu araclara en uygun ps 28-32 arasıymıs ust ps ler aracı zıplatıp savrulamalara yol acıyormus.

• arkadaşlar dün lastiklere 32 psi basarak ve 30 tl lik benzin (4.20 tl) alarak yola çıktım. bursa yalova yolundan otobana girdim izmir yoluna çıkmak için. otobanda 5. viteste 170-175 arası bir hıza çıktım. radar vs. olacağı için hızımı düşürdüm. sonra 140 km de 4. vitese çektim 5900 devirde 165-170 km hızda biraz yardırdım .

sonra bursa izmir karayoluna çıkıp sakin sakin gittim. karacabey - m. kemalpaşa yolunun başında indirimli benzin satan fullpetten 3.90 tl ye depoyu fulledim.

aracı yavaş yavaş kullandımı az yakıyor , bastımı da çok yakmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Nisan 2011; 6:53:47 >
  • arkadaşlar polosunu almanyadan sis farlı sipariş eden var mı?
  • 3 günlük Polo gti sahibi olarak bende aranıza katıldım eğer Gti'la ilgili sorusu olan varsa seve seve cevaplarım
  • sizede hayırlı olsun güle güle kullanın..
  • hayırlı olsun... gti da sanırım sis farı standart... nasıl bir işlevselliği var anlatırsanız sevinirim.sadece sis farı mı yoksa dönüş farları vs.mevcut mu?
  • arkadaşlar tdi+dsg 7. viteste 120km/h ile giderken kaç devir/dakika çeviriyor
    çok merak ettim bendeki 1.4 tdi 5. viteste 120 giderken çok ses veriyor içeriyede
    şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: borni101

hayırlı olsun... gti da sanırım sis farı standart... nasıl bir işlevselliği var anlatırsanız sevinirim.sadece sis farı mı yoksa dönüş farları vs.mevcut mu?

GTİ'daki sis farı normal pololar gibi değil.Gündüz farı ayrıca var.

Araçda led gündüz farları var.

Sis farları ise Golf'lerdeki gibi sağa,sola dönerken açılıyor.Sadece sis farı olarak kullanılıyor.

Araçda bi-xenon'da var ayrıca.Donanım olarak Gti'lar fazlasıyla dolu.

Gündüz farları;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 24 Nisan 2011; 11:00:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

arkadaşlar tdi+dsg 7. viteste 120km/h ile giderken kaç devir/dakika çeviriyor
    çok merak ettim bendeki 1.4 tdi 5. viteste 120 giderken çok ses veriyor içeriyede
    şimdiden teşekkür ederim

bende polo bm vAR 2000 devirde 5. vites 108-110 arası gidiyor araba. üç silindirli arabalara zaten pırpır motorlar diyorlarmış piyasada. ses konusunda 4 silindirli olanları tavsiye ediyorlar. sizdeki 1.4 tdi de 3 silindirli olduğu için daha fazla motor sesine alışmanız gerekecek.
    ama burası polo 5 bildiğim kadarıyla polo 5 lerde (güncel kasa pololarda) 1.4 tdi motor yok. :)

bu arada diğer kullanıcıların 5. viteste aracın hangi devirde kaçla gittiğini söyleyebilirlerse bu vites oranları hakkında daha net bilgiye ulaşabiliriz. herkse kazasız keyifli yolculuklar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerf

3 günlük Polo gti sahibi olarak bende aranıza katıldım eğer Gti'la ilgili sorusu olan varsa seve seve cevaplarım

Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız günlerde binersiniz inş.
  • quote:

3 günlük Polo gti sahibi olarak bende aranıza katıldım eğer Gti'la ilgili sorusu olan varsa seve seve cevaplarım

ilk izlenimleriniz neler, 1-2 oto paylaşırmısınız...yakıtsarfiyatı nasıl filan.............
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

ilk izlenimleriniz neler, 1-2 oto paylaşırmısınız...yakıtsarfiyatı nasıl filan.............

Araç kesinlikle çok güzel hem çok tok bir araç hemde performansı yol tutuşu şahane.

Önceki aracım Megane 3 1.5 dci 105 beygirlik bir araçdı 2010 model.

Performansı Gti'in zaten anlatmaya gerek yok 0-100:6.9 saniye 0-200: 29.9 saniye (Honda Type-R ile aynı)

Yakıtı ise komik denilebilcek kadar düşük.Çok yoğun trafikde 9litreye yaklaşayan bir ortalaması var tabi araç daha 140km'de bununda etkisi vardır zamanla düşecektir.

Açık yolda ise şuan 5.6lt ortalamaya kadar düşebildim sakin bir kullanımla.

30km'lik yol boyunca biraz açık biraz E-5 trafiği sakin bir kullanımla 6.5litre ortalama yakalıyor.

Basarsanız ona göre yakar tabi orası ayrı mevzu ama yaktığındada hakkını verir.

Donanım olarak ben opsiyonlu aldım.Bi-xenon fardan,yağmur sensörüne,lastik basınç sensörüne,6 hava yastığı,kararan dikiz aynası,RCD 510 dokunmatik ekrana kadar herşeyi aldım.4 kapılı araç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Araç kesinlikle çok güzel hem çok tok bir araç hemde performansı yol tutuşu şahane.

Önceki aracım Megane 3 1.5 dci 105 beygirlik bir araçdı 2010 model.

Performansı Gti'in zaten anlatmaya gerek yok 0-100:6.9 saniye 0-200: 29.9 saniye (Honda Type-R ile aynı)

Yakıtı ise komik denilebilcek kadar düşük.Çok yoğun trafikde 9litreye yaklaşayan bir ortalaması var tabi araç daha 140km'de bununda etkisi vardır zamanla düşecektir.

Açık yolda ise şuan 5.6lt ortalamaya kadar düşebildim sakin bir kullanımla.

30km'lik yol boyunca biraz açık biraz E-5 trafiği sakin bir kullanımla 6.5litre ortalama yakalıyor.

Basarsanız ona göre yakar tabi orası ayrı mevzu ama yaktığındada hakkını verir.

Donanım olarak ben opsiyonlu aldım.Bi-xenon fardan,yağmur sensörüne,lastik basınç sensörüne,6 hava yastığı,kararan dikiz aynası,RCD 510 dokunmatik ekrana kadar herşeyi aldım.4 kapılı araç.

kaç lira verdiniz acaba o donanımlarla birlikte 46.000 falan mı?

• 50.000 + civarındadır. hayırlı olsun. benimde aralık ayı gibi düşündüğüm araç.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.