Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahmat abı nerelerdesın cuma gunu bulusalım ozledım valla sızı fatıh abının ısı yoktur ıns o da gelır
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

abi resım cekıcektım ınan cekemedım 200 de ıken arac cok etkılenıyor ruzgardan zor tutuyo ınsan:S ama ole sonuna kadar gaza bas olmuyor bunu gordum bugun, ayagını cekıp cekıp basıcaksın gazı yedıre yedıre o zaman goruyosun .

Kardeş ne diosak o....yedire yedire....
  • GTL koydurmayalım mı arkadaşlar ne dersiniz? =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-seker -- 20 Nisan 2011; 23:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-seker

GTL koydurmayalım mı arkadaşlar ne dersiniz? =)

Uzak dur derim bnde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal04

quote:

GTL koydurmayalım mı arkadaşlar ne dersiniz? =)

Uzak dur derim bnde....

ilk depoyu aldık bakalım GTL bundan sonra euro'ya döneriz.
  • abi bide gtl kullandın mı arıza cıksa garantı kapsamı dısı oluyor:S ınce dızel oldugu ıcın cabuk yanıyor ama aracın motorunda asırı ısınmaya sebep oluyor kı bızım araclarda motor ısı gostergesıde yok sakata gelmeyelım.
  • quote:

abi bide gtl kullandın mı arıza cıksa garantı kapsamı dısı oluyor:S ınce dızel oldugu ıcın cabuk yanıyor ama aracın motorunda asırı ısınmaya sebep oluyor kı bızım araclarda motor ısı gostergesıde yok sakata gelmeyelım.

motor ısı göstergesi yokmu? peki hararet olursa nasıl anlaşılıyor?
  • nasıl yapmıslarsa hararet olmuyor ben aracamının bıkere bıle fanınu actıgını duymadım hep aynı dızel sesı
  • umarım ilk depoyu GTL kullandık diye bir sorun çıkmaz.
  • neyse maşallah diyelim o zaman peki yol bilgisayarı takılsa gözükür mü?
  • quote:

nasıl yapmıslarsa hararet olmuyor ben aracamının bıkere bıle fanınu actıgını duymadım hep aynı dızel sesı

ben benzinlide duydum bir kaç kere fanın çalıştığını ama 10-15 saniye filen anca hemen kapatıyor sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 21 Nisan 2011; 0:54:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: risendark

neyse maşallah diyelim o zaman peki yol bilgisayarı takılsa gözükür mü?

Onu hıc blımıyorum melomen ve markıs nıcklı abımılerımızın yol bıgısayrları var onlara sormak lazım
  • bende de var yol bilgisayarı ama hararetle ilgili bi sekme yok sanırım =)
  • quote:

umarım ilk depoyu GTL kullandık diye bir sorun çıkmaz.

Ben ılk 4 depo kullandım bır sorun yasamadım kı sızde yasamazsınız merak etmeyın.)
  • Arkadaşlar Selam,
    Dizelde bakım aralıklarını 15.000 de bir diye biliyordum. 20.000 de bir de yakıt filtresi için servise gidilmesi gerekiyormuş diye duydum. Bilen ya da giden var mı?
  • quote:

arkadas delının bırı o da ben kuyuya bır tas attı cıkar cıkarabılırsen sımdı tekırdagdan geldım ve otabanda 205 ı gordum 185 ı zor goren arkadasa seslenıyorum gtl ınce dızeldır herkes gtl cok ıyı der ama gtl le arabanın motoru fazla ısınır vw servislerınede sorabılırsınız ve ıcımızde motorunu ılk goturen sen olucaksın emın ol. arabam burda ıstedıgın zaman otabana cıkarız .

Yaşşa be brother iste böyle...servislerin olmaz yapılamaz dediklerini biz yaptık biliyorsun, biz 220 de yaptık arkadas ne var bunda dimi yaaa...bu arada brother araca chip tuning yaptırıyorum 0-100 6sn, tork 310n/m 150PS olcak...ortalama, tahmini, planlanan...şimdi yok olmaz yapılamaz demesin kimse lütfen.öyle olduğunu düşünüyorsa kendinde kalsın rica ederim.burada bizler bilgilerimizi paylaşıyoruz, yaptığımız modifikasyonlarla ilgili yollar gösteriyoruz, kimseye sen yapamassin sidik yarısı yapmıyoruz...
    Mesela ben aracima yapilamaz denilen cruz, yol bilg, F1 vitesli fonksiyonel direksiyon v.s yaptirdim bunu da yaptirabilirim diye dusunuyorum.
    saygılar efenim...

• quote:

abi resım cekıcektım ınan cekemedım 200 de ıken arac cok etkılenıyor ruzgardan zor tutuyo ınsan:S ama ole sonuna kadar gaza bas olmuyor bunu gordum bugun, ayagını cekıp cekıp basıcaksın gazı yedıre yedıre o zaman goruyosun .

Ağalar yarın aksam Lüleburgaz a gitcem yol hız için harika son hızda foto cekcem ben...
  • quote:

quote:

Onu hıc blımıyorum melomen ve markıs nıcklı abımılerımızın yol bıgısayrları var onlara sormak lazım

Hararet göstergesi analok bisey, yol bilgisyari ile alakası yok.GTİ da analok olarak var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

quote:

Hararet göstergesi analok bisey, yol bilgisyari ile alakası yok.GTİ da analok olarak var...

off dıyoruym baska bısey demıyorum abi:) abı motora zarar vermıcek sekılde yaptırdıgında mı 150 bg olcak.? bende ılerde dusunuyorum, baktım nette yapan yer yok box var onlar hıkaye, beyıne yazılım atmak lazım yada beyını degıstırmek lazım, sen nerde buldun mu abı bu arada:)?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

quote:

off dıyoruym baska bısey demıyorum abi:) abı motora zarar vermıcek sekılde yaptırdıgında mı 150 bg olcak.? bende ılerde dusunuyorum, baktım nette yapan yer yok box var onlar hıkaye, beyıne yazılım atmak lazım yada beyını degıstırmek lazım, sen nerde buldun mu abı bu arada:)?

brother nasıl yaptırcağımı cepten arayıp söylerim, bir iki ayrıntı var netleşsin bi ararım seni...

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.