Şimdi Ara

Vw Scirocco - Golf 7 - BMW 1.16 - Leon FR Kararsız Kaldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.

1.4 TSI 160 DSG, Sportline. Üzerinde bayi çıkışlı birkaç ekstra donanım daha var.

Memnuniyet konusu beklentiye göre değişir. Benim istediğim şey, sakin kullandığım zamanlarda az yakması, performanslı kullanımda da üzmemesi. İkisini de arabayı almadan önce çizdiğim limitler dahilinde yerine getiriyor, bu yüzden memnunum denebilir.

Dİkkat etmen gereken hususlar, her Scirocco'nun korkulu rüyası hasar kaydı ve tabii ki DSG. Nacizane tavsiyem de, arabayı üzerine alacaksan, güzel bir kasko parası ayırmaya hazır olman yönünde.

İyi sürüşler.
  • Benzer bir seçim başıma geldi ve leon fr aldım gayet memnunum sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.

1.4 TSI 160 DSG, Sportline. Üzerinde bayi çıkışlı birkaç ekstra donanım daha var.

Memnuniyet konusu beklentiye göre değişir. Benim istediğim şey, sakin kullandığım zamanlarda az yakması, performanslı kullanımda da üzmemesi. İkisini de arabayı almadan önce çizdiğim limitler dahilinde yerine getiriyor, bu yüzden memnunum denebilir.

Dİkkat etmen gereken hususlar, her Scirocco'nun korkulu rüyası hasar kaydı ve tabii ki DSG. Nacizane tavsiyem de, arabayı üzerine alacaksan, güzel bir kasko parası ayırmaya hazır olman yönünde.

İyi sürüşler.

Hocam teşekkür ederim bu arada sizin araç kaç model birde kasko çok mu çıkıyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koray6852 kullanıcısına yanıt
    Aracım 2013 model.

Çok şükür ortalama bir meblağ kazanıyoruz ama, kaskosu bana çok geldi açıkçası. Başka faktörler de işin içinde var tabii( plakanın değişmesi vs.), ama yinde de söyleyeyim, bir önceki aracımın 3 katından az fazla kasko ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaqoL

Benzer bir seçim başıma geldi ve leon fr aldım gayet memnunum sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz

Hocam leon kaporası verdim sonradan vazgeçip geri aldım 1.4 tsi manuel 125 beygir 18 jant opsiyonu olarak almaya niyetlenmiştim vazgeçmemin nedeni dışı çok güzel laf yok fakat iç dizaynı hoşuma çok gitmemişti birde çok trim sesi varmış araçta kapılardan ön göğüsten cam tavandan falan seslerden geçilmiyor muş ondan dolayı biraz soğudum ama seçeneklerimin arasında yine sonuçta sıfır bir 10 bin km yapmaz sanırsam senin araç paket nedir kaç beygir motor falan şu ana kadar memnuniyetsizliğin neler?

• quote:

Aracım 2013 model.

Çok şükür ortalama bir meblağ kazanıyoruz ama, kaskosu bana çok geldi açıkçası. Başka faktörler de işin içinde var tabii( plakanın değişmesi vs.), ama yinde de söyleyeyim, bir önceki aracımın 3 katından az fazla kasko ödedim.

Birde bir şey sorucam hocam bu alacağım sciroccoda cam tavan yok ama araç sıfırdan farksız xenon 18 jant ayna paketi falan var ama işte cam tavan olmaması çok sorun mu olsa çok iyi olurdu ama arayıp böyle arabada çok bulamam

Benim aracımda cam tavan var, o olmadan bir senaryo düşünüyorum, çok da şey değişmezdi. Araç zaten dış dizayna ek olarak antrasit tavan nedeniyle içten kasvetli; cam tavanın tam açılmaması zaten çok şey farkettirmiyor. Her ne kadar piyasada "tutulan" Scirocco araçlarda cam tavan olsa da, bu fırsat bir daha ele geçmez diyorsanız bu lüksten vazgeçebilirsiniz.
  • Abi yorumlara bakiyorum da ne sacma yorumlar var

Biri uzun yola benzin doldurup cikacaksan scirocco alma demis bizim araclar bor ile mi gidiyor ?

Biri polis cevirir demis sanki tek o araca var

Burada artik araba onerisi sorulmaz en guzeli her aracin kendi forumuna gidicen.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Abi bizim insanımız, bilhassa otomobil hususunda şunu tam idrak edemedi : Eğer kurallara uyan biri isen, hiçbir otorite seninle kasti olarak uğraşmaz. Herkeste polis çevirir diye bir önyargı var, ama bu kurallara uymayan her aracın başına gelecek olay.
  • quote:

Abi bizim insanımız, bilhassa otomobil hususunda şunu tam idrak edemedi : Eğer kurallara uyan biri isen, hiçbir otorite seninle kasti olarak uğraşmaz. Herkeste polis çevirir diye bir önyargı var, ama bu kurallara uymayan her aracın başına gelecek olay.

Kac kere jandarma cevirmesine denk geldim.

Adamlar icin beyaz arac deniliyorsa beyazlarin hepsi duruyor bmw 5 mercedes e hyundai i20

Beyaz spor araba deniliyorsa o sekilde.

Bazen kota icin durduruyorlar. Beyaz sportage de duruyor benim aracim kirmizi beni de durduruyorlar. 2 dakika bakiyorlar guzel bir sey yani insana guven geliyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Kac kere jandarma cevirmesine denk geldim.

Adamlar icin beyaz arac deniliyorsa beyazlarin hepsi duruyor bmw 5 mercedes e hyundai i20

Beyaz spor araba deniliyorsa o sekilde.

Bazen kota icin durduruyorlar. Beyaz sportage de duruyor benim aracim kirmizi beni de durduruyorlar. 2 dakika bakiyorlar guzel bir sey yani insana guven geliyor bence.

Geçenlerde bir scirocco sahibiyle konuştum trafikte ön yargı olabiliyor dedi mesela sinyal verip yol alıyorum vermiyorlar el kol hareketi yapıyorlar en ufak şeyde kornalar çalıyorlar polis gördüğünde çevirebiliyor normal uslu uslu gitsende ondan dolayı bazı arkadaşlar karşılaşmış olabilirler ama ilgi çekiciliği hala var hele kırmızı ise gerçekten dikkat çeker dedi

• quote:

Benim aracımda cam tavan var, o olmadan bir senaryo düşünüyorum, çok da şey değişmezdi. Araç zaten dış dizayna ek olarak antrasit tavan nedeniyle içten kasvetli; cam tavanın tam açılmaması zaten çok şey farkettirmiyor. Her ne kadar piyasada "tutulan" Scirocco araçlarda cam tavan olsa da, bu fırsat bir daha ele geçmez diyorsanız bu lüksten vazgeçebilirsiniz.

Evet hocam genelde temiz scirocco bulmak sorun çoğunda hasar kaydı var ve çoğu kazalı bu araç sıfırdan farksız hala sıfır kokusu üzerinde km baya düşük bayiden almış gibi olucam cam tavan lüksünden vazgeçicem arasam belki bulurum ama risk 2 bin km sıfır gibi zor gibi

• Leon alacaksanız 150'lik alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireProoF_

Leon alacaksanız 150'lik alın.

101 milyar olmuş hocam sıfırı leon malzeme kalitesi olarak düşündürüyor beni :/
    1.4 125 manuel 18 inç kart ve seat sound ses paketi var. Trim konusundan bahsetmem gerekirse Hemen hemen her araçta olan bir sorun ancak benim aracımda trim sorunu yok. Servise götürdüğümde bile servis çalışanı çok garip nasıl sende trim sesi yok demişti 😁 Hocam ben aracımdan gayet memnunum isteyerek severek aldım içi çok çok güzel olmasa da şahsen beni tatmin eden bir seviyede ve dışına söylenecek birşey yok zaten. Yakıt tüketiminden de gayet memnunum. 140'ın altına düşmeden istanbuldan Kayseri'ye gitti klima açık bagaj dolu 3 kişi 6 litre yaktı 100 kmde sadece şahsen benim için çok tatminkar

• leon

makyajlı kasa bmw olacaksa bunların hiçbirine bakmam. golf leon falan çöp kalıyor bmw'nin yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leoris

leon

makyajlı kasa bmw olacaksa bunların hiçbirine bakmam. golf leon falan çöp kalıyor bmw'nin yanında

Son çıkan 1 serisine gücüm yetmiyor bir önceki kasa olabilir ama en az 60 70 bin km ikinci el falan oluyor ama oda sanki küçük gibi birde arkası çok iyi durmuyor

• quote:

1.4 125 manuel 18 inç kart ve seat sound ses paketi var. Trim konusundan bahsetmem gerekirse Hemen hemen her araçta olan bir sorun ancak benim aracımda trim sorunu yok. Servise götürdüğümde bile servis çalışanı çok garip nasıl sende trim sesi yok demişti 😁 Hocam ben aracımdan gayet memnunum isteyerek severek aldım içi çok çok güzel olmasa da şahsen beni tatmin eden bir seviyede ve dışına söylenecek birşey yok zaten. Yakıt tüketiminden de gayet memnunum. 140'ın altına düşmeden istanbuldan Kayseri'ye gitti klima açık bagaj dolu 3 kişi 6 litre yaktı 100 kmde sadece şahsen benim için çok tatminkar

Hocam leon tasarımı çok iyi ki son zamanlarda tüm sokak leonlarla dolu öyle bir sattılarki bayilerde fr yok o derece yine zam gelmiş sanırım alabilmem içim gene borçlanmam lazım yada 2 bin km nevada beyazı var onu değerlendirebilirim ama ne bilim çok zor bir iş bu araba almak

• quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

quote:

Hocam leon tasarımı çok iyi ki son zamanlarda tüm sokak leonlarla dolu öyle bir sattılarki bayilerde fr yok o derece yine zam gelmiş sanırım alabilmem içim gene borçlanmam lazım yada 2 bin km nevada beyazı var onu değerlendirebilirim ama ne bilim çok zor bir iş bu araba almak

Aynen öyle hocam. Eğer almayı düşünürseniz sıfır almanızı tavsiye ederim. Ben nedense 2. ellere pek güvenemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

quote:

Orijinalden alıntı: FireProoF_

Leon alacaksanız 150'lik alın.

101 milyar olmuş hocam sıfırı leon malzeme kalitesi olarak düşündürüyor beni :/

yukarıdaki mesajlarınızda sürüş keyfi tasarım performans önceliklerinizden bahsetmişsiniz. kriterlerinize bakınca benim görüşüm en mantıklı araç fr seçenekler içinde. tek endişeniz malzeme kalitesi ise konuya pek mantıklı yaklaşmıyorsunuz. geçen sene scirocco fr golf arasında kalıp fr aldım, memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.