Şimdi Ara

Vw Scirocco - Golf 7 - BMW 1.16 - Leon FR Kararsız Kaldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FireProoF_

quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

quote:

Orijinalden alıntı: FireProoF_

Leon alacaksanız 150'lik alın.

101 milyar olmuş hocam sıfırı leon malzeme kalitesi olarak düşündürüyor beni :/

yukarıdaki mesajlarınızda sürüş keyfi tasarım performans önceliklerinizden bahsetmişsiniz. kriterlerinize bakınca benim görüşüm en mantıklı araç fr seçenekler içinde. tek endişeniz malzeme kalitesi ise konuya pek mantıklı yaklaşmıyorsunuz. geçen sene scirocco fr golf arasında kalıp fr aldım, memnunum.

hocam hangi motor seçeneğini aldınız benim önceki aracım ibizaydı sıfır almıştım memnundum aslında hatta hala sst grubundayım leon alıcam diye sattım ama çıta yükselince seçeneklerde çoğalıyor şu an fr da 125 lik alabiliyorum manuel seçeneği o biraz düşündürdü bende birde trim seslerine takıldım yoksa tasarım olarak üzerine yok eş değerlere bakılınca siz kaç aydır veya yıldır kullanıyorsunuz?

• vayy sen hala düşünüyor musun ya o fiyata o aracı almazsan çok pişman olacaksın benden söylemesi, zaten sıkılsan bile 3 ay sonra kar ederek satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-464C58F11 -- 8 Ağustos 2017; 9:33:44 >
  • Bu araclar arasinda fr ve 1 serisi adamin aklini karistirir. Premium araclar icin o km cok degil. Ote yandan fr da sifir.

Kendine su kriterleri koy;

1. Sifir km rahatligi olsun diyorsan kaliteden kisacaksin. O zaman fr iyi olur.

2. Ikinci el de olsa daha kaliteli olsun diyorsan 1 serisi alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burfection

vayy sen hala düşünüyor musun ya o fiyata o aracı almazsan çok pişman olacaksın benden söylemesi, zaten sıkılsan bile 3 ay sonra kar ederek satarsın

Vay burak hocam hoşgeldin :)) valla satılırsa oturur ağlarım herhalde bir kaç arkadaşım şüpheye düşürdü beni adam daha ilana koymadı muayenesini yaptırdı satışa hazır beni bekliyor tok satıcı zaten eğer ben almazsam ilana koyucak haftaya kesin net karar vermem lazım sen aracı sattın mı burak hocam?

• koray6852 kullanıcısına yanıt
    Yok Firat hocam duruyor benimki

• ben olsam bmw alirdim..

iki sene once z4 almistim.. babam arabayi resimlerde gordu, oglum arka kapilari nerde dedi. dedim arka kapisi yok baba. Peki arkada koltuktami yok dedi. O da yok dedim. Olum sen ne aldin oyle dedi. Valla baba, baba parasi olmayinca gonul istedigini aliyor dedim.

o gun bugundur hic karismaz, ne halin varsa gor der.

bmw al
  • quote:

Neye karar verdin satıcak mısın?

• quote:

quote:

Neye karar verdin satıcak mısın?

Zaten satista ama sadece istedigim fiyati alirsam satacagim yoksa zarar etmenin alemi yok memnunum sonucta

• O dediğiniz aracı ben de alma niyetine girmiştim..Araç iki bin km yazılmış fakat ben almaktan korkmuştum. Şöyle ki bu araç sanırım 2014 modeldi, perte çıkmış arabayı bile hiç bi şey yok olarak gösterilip bir hafta sonra tramerinde ağır hasar kaydı çıkabilen bir Türkiye de böyle bir araç almayı malum yer yemedi.. Fiyat 80 bin gibi bir rakamdı. Gerçekten iki bin km olabilir fakat adam arabaya binmemiş diye de o fiyat fazla geldi bana. 18 bin de cam tavan 18" jant 2015 model araç 88 bin e anlaşmıştık sonra ben cc bulunca onu tercih ettim üstüne biraz ekleyip.Bilmiyorum ama boyunuz uzunsa cam tavan olayı açılmasa da gerçekten rahatlık katıyor.

• rocco alın hocam, bekarı evlendirir evliyi boşar

çok küçük modifikasyonlara gidebilirsiniz varex gibi, çift çıkış ABT gibi en azından replikası, stok jantları zaten iyi aracın...

2.500 devirde 130km civarı sürat verirken 7. viteste, 7 litre civarı yakıtı var uzun yolda, şehiriçinde trafiğe bağlı 12litre civarını görürsünüz, kullanım ve ara hızlanmalar da etkili...

ayrıca bahsettiğiniz araç çok temiz, tek sıkıntınız aracın üretim bandı kapandı...

golfü bırakın ortalık golf kaynıyor, zaten 80bine zor bulursunuz herhalde, maşallah sıfırından pahalıya satılıyor araba...

FR olabilir, iyi tutuldu, ama sportif bir karakteri yok kompakt bir araç, bir eski kasa i30 gibi geliyor bana bu aracın ruhu...

BMW ile rocconun bakım masrafları aynıdır, ancak 1.16'dan rocco kadar keyif alamazsınız...
    kullanım keyfi, sportif karakter ve tarz öncelikliyse rocco

tarz ve piyasa öncelikliyse 116

piyasa ve ekonomi öncelikliyse FR

diyorum.. kazasız belasız binersiniz umarım.
    bir de şu çevirme olayını pek anlayamadım 4 ay kadar kullandım araç arkadaşımdayken pert oldu 4 ayda 4-5 farklı ilde, gayet apaçi mod gezdiğim de olmasına rağmen 1 defa durduruldum o da radardan... onda da app plaka warex filan hepsine laf ettiler o ayrı :D

ayrıca sovtaja çıktığında aracın hasarlı piyasası çok yüksek olduğu için, araca muazzam paralar ödüyor sigorta şirketi, aldığımdan %20 fazla teklif ettiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 10 Ağustos 2017; 0:52:42 >

• Scirocco nun uretim bandi kapanmis degil beyler arac halen uretiliyor

• quote:

Scirocco nun uretim bandi kapanmis degil beyler arac halen uretiliyor

2014ten beri araca güncelleme gelmiyor, bettle ve scirocconun yıllık satışlarının da 1 aylık golf satışından daha az olduğundan yakınıyorlar...

üretim bandı kapandı, yanlış bir ifade olmuş ancak üretim bandı kapanacak. 2-3 ay önce marka sorumlulularından biri bunu onaylar nitelikte konuşmuştu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

Yakıt derdin yoksa ve uzun yola arabayı doldurup çıkmam diyorsan scrirocco neden olmasın. Sonuçta biri gelip seni durduk yere sıkıştırmaz seni. Ayrıca 2 bin'de ne güzel. Bmw tercihlerim arasındayken leonla ve golfe bakmazdım bile iç hacim dert değilse.

hafta sonu bineceğim için yakıt sıkıntım yok tek kişiyim bagaj derdim de yok uzun yola yılda 1 2 defa çıkıyoruz onda da pederin 5.20 si baya yetiyor bize inan yorumun mutlu etti :) kime fikir danışsam apaçi arabası diyor destek göremiyorum kimseden :D

Evet apaçi arabası

Ama 2000 km de ise fiyatı az km diye sisirilmediyse hasar durumu iyi ise al bin

2. Elde az km iyi fiyat her zaman denk gelmez

• Geçen hafta 5-6 gün boyunca uzun yol dahil son kasa 1 serisi ile yolculuk yapma fırsatı buldum. Hem yolcu olarak hem şoför olarak. Fikirlerim;
    zF şanzıman gerçekten çok başarılı. Daha önce de 3 serisi kullanmıştım ama DSG'den sonra çok güzel geldi açıkçası. Araç 1.18i model idi. Yenilenmiş 3 silindirli motor beklentilerimi karşılamadı. Yakıt tüketimi Scirocco'ya oranla daha az. Ama hızlanması olsun, performans olsun ben istediğimi bulamadım açıkçası. Aracın süspansiyonları gayet iyiydi. Sarsıntıları çok fazla hissettirmiyor ve yol tutuşu gerçekten güzel bir araç. Konfor olarak da beklentimin altında kaldı. Arka taraf daha geniş ama kesinlikle Scirocco'dan rahat değil koltuklar. Ön tarafda da aynı şekilde. Geniş geniş rahat rahat süremiyorsunuz bu aracı. 3 ya da 5 serisi bir araç almayacaksam kesinlikle Scirocco alırım. Çevrenizden duyduklarınıza kulak asmayın binecek olan sizsiniz. İçinize sineni alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukeee

O dediğiniz aracı ben de alma niyetine girmiştim..Araç iki bin km yazılmış fakat ben almaktan korkmuştum. Şöyle ki bu araç sanırım 2014 modeldi, perte çıkmış arabayı bile hiç bi şey yok olarak gösterilip bir hafta sonra tramerinde ağır hasar kaydı çıkabilen bir Türkiye de böyle bir araç almayı malum yer yemedi.. Fiyat 80 bin gibi bir rakamdı. Gerçekten iki bin km olabilir fakat adam arabaya binmemiş diye de o fiyat fazla geldi bana. 18 bin de cam tavan 18" jant 2015 model araç 88 bin e anlaşmıştık sonra ben cc bulunca onu tercih ettim üstüne biraz ekleyip.Bilmiyorum ama boyunuz uzunsa cam tavan olayı açılmasa da gerçekten rahatlık katıyor.

Hocam öncelikle teşekkür ederim bilgileriniz için siz aracı gidip gördünüz mü ben görme fırsatı buldum bu sultan saray evlerinde kapalı garaj arabası adam esnaf 40 yaşında falan öyle bir hevesle almış ama binmemiş dediği gibi 2 bin kmde daha sıfır kokusu üzerinde o hissediliyor ama tabi öncesini bilmeme plakadan sorguladığımda hasar kaydı çıkmadı tabi şaseyede bakmak lazım adam istediğin yere gösterebilirsin dedi ama tabi piyada çok bu km çok az araç var ama bakalım kısmet sen cc almışsın sanırım nasıl memnun musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

quote:

quote:

quote:

2014ten beri araca güncelleme gelmiyor, bettle ve scirocconun yıllık satışlarının da 1 aylık golf satışından daha az olduğundan yakınıyorlar...

üretim bandı kapandı, yanlış bir ifade olmuş ancak üretim bandı kapanacak. 2-3 ay önce marka sorumlulularından biri bunu onaylar nitelikte konuşmuştu

Uretim bandi kapatilacak dedigin arac icin yapilan resmi bir aciklama dahi yokken, bu konuda bahsedilen bir diger arac olan f20 1 serisi icin 2018 de kasa degisimi halihazirda planlanmis durumda. Ayrica yillardir uretilen, hala da yuzlercesi trafikte olan arac icin yedek parca sikintisi mi olur dostum sanirsin taunus aliyosun

O sondaki ifadeyi koyunca bişey bildiğini mi sanıyorsun? Yedek parçayla ilgili tek bir mesajım olmuş mu?

https://www.motor1.com/news/144667/vw-scirocco-beetle-retirement-rumor/

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan zır cahilin tekisin. hadi eyvallah...

Oncelikle seviyeni koru yoksa muhatap bulamazsin karsinda.

quote:

According to this rumor

Ingilizcen varsa da bastan sona bir okumani tavsiye ederim haberi. Tek bir kaynaktan cikmis, tamamen soylentilere dayanan, gecerliligi de sorgulanabilir bir yazi uzerine uretim bandi kapandi diye yanlis algi uretiyorsun. Parca yok kim dedi bilmiyorum lafi ustune alinmana luzum yok. Kaldi ki bu baslikta bahsedilen araclarin hepsi icin gecerli bir durum kasa degisimi, hepsi lifecycle larinin sonunda olan araclar. Kalkip golf le scirocco nun satis rakamini kiyaslayan olursa da komiklik yaptigini dusunurum, sadece ilgi cekmek icin yapilabilir bu kadar mantiksiz bir hareket.

5 kusur yildir Scirocco kullaniyorum, Scirocco konusunda kimin hangi bilgiye kimin vasitasi ile erisebilecegi de az cok belli olur ufak bir forum arastirmasi ile. Magazin tarafiyla ilgilenmiyorum tabi)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uretim bandi kapatilacak dedigin arac icin yapilan resmi bir aciklama dahi yokken, bu konuda bahsedilen bir diger arac olan f20 1 serisi icin 2018 de kasa degisimi halihazirda planlanmis durumda. Ayrica yillardir uretilen, hala da yuzlercesi trafikte olan arac icin yedek parca sikintisi mi olur dostum sanirsin taunus aliyosun

O sondaki ifadeyi koyunca bişey bildiğini mi sanıyorsun? Yedek parçayla ilgili tek bir mesajım olmuş mu?

quote:

According to this rumor

Ingilizcen varsa da bastan sona bir okumani tavsiye ederim haberi. Tek bir kaynaktan cikmis, tamamen soylentilere dayanan, gecerliligi de sorgulanabilir bir yazi uzerine uretim bandi kapandi diye yanlis algi uretiyorsun. Parca yok kim dedi bilmiyorum lafi ustune alinmana luzum yok. Kaldi ki bu baslikta bahsedilen araclarin hepsi icin gecerli bir durum kasa degisimi, hepsi lifecycle larinin sonunda olan araclar. Kalkip golf le scirocco nun satis rakamini kiyaslayan olursa da komiklik yaptigini dusunurum, sadece ilgi cekmek icin yapilabilir bu kadar mantiksiz bir hareket.

5 kusur yildir Scirocco kullaniyorum, Scirocco konusunda kimin hangi bilgiye kimin vasitasi ile erisebilecegi de az cok belli olur ufak bir forum arastirmasi ile. Magazin tarafiyla ilgilenmiyorum tabi)

Açıklama doğru, açıklama yapıldığı söylenti diye bir durum söz konusu değil, tek kaynakta değil.

Kasa değişimi farklıdır üretim bandının kapanması daha da farklıdır.

Seviyemi de belirleyen karşımdaki kişinin karakteri ve karakterini yansıttığı paylaşımıdır.

Senin komiklik dediğini marka sorumlusu kıyaslıyor ki hem satış rakamlarına hem marka değerine hem de adının anıldığı skandala bakarsan bu markanın ilgi çekmek gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum...

2012 üyesisin, profilin kapalı, 5 yıl 10 yıl hikayen muallak her neyse bu kısımla ilgilenmiyorum...

2 farklı modeline sahip olup severek kullandığım aracı da 'saçma' şekilde bana savunman yersiz zira ben araca anormal bir eleştiri getirmedim... kimsenin konusunu baltalamaya veya tartışma yerine dönüştürmeye veya kendince şovmenliğe soyunup reyting peşinde koşmana gerek yok...

vesselam..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

According to this rumor

https://forum.donanimhaber.com/volkswagen-scirocco-nun-uretimi-sona-erdi--129366129

naber?

• lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    Adam iki aydır bu günü bekliyormuş. vallahi helal olsun, sağlam inatmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirokko'yu anlarım da, Beetle gibi bir model neden üretilmez??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.