Şimdi Ara

vw teybimi evde kullanmak ıstıyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önecelıkle merhabalar arkadaslar aracıma yenı teyp aldım ıcın eskısı bosta sımdı bu teybı evde kullanmak ıstıyorum 12w bı adaptor gerekıyormus elımde su eskıden aterılerde kullandımız cok uclu adaptorlerden mevcut oncelıkle bu ıse yararmı 2. olarak baglantıyı nasıl yapmam lazım hıc anlamayan bırıne anlatıyormus gıbı anlatın hanı + - sase dıyor saseyı nasıl alcam mesela ınternette bır tablo buldum bunu buraya yansıtıyorum burdan anlatırsanız örn c:3 sıraya - c:5e + gıbı.... tesekkurler

• Adaptörünüz 12 Volt olmalı, maksimum 15 Volt olabilir.
    A4 e + yı, A8 e - yi bağlayacaksınız.
    B bölümü, 4 tane kolon çıkışı olan yer, ön-arka ve sağ-sol şeklinde.
    C bölümü sinyal bölümü, nc yazanlar, bağlantı olmayan uçlar, No Connection yani.
    C1 bölümünde, 2 amfi çıkışı, ön-arka olarak mevcut, amfinin Remote sinyali bu bölümden veriliyor ayrıca.
    C2 bölümünde, direksiyon kumandasının bağlantı kısımları mevcut.
    C3 bölümünde, AUX girişi ve harici CD çalar girişi kısımları mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 4 Ocak 2010; 17:24:32 >
  • ustam bagladım fakat bı sonuc alamadım sıgortada degıstırdım her ıhtımale karsı gene bı sonuc alamadım
  • Nasıl bağladınız?
  • yınede tesekkurler bı problem olabılır :( teypte
  • amper gucu yetmıyormus 2 amperlık bır adaptor ıle halloldu ..
  • mp3 çalarımızı bağlamak için buradaki hangi uçlara giriş yapmamız lazım,
    yardımcı olabilir misiniz?
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19, sol ses girişi, 20 sağ ses girişi.
    GND yi de 17 ya da 18 den almayı dene, olmazsa (-) beslemeden de alabilirsin.
    Teypte yeni menü açılabilir bağlayınca ya da AUX menüsünü ayarlardan aktif etmen gerekebilir, görmeden kesin 1 şey söylemek doğru olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

19, sol ses girişi, 20 sağ ses girişi.
    GND yi de 17 ya da 18 den almayı dene, olmazsa (-) beslemeden de alabilirsin.
    Teypte yeni menü açılabilir bağlayınca ya da AUX menüsünü ayarlardan aktif etmen gerekebilir, görmeden kesin 1 şey söylemek doğru olmaz.

Sn. Mustang,
    Sabah ilk işim denemk oldu. Aynen yazdıklarınızı yaptım, ancak ses alamadım, Aracım 2004 bora pasific ve vw beta teyp var. Bu teypdeki TP tuşuna basılı tutunca SETUP menusü açıldı, oklarla sağa sola gidince değişik alt menüler çıktı. Ayrıca volume düğmesini döndürdükcede bu alt menüdekiler on-off yada başka şekilde aktif ve deaktif oldu. Ancak AUX menüsünü bulamadım. Yien başka bir sitede bir arkadaşın yapıp sattığı bir kutu var. arkadaki bu girişlere bağlayınca aux çıkışı yaratıyormuş. Ancak arkadaşımız bunu satıyor. 50 TL'ye. Ben bu kutuyu almadan bu işi çözemezmiyim. Yabancı sitelerde aşağıda linklerini verdiğim sitelerde de orjinal ürünler zaten arkadaşın sattığı fiyatla aynı gibi, ancak dediğim gibi bu ürünler orjinal fiyatı ide £28.99. Şimdi durduk yerde masraf yapmaktansa acaba bir usta bu işi bizlere anlatır mı? diye yazıyorum. Tekrar ilgi ve hızlı dönüşünüze teşekkür ederim.

İlgili siteler:
    http://www.vwtr.net/forum/satilik/cd-changer-cikislarina-mp3-player-baglamak-t1196.0.html

Diğerleri ise: (Volkswagen MP3 Auxiliary Input Adaptor)
    http://www.nexxia.co.uk/products.asp?category=iPod+MP3+Adaptors&Make=Volkswagen&Model=Bora&Reg=Mar-99_-_Mar-07&Additional_Details=1403&Submit=search

• Ben de Elektronik okudum, anlarım biraz ama görmeden 1 şey diyemem.
    Bana lazım olan 1 şey olmadığı için pek bilgim yok.
    Ben zaten arabanın orjinal teybini kesinlikle kullanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.