Bildirim
VW TIGUAN 1.4 TSI LPG MONTAJI =ATILIM OTOGAZ=
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha detaylı direk enjeksiyonlu montaj resimleri için aşağıdaki linki de ziyaret edebilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_43338912/mpage_3/key_/tm.htm -
% kaç min net tasarruf sağlanıyor ve LPGye bağlı motor garantiniz var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tigris_puratu
% kaç min net tasarruf sağlanıyor ve LPGye bağlı motor garantiniz var mı ?
Minimum %30 tasarruf sağlanıyor.
Tabiki bu sizin kullanımınıza bağlı olarak %35'e çıkıyor. Yani sehir ici %30 uzun yol %35 seklinde tasarruf oranları.
Motor garantisi ile BRC'nin halı hazırda yapılan bütün montajları ile ilgili olan garantisi bunun icinde geçerli ayrıca HDİ sigorta tarafından da BRC montajı yapılan araçlara 3 yıl icerisinde oluşabilecek LPG kaynaklı sorunlara karsı kasko imkanı sunmaktayiz.
Kaldiki Türkiye'nin ilk direk enjeksiyonlu montajını yapan firma olarak edindiğimiz tecrubelere göre konuşuyorum su ana kadar gecen 4 sene içerisinde yaptığımız 150 araçtan hiçbirinde en ufak bir sorun yaşanmadı.
Gönül rahatlığı ile ehil ellerde montajı yaptirabilirsiniz.
Saygılar.
-
atılım otogaz ı tebrik ediyorum.
selam ve saygılar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: isar
atılım otogaz ı tebrik ediyorum.
selam ve saygılar..
Teşekkürler saygılar bizden de.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X