Şimdi Ara

vw TİGUAN 1.6 TDİ inceleme & test sürüşü (karşılaştırmalı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
18.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Panthér

Fotosu mevcut mu sende?

geçerken uğradığımda görmüştüm. foto çekmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

Hyundai DCT araçlarına galerilerde vitesine etiket asmış, ısınırsa kenara çek vb uyarıları var üzerinde. bu kadar pişkin bir firma olabilir mi

kullanma klavuzunda yazan bilgi zaten garip olan ne ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi olarak ben kimsenin mesajını silmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Hyundai DCT araçlarına galerilerde vitesine etiket asmış, ısınırsa kenara çek vb uyarıları var üzerinde. bu kadar pişkin bir firma olabilir mi

kullanma klavuzunda yazan bilgi zaten garip olan ne ki?

Size garip gelmiyor mu gercekten bu sorunun sanzuman hatasi olarak degilde kullanıcı hatasi olarak gormeleri. Klavuzda da yaziyorsa hyundai dct icin garanti islemlerine surekli camura yatar. Madem isiniyor duzgun sogutma sistemi ile uretip satmaliydi. Trafikte adam sagacekin bekleyin diyor. Hic bitmeyen Istanbul trafiginde bide sanzumani mi bekleyelim mesala

• quote:

Bu durum normal değil mi? Tam otomatik şanzıman kullanıyorum, aynı uyarılar onda da var.

Aynı durumun bütün şanzımanlar için geçerli olacağını sanıyorum. Çoğunun göstergesinde zaten oil temp uyarısı oluyor. Şanzıman yağ ısındı uyarısı. Yarı otomatiklerde biraz çabuk ısınabilir, bilemem. Ama ısınınca kenara çek uyarısı şanzımana zarar vermemek adına iyi bir durum.

Tebrikler hyundai.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 30 Mayıs 2017; 9:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

170-180bin lira tiguanın full olanına vermek yerine 110-120bin liraya sportage alırım aradaki farkı da yakıt parası yaparım

Yokuşlarda da inip itersin

Şöyle 115 beygir 280 Nm ve 1500 kiloluk rampa fatihi bi Tiguan olsa da vursak dağlara taşlara

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

quote:

170-180bin lira tiguanın full olanına vermek yerine 110-120bin liraya sportage alırım aradaki farkı da yakıt parası yaparım

Şöyle 115 beygir 280 Nm ve 1500 kiloluk rampa fatihi bi Tiguan olsa da vursak dağlara taşlara

280 nm mi oha :O

Alman yapıyor abi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

quote:

quote:

quote:

280 nm mi oha :O

Alman yapıyor abi...

İnsan gerçekten hayret ediyor.

• quote:

quote:

quote:

Atmosferik sportage'dan iyi gider

• quote:

Orijinalden alıntı: vakitsiz61

Konu sahibi olarak ben kimsenin mesajını silmedim

Silemezsiniz zaten, konu açana verilmiş öyle bir yetki yok.

• lexus kullanıcısına yanıt
    İyi ya işte diğerleri gibi satana kadar bir şey olmaz abi daş gibi deyip sattıktan sonra sizin kusurunuz şu kadar para vereceksiniz dese daha mı iyi. Adamlar almadan önce bilgilendiriyor bak bu şanzımanda bu tip sorunlar yaşanabilir diye işine gelmiyorsa almazssın yolda kalmaktan iyidir. Müşteriyi bilgilendirmek pişkinlik değildir sorun olduktan sonra sorunu kabullenmemek pişkinliktir.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Sportage modelinin o kadar kötü motoru yok abartmayın . Klasik atmosferik işte , devirli kullanınca gidiyor. Zaten donanımı kendini affettiriyor. Yok Yok araçta

Hatta 137 bin TL ye T-GDI 177 hp olanı alınabilir , gayette performans verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HümanistAdam -- 30 Mayıs 2017; 12:17:11 >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    en dolu tiguan 1,6 tdi 150 tl
  • vakitsiz61 kullanıcısına yanıt
    Dolu dediğin araba da çok da bişey yok hocam

• Led far hayalet ekran ambiyans aydınlatma 8 inç multimedya ekranı 615 lt bagaj artı bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.