vw TİGUAN 1,6 tdi comfort paketin detaylı olarak incelemesi PASSAT ve QASHQAİ ile karşılaştırmalı TİGUAN düşünenler için faydalı olurhttps://youtu.be/yNAZMp81gjc
Bu arabaların full donanımını almayınca bir cacığa benzemiyor bana göre...
1.4 tsi rline ne kadar sik gorunuyorsa
1.4 tsi trendlie o kadar duster gorunuyor..
170-180bin lira tiguanın full olanına vermek yerine 110-120bin liraya sportage alırım aradaki farkı da yakıt parası yaparım
Buna binmenin yükseltilmiş Passat a binmekten farkı yok. Bu sınıfta bir araç alacaksam adres belli Sportage veya Tucson. Hyundai kerizlik etmeyip 1.6 150hp dizel dct ile Tucson veya Sportage satsa siler süprür piyasayı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi
170-180bin lira tiguanın full olanına vermek yerine 110-120bin liraya sportage alırım aradaki farkı da yakıt parası yaparım
Yokuşlarda da inip itersin
Mand1ra_Hekimi
kullanıcısına yanıt
Hocam ne gerek var onun yerine bi tane sümbül alın 60 bin liraya benzinli aradaki farkıda yakıt parası yaparsınız
180binlik olan bile sportage kadar donanımlı olamaz.
Sportage 4*4 bu 4*2.
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
quote:
180binlik olan bile sportage kadar donanımlı olamaz.
Sportage 4*4 bu 4*2.
Kesinlikle hocam 👍
Wolswagen in butun araclarinda şu var golfle passati sürme zevki ve duygusu ayni keza tiguanda golf ün yuksegi. Bilmiyorum ama ben öyle hissediyorum. Misal focus ile mondeo arasinda daglar kadar fark var. Focus ile
Kuga arasinda her yönden fark var. O yüzden tiguani tavsiye etmem.
Hyundai DCT araçlarına galerilerde vitesine etiket asmış, ısınırsa kenara çek vb uyarıları var üzerinde. bu kadar pişkin bir firma olabilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: murat425
Wolswagen in butun araclarinda şu var golfle passati sürme zevki ve duygusu ayni keza tiguanda golf ün yuksegi. Bilmiyorum ama ben öyle hissediyorum. Misal focus ile mondeo arasinda daglar kadar fark var. Focus ile
Kuga arasinda her yönden fark var. O yüzden tiguani tavsiye etmem.
Focus ile Kuga arasındaki dağlar kadar olan farkları yazın da biz de öğrenelim.
0-100: 12.4 Saniye ve Maksimum hızı 171 olması mı acaba ?
Focus M3, Kuga da Cadillac Escalade sanki.
Kardeşim mesajlarımızı silecekseniz konu da açmayın o zaman
murat425
kullanıcısına yanıt
Gerçekten Focus ve Kuga arasında her yönden, inanılmaz bir fark var.
quote:
Bazılarının zoruna gitmiş galiba.
lexus
kullanıcısına yanıt
Fotosu mevcut mu sende?
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
quote:
Bazılarının zoruna gitmiş galiba.
Üstad bazen forumu komple terkedeyim diyorum yorum yazsan bi türlü yazmasan bi türlü çoluk çocuğa cevap yetiştiriyoruz işte
Mand1ra_Hekimi
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle, forumda troller, çoluk çocuk bir sürü insan cirit atıyor, saçma sapan mesajlar yazıyor, ama silinen genelde düzgün üyelerin mesajları oluyor.
lojistisyen
kullanıcısına yanıt
Forumda birşeyler öğrenmek varsa bildiklerimiz ya da tecrübelerimiz paylaşmak derdindeyiz kimseyi yanlış yönlendirmek gibi bi niyetim hiç bir zaman olmadı ama böyle yapılması hiç hoş değil neyse hocam uzatmayayım kolay gelsin size de
Mand1ra_Hekimi
kullanıcısına yanıt
Biz böyle devam edelim gittiği yere kadar, gerisi boş. Size de kolay gelsin hocam, sağolun.