Şimdi Ara

Yeni Toyota Avensis 1.6 d-4d (dizel) Premium 2015 Test Sürüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota'nın makyajlayarak piyasaya sunduğu yeni modeli Avensis'i BMW'den alınan 1.6 dizel motoru ve Premium donanım paketiyle test sürüşü yaptım. Aracı genel itibariyle beğendiğimi söylemek istiyorum. Özellikle 1.6 dizel motor aracı başarılı bir şekilde hareket ettiriyor. Çekiş anlamında kesinlikle sürücüsünü üzmeyecektir. Yakıt tüketimi anlamında da aracın gayet başarılı rakamlara imza atacağını düşünüyorum. Test videosunda 9.1 lt ortalama tüketim verisi gösterse de hem aracın yeni oluşu hem de test yapan kişilerin sürekli olarak araca yüklenmeleri sonucunda böyle bir değer ortaya çıktığını düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda aracı çok sıkıştırmadan 5-5,5 lt gibi ortalamalara erişilebileceğini düşünüyorum. Aracın iç mekan ve malzeme kalitesine gelirsek; araç bir defa eskisine göre daha kaliteli ve sessiz hale gelmiş. Dizel motor sesi benzinli araçları aratmayacak şekilde sessiz. Yeni multimedya ekranı gayet büyük ve hoş görünüyor. Kabin içinde herhangi bir işçilik sorunuda görmedim. Yeni gösterge grubunu ve ışıklandırmasını da çok beğendiğimi ifade etmek istiyorum. Ortada yer alan küçük yol bilgisayarı ekranıda çözünürlük açısından oldukça iyi ve renkli. Bu arada aracın bagajı da 506 lt'lik bir hacme sahip. Rakiplerine bakarak, biraz küçük kalsada hacim anlamında bir çok kişinin ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Gelelim aracın fiyatına: Anahtar teslim fiyatı 100 bin lirayı geçmekte. Bu anlamda birçok kişinin bütçesini ne yazık ki aşan bir fiyata sahip. Rakiplerinin de benzer fiyatlara sahip. İlerleyen zamanlarda Toyota'nın sorunsuzluk imajını da kullanarak nasıl bir satış başarısı elde edeceğini hepimiz göreceğiz. Tabi kalbinde bir BMW motoru da taşıdığını unutmamak gerekir :-)
    Konuyla İlgili Video Linki:
    https://www.youtube.com/watch?v=TlAGwtcTCtE

• f/p bi araç olmaktan çıktı avensis. dizel kazığını giydirmişler.eski kasasından daha tipsiz.bu sivri tasarımlar hangi sivri zekanın ürünü acaba, bulsam yaş odunla döverim
    bulabilirsem 50 K ya falan 2012 falan alma planlarım var.
    test için sağol tabi.
  • Testlerinizin çoğunu izledim diyebilirim.
    Test yapıp foruma koymanız çok güzel bir düşünce ancak;

-Klimanın sonuna kadar açık olması gürültüsü,
    -Radyonun gereksiz yükseklikte açık olması,
    -Aracın sürüş dinamiklerini geçtim hızlanmasını, motor sesini, kabin gürültüsünü bile test etmemeniz nedeniyle sanki test için değil de dışarıda sıcakta beklemeyeyim araçta serinlerim düşüncesiyle çekilmiş bir video gibi izlenim bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

Testlerinizin çoğunu izledim diyebilirim.
    Test yapıp foruma koymanız çok güzel bir düşünce ancak;

-Klimanın sonuna kadar açık olması gürültüsü,
    -Radyonun gereksiz yükseklikte açık olması,
    -Aracın sürüş dinamiklerini geçtim hızlanmasını, motor sesini, kabin gürültüsünü bile test etmemeniz nedeniyle sanki test için değil de dışarıda sıcakta beklemeyeyim araçta serinlerim düşüncesiyle çekilmiş bir video gibi izlenim bırakıyor.

• Güzel paylaşım tşkrler... Bu araçta park fireni otomatik değil mi? Yani araç durduğu zaman firene basılı tutulduğunda parka geçmiyor mu? Ayrıca arkadaki yolcular için orta yerde klima havalandırmaları yok gibi sanki?
  • 9.1 litre yakan araç 5 lere imkan yok düşmez aynı şartlarda..

Agresif kullanım dizel araçta 1.5 litre fark ettirir en fazla.1 litrede motorun yeniliğinden farketsin hadi.Hasılı 6.5 litre altı imkansız gibi bişey..
  • ülkemizde en satılmayan D segment model, toyota'nın ismi var ama yinede kurtarmıyor, nedeni ne ola?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzakdağ kullanıcısına yanıt
    Dizel otomatiği yok. Ülkemiz için büyük etken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.