Şimdi Ara

Vw Tiguan 2.0 TDI 140 HP S&S - İlk izlenimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
36.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat farkı vergiden dolayı kaynaklanıyor. tsi 1.4 lt, tdi 2.0lt ve gördüğüm kadarıyla şu an sadece tsi manuel ve tdi otomatik kombinasyonları satılıyor.. halbuki geçen sene okulda tdi manuel test etme şansı bulmuştum..
    otomatiğin keyfi başka
    tekrardan hayırlı olsun bu arada..
    s&s miydi f&f miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

hayırlı olsun

Teşekkürler individual

quote:

Orijinalden alıntı: cemele

Bilgi icin tesekkur ederim araciniz 0 km gibiymis. Ben zaten uzun suredir bakiniyorum tama evin yanina 2 adet Tiguan park ediyor zaten onlari gore gore hevesim dahada artiyor. 65000 TL civarlarinda otomatik sanzumani olsa sartlarida zorlayarak almayi dusunurum ama herhalde Motor ve arac agirligi goz onunde bulundurularak TSI 1.4 motorlara otomatik konmamis.

Sizden son olarak bagaj ve ic hacim olarak Golf 4 kasalardan ne kadar genis bu genislik gozle cok acik farkediliyormu yazarsaniz sevinirim.

Dediğiniz gibi 1.4 TSi Otomatik Tiguan olsa satışları dahada artacaktır eminimki ..

Golf 4 hakkında inanın en ufak bilgim yok , ben Tiguan'ın ölçülerini vereyim siz değerlendirmenizi yapın
    ( Araştırıp bulurdum Golf 4'ünkini ama çıkmam gerekiyor şuanda , kusura bakmayın. )

Vw Tiguan 2.0 TDI 140 HP S&S - İlk izlenimler

quote:

Orijinalden alıntı: dikmenibo

fiyat farkı vergiden dolayı kaynaklanıyor. tsi 1.4 lt, tdi 2.0lt ve gördüğüm kadarıyla şu an sadece tsi manuel ve tdi otomatik kombinasyonları satılıyor.. halbuki geçen sene okulda tdi manuel test etme şansı bulmuştum..
    otomatiğin keyfi başka
    tekrardan hayırlı olsun bu arada..
    s&s miydi f&f miydi?

Teşekkür ederim , başlıktada yazdığım gibi S&S donanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 19 Aralık 2009; 0:22:34 >

• 1) Güle güle kullan, allah kazadan beladan saklasın :)

2) Tarla hikayesini okumuştum, ama mesaj atmamıştım, güzel tercih yapmışsın insan hayata bi kere geliyor

3) Ama ilk msjında tarla hikayesini anlatmamışsın, e madem 30 milyar fark var, niye aldın diyenler olabilir

4) Isıtmalı arkacam yazısına koptum ( bildiğim rezistans değil mi ya )

5) Koltukların arkasındaki masalar sencede ultra dandik değil mi ya ? Olmasa daha iyi yani o derece.

6) bence sat, 1.4 tiguan al, hem parayı cebe atarsın hemde yıllık 1.6 milyar mtvden kurtulursun ( 1 milyarda ordan kar edersin ) (aklına girmiş gibi olmıyım )

7) tekrardan güle güle kullan yazılarını ilgiyle takip ediyoruz, bu arada plakayı kapatıp 1-2 resim koyarsan çok seviniriz.

• 2009 model şubat 2010 trafik çıkışlı

hocam burayı anlamadım sanırım şubat 2009 çıkışlı 2009 model yazacaktın yazın sürçmüş

• Focus öldümü? Neler oluyor?
  • kazasız belasız kullan hayırlı olsun araban geçekden çok güzel
  • hayırlı olsun birkan

hızlı bir değişim olmuş,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...
  • aracınız hayırlı olsun birkan kardeş,punto,focus derken tiguana atlamışsınız maşallah,Allah kaza bela vermesin.
  • Hatunlar ciplere meraklıdır Gayet güzel bir araç dostum tekrardan hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.

geçen bir dergide x1 ile karşılaştırma yapılmıştı. x1 öndeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 19 Aralık 2009; 3:10:59 >
  • Hayırlı olsun vede sanırım aracı satmak yada babana verip yeni bir araç alma gibi bir düşüncen var. Yinede olabildigince mutlu günlerde kullan arabanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Focus öldümü? Neler oluyor?

Trabzon da tarla +focusla takas yaptı
  • Kardeşum hayırlı uğurlu kazasız belasız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Overdose*

1) Güle güle kullan, allah kazadan beladan saklasın :)

2) Tarla hikayesini okumuştum, ama mesaj atmamıştım, güzel tercih yapmışsın insan hayata bi kere geliyor

3) Ama ilk msjında tarla hikayesini anlatmamışsın, e madem 30 milyar fark var, niye aldın diyenler olabilir

4) Isıtmalı arkacam yazısına koptum ( bildiğim rezistans değil mi ya )

5) Koltukların arkasındaki masalar sencede ultra dandik değil mi ya ? Olmasa daha iyi yani o derece.

6) bence sat, 1.4 tiguan al, hem parayı cebe atarsın hemde yıllık 1.6 milyar mtvden kurtulursun ( 1 milyarda ordan kar edersin ) (aklına girmiş gibi olmıyım )

7) tekrardan güle güle kullan yazılarını ilgiyle takip ediyoruz, bu arada plakayı kapatıp 1-2 resim koyarsan çok seviniriz.

1) Çok teşekkürler
    2) Double teşekkürler
    3) Tiguanı alacağım zaman 2 kere konu açmıştım , 2 konudada bahsettim. Bu 3. konu oluyor
    4) Özelliklerinde yazıyordu , aklıma geldi yazdım bende
    5) Koltuk arkasındaki masalar dediğiniz gibi pek kaliteli durmuyor ama en azından iş görüyor ve kullanışlı
    6) Mantıklı aslında ama ben dizelci bir gencim o yüzden bu olayı pek düşünmüyorum.
    7) Tekrar teşekkür ediyorum . Şimdilik tek fotoğraf koyuyorum , fotoğraf makinesini bulup daha iyileri çektiğimde paylaşacam en yakın zamanda

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

2009 model şubat 2010 trafik çıkışlı

hocam burayı anlamadım sanırım şubat 2009 çıkışlı 2009 model yazacaktın yazın sürçmüş

Hemen düzeltiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Focus öldümü? Neler oluyor?

Focus gayet sağlam
    Köydeki bir arsa + Focus'u vererek Tiguan'ı aldım

quote:

Orijinalden alıntı: KILIÇ

kazasız belasız kullan hayırlı olsun araban geçekden çok güzel

Teşekkür ederim mehmet

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

hayırlı olsun birkan

hızlı bir değişim olmuş,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...

Evet dediğiniz gibi biraz hızlı oldu ama güzel oldu

İyi dilekleriniz için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

aracınız hayırlı olsun birkan kardeş,punto,focus derken tiguana atlamışsınız maşallah,Allah kaza bela vermesin.

Teşekkür ederim. Focus benim için bir lüxtü açıkçası , tiguan biraz ultra lüx oldu ama güzel oldu
    İyi dilekleriniz için sizede teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

Hatunlar ciplere meraklıdır Gayet güzel bir araç dostum tekrardan hayırlı olsun

Aynen öyle vallahi Teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Hayırlı olsun vede sanırım aracı satmak yada babana verip yeni bir araç alma gibi bir düşüncen var. Yinede olabildigince mutlu günlerde kullan arabanı :)

Teşekkür ederim.
    Aracı satmak gibi bir amacım - niyetim yok , sadece 1 ay boyunca babamın aracını kullanacam. Tiguan'a kış lastiği falan almayacam , babamın aracının üzerinde şuan takılı zaten. Kendisi iş için buralardan gidiyor 1 aylığına bende fırsattan istifade onun aracını kullanacam

quote:

Orijinalden alıntı: gen_61

Kardeşum hayırlı uğurlu kazasız belasız inşallah

Sağolasın ömerim , Cee'd'le görüştürelim bi ara

• Vay gardaşım hayırlı olsun ancak Tiguan ne alaka yaw sen genç değilmisin alsaydın audi a3 tsi 1.4 yada 2. el 2009 model audi a4 çok daha sportif olurdu.Bir de hem tiguan alacaktın niye focus aldın daha ucuza gitti Keşke nakit paranız olup alsaydınız.Ben arabalara yatırılan parayı hep çöpe gitmiş gibi görürüm.Çünkü sattığınız arazi zamanla değer kazanır aldığın araç değer kaybeder.

Neyse dostum hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız günler inşAllah da jip biraz alakasız olmuş genç birisi için :) Senin adına biraz hayal kırıklığı yaşadım :)
  • Hayırlı olsun kardeşim

Hani resimler
  • 2.0 TDI 140hp bir jip icin sehirici ortalama 10litre yakit hicbir sey... Keyfi yeter

Gule gule kullan
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Islatın da göz kalmasın
  • Hayırlı olsun kazasız belasız.
    Bu yaş için ilginç bir araç seçimi bence.Demek kendinizi biraz olgun hissediyorsunuz.
  • ilk arabamdı sokakta virajı alamayıp duvara girmiştim .çok sağlamdır test edildi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.