Şimdi Ara

Vw tiguan üzerinde Hankook lastik? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PASSAT'lara takılan 215 taban BRIDGESTONE TURANZA ER 330 97W lastikler MADE IN ITALY

Araç Alman Malı
    Lastik Japon Markası
    ama
    İtalya'da İmal Edilmiş ...
  • Hankook kötü bir marka değildir, lastik alırken tercih edebileceğim markalardandır.
  • hankook iyidir...içiniz rahat olsun...
  • hankook sadece, ülkemizde pek bilinmez, o da kendi kabahati. michelin reklamını yılda kaç defa görüyorsunuz, hankook u kaç? hankook ucuzdurda üstelik. özellikle ince yanak spor lastik alacak arkadaşlara tavsiye ederim kaliteli ve ekonomiktir.
  • hankook çok kötü lastik değildir ama ben beğenmedim ford connect in üstünde gelen 4 lastikte hankooktu.daha 1 yılda-30.000 kmde ön arka yapmamıza rağmen bitti neredeyse yol tutması-fren mesafesi özellikle yağmurda gidişi çok çok kötüleşti.
  • ..Bu konuda VW nin neden bir standardı yok anlaşılır değil ,bende de Tiguan 1.4 TSI T&F var,
    üzerinde Michelin (Latitude Diamaris) çıktı.
    Forumda ki Tiguan Klubü üyelerinin de çoğunda farklı marka var..goodyear,pirelli v.s.

quote:

Orijinalden alıntı: sertugen

Yeni aldığım tiguan üzerinde Hankook lastik olduğunu farkettim Perşembe günü teslim alacağım aracımı . VW neden ucuz lastik kullanmış. Galeride diğer tiguan da pirelli vardı. Bu markayı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Tşk ler.

Vw tiguan üzerinde Hankook lastik?

• Bendeki Hankook gayet vasattı. Ben de çıkartıp Bridgestone ER300 Turanza aldım. 195/65-15 olan ölçüyü de 205/55-16 yaptım araba BMW gibi yol tutmaya başladı, yani Hankook'a göre.
  • tiguanların çinde ve rusyadaki fabrikalarda üretildiğini biliyorum..acaba avrupada başka bir ülkede de üretiliyormu?...slovenyada bir fabrika var sanırım...ülkemize hangi fabrikadan geliyor.?..değişik fabrikalardan geliyorsa,lastikler de farklı olabilir...
  • bayiler de bazen uyanıklık yaparlar. üzerindeki orjinal michelini alırlar, yerine kore malını çakarlar, chakal dolu bu memleket..
  • Benim fiestada da hankook var. Ne yazık ki sert bir lastik fazla ses yapar. Ama yol tutuşu fena değil. Bir michelin yada goodyear kalitesi beklemeyin.
  • herkes birşeyler söylemiş:
    hankook fiyat + performans oranına göre alınabilecek en iyi lastiklerden biridir bence,
    ben hankook ventus prime k105 V kodlu kullanıyorum ıslak, kuru, ses, viraj. hız v.s her yönüyle memnunum
    zaten testlerde de hep üst sıralarda yer almış
  • Vw ve diğer otomobil firmaları belirli lastik üreticileriyle anlaşıyorlar.Bu üreticilerden gelen lastiklerde ne gelirse rastgele takılıyor.Tabiki uygun jant ölçüsünde.
  • vw deki bi istikrarsızlık gerçektende kötü bi araç yapıosan lastikleri standart olmalıdır o kadar para veriyosunuz sonucta.ama şu bir gerçekki hankook kesinlikle kötü bir lastik deil bnde kullandım hankook u performans seriysidi bmm kisi kesinlikle 10numara bir lastiktir ve abartı bir şekilde yol tutuşu vardı.
  • sattığım ford connect'te hankook vardı...sert hamurlu konforsuz bir lastikti...
  • Aynı şoku bende yaşamıştım dört gözle E-Class'ı beklerken arabayı getirdiler bir de ne göreyim lastik Goodyear.Epey dumur olmuştum koskoca Mercedes'in taktığı lastiğe bak diye gerçi sonradan kullandıkça iyi yaptıklarını da anladım orası ayrı
  • Önemli olan rakip markalar böyle yenileme piyasasında ucuza satılan markaları maliyet ucuzlatma için kullnamıyorlar ki fiyatları genel olarak hepsi vw den daha ucuz olan araçları üretiyorlar.

Ancak vw nedense jettalarda hakook un k105 ini pololarda bazen maxxis i hatta kumhoyu nun bazı modellerini ,caddy lerde ise hankook un k406 ki bu'lastik piyasaya 13 yıl önce çıkmıştır' modelleri kullanıyor .

Top denecek araçlarda ancak yeni piyasaya çıkmış referans sayılabilecek modelleri kullanıyor .
    Önemli olan hankook un veya kumhonun kalitesi değil ,diğer markalar bundan tasarruf etmeye yeltenmezken vw nin buna tamah etmesi ki bir çok modelin yürüyen aksamı lastik üreticileriyle neredeyse yeni model çıkaracak gibi özel olarak uyum içinde o model için bile lastikte gelişimler yapılarak gerçekleştiriliyor.

Buradaki çoğu arkadaş ve diğer tüketiciler araçlar genelde çok eskimeden araçlarına bütçelerini zorlayarak yenileme pazarında bilinen marka ürünleri takıyorlar ancak vw bu insanları aptal yerine koyarak kasalarını dahada doldurmak için tüketicilere bunları reva görüyor.

• benim hankook lastiklerim 70,000 km geçti
    ve bu kışıda çok rahat gerçireceğe benziyor.
    Yeni lastik alırsam kesinlikle Hankook olacak..
  • Hankook gayet kalitelidir ya.. kullanmadım ama bilgim var.. niye kötülüyorsunuz..

• Ayrıca da radyolarda "COOPER" lastiklerinin reklamı başladı. Kendi markası ve fason markalar altında da lastik üreten ABD'li üretici. Özellikle "driftçiler" arasında iyi bilinen bir lastiktir.

cooper lafı geçmiş...merak ettim..arkadaş ne demek istemiş ?
    Orijinalden alıntı: Taner Göde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.