Şimdi Ara

Vw tiguan üzerinde Hankook lastik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldığım tiguan üzerinde Hankook lastik olduğunu farkettim Perşembe günü teslim alacağım aracımı . VW neden ucuz lastik kullanmış. Galeride diğer tiguan da pirelli vardı. Bu markayı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Tşk ler.

• Orada değişmiş olmasınlar ?

Bir araştır istersen ..
  • fabrika çıkış maliyetini dahada indirmek için olabilir..
    1 pirelli fiyatına 4 hankook.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

fabrika çıkış maliyetini dahada indirmek için olabilir..
    hankook kötü lastik değil pirelli kadar rahat iş görür
  • quote:

acı ama gerçek diye bir laf vardır

http://www.hankooktire-eu.com/tr/press/press_news_view.asp?pid=44&pn=4&selSort=&txtKeyword=

• quote:

Orijinalden alıntı: sos2

acı ama gerçek diye bir laf vardır

http://www.hankooktire-eu.com/tr/press/press_news_view.asp?pid=44&pn=4&selSort=&txtKeyword=

Alıntıları Göster
    vw bu şaşırmamak lazım en az maliyet en çok fiyat

• quote:

2005'te aldığımız caddy'den de hankook çıkmıştı, normaldir. garanti süresince tüm doğuş holding ailesine küfrediceksiniz, buna da alışmanız lazım. zaten garanti bittikten sonra da aklınızı kullanıp servise gitmemeye ve aracınızı sevmeye başlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

2005'te aldığımız caddy'den de hankook çıkmıştı, normaldir. garanti süresince tüm doğuş holding ailesine küfrediceksiniz, buna da alışmanız lazım. zaten garanti bittikten sonra da aklınızı kullanıp servise gitmemeye ve aracınızı sevmeye başlayacaksınız.

Alıntıları Göster
    Hankook iyi bir lastik. En azından benim kullandığım k105 modeli. Pirelli'nin zero mero o modellerini bilmem ama p5000/6000 modellerinden, Hankook'un k105'i daha iyi.

Bu yüzden sadece markanın az duyulmuşluğu sizi yanıltmasın. Ben k105'leri almadan önce biraz araştırma yapmıştım. Forumda da konusu vardı. Bir derginin yaptığı testte Continental'ın bir modeli ve Bridgestone Turanza er300 ile birlikte birinciliği paylaşmıştı.

Tabi ben olaya kendi kullandığım model üzerinden yaklaştım. Modellere göre farklılıklar olabilir. Onu da kabul ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Hankook iyi bir lastik. En azından benim kullandığım k105 modeli. Pirelli'nin zero mero o modellerini bilmem ama p5000/6000 modellerinden, Hankook'un k105'i daha iyi.

Bu yüzden sadece markanın az duyulmuşluğu sizi yanıltmasın. Ben k105'leri almadan önce biraz araştırma yapmıştım. Forumda da konusu vardı. Bir derginin yaptığı testte Continental'ın bir modeli ve Bridgestone Turanza er300 ile birlikte birinciliği paylaşmıştı.

Tabi ben olaya kendi kullandığım model üzerinden yaklaştım. Modellere göre farklılıklar olabilir. Onu da kabul ediyorum.

Alıntıları Göster
    "Hankook Dynapro HP; özellikle VW Tiguan gibi modern ve güçlü otomobiller için geliştirilen, ÜSTÜN ANCAK LÜKS OLMAYAN, karayolu kullanımı için tasarlanmış bir Yüksek-Performans-Lastiği’dir. Lastik dış kısmının şık görünümü sportif ancak çok fonksiyonlu otomobil sınıfının karakterini daha fazla desteklemektedir. Hankook Tire firmasının 2007 Haziran ayında üretime başlamış olan, Macaristan'daki yeni Avrupalı üretim tesisinde Hankook Dynapro HP lastiğinin bazı ebatlarının üretimine başlanacaktır."

• quote:

Orijinalden alıntı: allforone

"Hankook Dynapro HP; özellikle VW Tiguan gibi modern ve güçlü otomobiller için geliştirilen, ÜSTÜN ANCAK LÜKS OLMAYAN, karayolu kullanımı için tasarlanmış bir Yüksek-Performans-Lastiği’dir. Lastik dış kısmının şık görünümü sportif ancak çok fonksiyonlu otomobil sınıfının karakterini daha fazla desteklemektedir. Hankook Tire firmasının 2007 Haziran ayında üretime başlamış olan, Macaristan'daki yeni Avrupalı üretim tesisinde Hankook Dynapro HP lastiğinin bazı ebatlarının üretimine başlanacaktır."

Alıntıları Göster
    hankook diye bi lastik var tamam güzel ama ben tigiuan alacım ve altınnda hankook olacak gider hemen değiştiririm kalite kalitedir kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

üst sınıf araçlara iyi yol tutan ürünleri var...jant akü ve gazfren pedal kitleri ile japonların gönlünü çalan firma.

toyota ford GM e senelerdir lastik sağlar...bu markalar dünyaya mal olmuş ama biz hala herşeyin bizim etrafımızda döndüğünü sanıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 25 Kasım 2009; 13:05:46 >

• nisan ayında 0 aldığım golftede hankook optimo marka lastik çıktı ben gayet memnunum şuana kadar hiçbir sorula karşılaşmadım, tiguandada sorun yaratacagını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewiks

nisan ayında 0 aldığım golftede hankook optimo marka lastik çıktı ben gayet memnunum şuana kadar hiçbir sorula karşılaşmadım, tiguandada sorun yaratacagını sanmam.
    5 ay önce aldığım Hyundai İ30 aracımdada 225/45 R17 Hankook Optimo lastikler vardı.
    Bende mennunum..

Hatta kış lastiklerimide Hankook alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

5 ay önce aldığım Hyundai İ30 aracımdada 225/45 R17 Hankook Optimo lastikler vardı.
    Bende mennunum..

Hatta kış lastiklerimide Hankook alacağım..

Alıntıları Göster
    hocam ben showroom da sıfır audi a6 nın üstünde bile hankook lastik gördüm.

bence lastikleri değiştirmek için hiç uğraşma, kullan keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

hocam ben showroom da sıfır audi a6 nın üstünde bile hankook lastik gördüm.

bence lastikleri değiştirmek için hiç uğraşma, kullan keyfine bak.

Alıntıları Göster
    Bizim milletin elinden evini al, arabasını al ama cep telefonuna dokunma.

Aradaki yorumlar bu ironiyi doğruluyor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bizim milletin elinden evini al, arabasını al ama cep telefonuna dokunma.

Aradaki yorumlar bu ironiyi doğruluyor gerçekten.

Alıntıları Göster
    2008 den bir alıntı

Auto Motor Sport Nisan sayısında yayınlanan test sonucu herkesi şaşırtmış. Sebebi Hankook Ventus Prime ın diğer tüm markaları ezerek birinci olması. Benim gözümden en önemli disiplinler:
    1. Islak zeminde frende Hankook Michelinden 6 metre önce duruyor (1 araba boyu)!!!
    2. Kuru zemin frende 2.5 metre önce duruyor.
    3. Islak zeminde ilk hızlanmada 0-60km/h hıza Hankook 6.2 saniyede ulaşıyor, Michelin 8.25 saniyede

ayrıca
    Macaristanda üretiliyor
    http://www.hankooktire-eu.com/service/voluntary-recall/turkey.html

• quote:

Orijinalden alıntı: meta80

2008 den bir alıntı

Auto Motor Sport Nisan sayısında yayınlanan test sonucu herkesi şaşırtmış. Sebebi Hankook Ventus Prime ın diğer tüm markaları ezerek birinci olması. Benim gözümden en önemli disiplinler:
    1. Islak zeminde frende Hankook Michelinden 6 metre önce duruyor (1 araba boyu)!!!
    3. Islak zeminde ilk hızlanmada 0-60km/h hıza Hankook 6.2 saniyede ulaşıyor, Michelin 8.25 saniyede

ayrıca
    Macaristanda üretiliyor

Daha ne olsun, göründüğü kadarıyla kendini ispatlamış bir lastik, isme takılmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

2008 den bir alıntı

ayrıca
    Macaristanda üretiliyor

Daha ne olsun, göründüğü kadarıyla kendini ispatlamış bir lastik, isme takılmayın..

Alıntıları Göster
    VW'i alanlar genelde Alman diye alıyorlar lastiklerinide Avrupalı bir marka istemeleri hakları diye düşünüyorum :) Sonuçta adam sırf uzakdoğu arabası almıyorum diye buna fazladan para veriyor,üzerinde başarılıda olsa Hankook Kumho bulunması yadırganabilir.Ben şahsen Hankook'uda Kumhoyuda beğeniyorum lakin VW bu lastikleri beğendiğinden değil ucuzluğundan takıyor.Daha önce Pololara Firestone ve Kumhonun en ucuz lastiğini kullanıyordu.Keza Caddy'lerde de genelde durum bu.

Bunun dışında Toyota gibi uyanıklarda bazı modellerde Bridgestone'un ucuz lastiklerini kullanıyorlar,müşterinin gözü boyanmış oluyor.

• quote:

2008 den bir alıntı

ayrıca
    Macaristanda üretiliyor

Alıntıları Göster
    Keşke HANKOOK "ucuz" olsa. Kore ve Japon lastiklerini "yan marka" veya "markasız/reklamsız" lastiklere yeğlerim. Genelde araçlardaki lastiklere dikkat ederim, sırf 5 TL daha ucuz diye nerede üretildiği belli olmayan lastikler tercih eden prestijli D sınıfı araç sahiplerini de gördüm. Lastik candır. Otomobilin en önemli parçalarından birisidir. Yakıt tüketiminden yol tutuşuna, fren mesafesine ve araç güvenliğe kadar etkisi var.

Ülkemizde ne yazık ki şöförlük zamanında (Avrupa A-B-C-D-E ve Alman I-II-III sınıflandırmasından önce) "amatör" ve "profesyonel" olarak ikiye ayrılmış, amatör olanlar otomobil vb., profesyonel olanlar da taksi ve kamyon/otobüs kullananlar olarak sınıflandırılmıştır, bu sektörün de en az 60 yıl başıboş olduğunu düşünürsek pek yabancı dil bilmeyen, emniyet kemerini "sıkıyor abi" diye takmayan, çay fincanını sağ elinde 3 parmakla ve çay tabağını da sol elinde 4 parmakla tutan "müdavimler" aslında ÇOK KALİTELİ BİR LASTİK OLAN HANKOOK markasını ne olduğunu bilmedikleri için "madem Japon değil, o zaman kötü" şeklinde "damgalamışlar" ve bu da Türkiye'nin esas interneti olan dedikodu ve tamirhane/kahvehane muhabbetleri ile herkesin aklına yer etmiş. Forumdaki değerli arkadaşıma kadar da ulaşmış bu "string" bilgi.

Aracımda HANKOOK olsaydı itiraz etmezdim.

http://www.hankooktire-eu.com/tr/about/corporate_hankook.asp

Lastik bakarken, seçerken, beğenirken ve alırken her zaman KALİTEYE önem vermenizi dilerim. Lastikteki kaliteyi gaz ve fren pedalınızın altında ve aracınızın koltuğunda ANINDA hissedersiniz.

VREDESTEIN markasını duymuşsunuzdur ama belki artık hatırlamıyorsunuzdur, mesela. Hollanda malı bir lastik. Bir ara inceleyin derim. Her ne kadar şirket şu anda Hint ve/veya Rus yatırımcıların eline geçmiş veya geçmekte ise de... Ayrıca da radyolarda "COOPER" lastiklerinin reklamı başladı. Kendi markası ve fason markalar altında da lastik üreten ABD'li üretici. Özellikle "driftçiler" arasında iyi bilinen bir lastiktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Keşke HANKOOK "ucuz" olsa. Kore ve Japon lastiklerini "yan marka" veya "markasız/reklamsız" lastiklere yeğlerim. Genelde araçlardaki lastiklere dikkat ederim, sırf 5 TL daha ucuz diye nerede üretildiği belli olmayan lastikler tercih eden prestijli D sınıfı araç sahiplerini de gördüm. Lastik candır. Otomobilin en önemli parçalarından birisidir. Yakıt tüketiminden yol tutuşuna, fren mesafesine ve araç güvenliğe kadar etkisi var.

Ülkemizde ne yazık ki şöförlük zamanında (Avrupa A-B-C-D-E ve Alman I-II-III sınıflandırmasından önce) "amatör" ve "profesyonel" olarak ikiye ayrılmış, amatör olanlar otomobil vb., profesyonel olanlar da taksi ve kamyon/otobüs kullananlar olarak sınıflandırılmıştır, bu sektörün de en az 60 yıl başıboş olduğunu düşünürsek pek yabancı dil bilmeyen, emniyet kemerini "sıkıyor abi" diye takmayan, çay fincanını sağ elinde 3 parmakla ve çay tabağını da sol elinde 4 parmakla tutan "müdavimler" aslında ÇOK KALİTELİ BİR LASTİK OLAN HANKOOK markasını ne olduğunu bilmedikleri için "madem Japon değil, o zaman kötü" şeklinde "damgalamışlar" ve bu da Türkiye'nin esas interneti olan dedikodu ve tamirhane/kahvehane muhabbetleri ile herkesin aklına yer etmiş. Forumdaki değerli arkadaşıma kadar da ulaşmış bu "string" bilgi.

Aracımda HANKOOK olsaydı itiraz etmezdim.

http://www.hankooktire-eu.com/tr/about/corporate_hankook.asp

Lastik bakarken, seçerken, beğenirken ve alırken her zaman KALİTEYE önem vermenizi dilerim. Lastikteki kaliteyi gaz ve fren pedalınızın altında ve aracınızın koltuğunda ANINDA hissedersiniz.

VREDESTEIN markasını duymuşsunuzdur ama belki artık hatırlamıyorsunuzdur, mesela. Hollanda malı bir lastik. Bir ara inceleyin derim. Her ne kadar şirket şu anda Hint ve/veya Rus yatırımcıların eline geçmiş veya geçmekte ise de... Ayrıca da radyolarda "COOPER" lastiklerinin reklamı başladı. Kendi markası ve fason markalar altında da lastik üreten ABD'li üretici. Özellikle "driftçiler" arasında iyi bilinen bir lastiktir.

Alıntıları Göster
    lastikte genellikle markadan çok model önemlidir.hankook jetta da kilerdense çok ses yapar.hemen değiştirme arkadaşın jettada 15000 de önler bitmişti bitince yenilersin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.