Şimdi Ara

VW TOURAN-FORD C MAX-TOYOTA VERSO-OPEL ZAFİRA ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
34.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Model olarak sadece Verso yeni, diğerleri ömürlerini tamalamak üzereler.

Cmax dizel Ghia kullandım. 6 ay sonra ev almak için satmak durumunda kaldım. Gerçekten dizeli çok keyifli. Sizi sürmeye ve gezmeye teşvik ediyor.

İllaki benzinli alacaksanız 7 koltuklulara da bakın.
  • Alman konusu genelde hemfikir olunan bir konu jetta da bu 102 hp lik hitler motoru var onuda bir ara düşünmüştüm eski motorsa hala neden tüm araçlarında bu 102 hplik motordan vazgeçmiyor vw en ucuz touran 37000 ise ona en yakın rakam 51000 lik touran diğer araçlarda donanımda vede motordan dolayı 14000 lik muazzam farka rastlamadım ilginç
  • cmax kullanıyorum.Memnun olmadığım noktaları; Araç içine motor sesi çok geliyor ve park sensörü yok...bunların dışında gayet memnunum zaten performansına laf yok.
  • Arkadaşım ben iznin olursa başka bir açılım sunmak istiyorum. Ben de bir scenic kullanıcısı olarak araç değiştirme arefesinde bir araştırma yaptım. Ve kendimce şu sonuca vardım. Bu segmentteki araçların ilk alım maliyetleri yüksek ve ilk senelerdeki değer kayıpları da fazla. Bu yüzden ikinci ele bakmak daha anlamlı. Ancak şu sıra zaman pek uygun değil. Hal böyle olunca mpv tarzına çok yakın ticariler var bunları f/p oranına göre inceledim. En uygun araçların partner tepee , yeni berlingo ve yeni kango olduğunu gördüm. Donanım ve işlevsellik açısından da mpv lere ayak uydurabilecek seçenekleri var. Örneğin test sürüşüne çıktığım ve ön göğüs tasarımı hariç araçtan memnun kaldığım tepee nin en üst donanımlı versiyounu 34.500. Belki alınan olabilir touran bana aynen caddy i andırıyor. Sanırım aynı platform ürünü bu da . Neyse eğer daha önce düşünmediysen bu araçlara da bir göz atmanı tavsiye ederim .

• 2010 vw touran

VW TOURAN-FORD C MAX-TOYOTA VERSO-OPEL ZAFİRA  ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 25 Haziran 2009; 18:46:03 >

• çok çirkin olmuş şuanki kasası bundan 1 milyon kat daha iyidir
  • Ford C-max 1.6 TDCİ Titanium tadından yenmez ...
  • en son 42ye kadar düşmüştü.. citroen grand picassodan bayağı etkilenmiştim...
  •  VW TOURAN-FORD C MAX-TOYOTA VERSO-OPEL ZAFİRA  ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 26 Ağustos 2009; 14:12:41 >
  • Yeni Verso'yu henüz inceleme fırsatım olmadı ancak eskisi bile harikaydı bence. Eğer o zaman 124hp motor ile satılıyor olsaydı Corolla yerine Verso alacaktım ancak 110hp motordan ötürü almamıştım. Şimdi ise 132hp ile bence 3 seçenek içinde en başarılı model.

Verso'nun diğer bir güzelliği ise koltuklar yattığında dümdüz bir zemin elde edilmesi, ayrıca bir çok saklama alanı var ve bagajdaki avadanlık bölmesi çok başarılı.

Yei kasa, motor teknolojisi, tüketim değerleri ve standart esp ile bence en mantıklı seçenek verso.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahan35

Yeni Verso'yu henüz inceleme fırsatım olmadı ancak eskisi bile harikaydı bence. Eğer o zaman 124hp motor ile satılıyor olsaydı Corolla yerine Verso alacaktım ancak 110hp motordan ötürü almamıştım. Şimdi ise 132hp ile bence 3 seçenek içinde en başarılı model.

Verso'nun diğer bir güzelliği ise koltuklar yattığında dümdüz bir zemin elde edilmesi, ayrıca bir çok saklama alanı var ve bagajdaki avadanlık bölmesi çok başarılı.

Yei kasa, motor teknolojisi, tüketim değerleri ve standart esp ile bence en mantıklı seçenek verso.

verso motor için mantıklı olan seçenek, 102 hplik touran ?

http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryDetail.aspx?Gallery=318

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 30 Haziran 2009; 14:21:53 >

• OPEL ZAFİRA

• quote:

Orijinalden alıntı: akademi51

ZAFİRA VİDEOhttp://au.video.yahoo.com/watch/2506991/6359191

VERSO VİDEOhttp://www.gencturkhaber.com/video/2009-Model-Yeni-Toyota-Verso-Video.html,016151

TOURAN VİDEOhttp://www.5min.com/Video/Learn-about-The-VW-Touran-114264611

C MAX VİDEOhttp://www.parkers.co.uk/cars/reviews/videos/ford/focus-c-max-2003.aspx

Karar verebildiniz mi? Ben de bu sınıfta araç bakıyorum. Bunların içinden Zafira ve Touran daha ağır basıyor. C-Max'ın 2010'da yeni kasası geliyor. Şu anda sıfırını almak mantıklı olmaz. Ben otomatik istediğim için Touran 1.4 TSI DSG daha yakın duruyor. Fakat tipi açıkçası hoşuma gitmiyor. Peugeot 3008 de aklımda. Yeni gelecek C-Max da gayet hoş olmuş. Acele yoksa o da beklenebilir .

• 2010 cmax güzel duruyor ama zafira cosmo seçeneği sıfır pahalı 2.el de düşünülebilir

müsait olsam hemen alıcam araç

http://www.sahibinden.com/opel_zafira_cosmo_full_7_koltuklu_brc_lpg_li-34WQQaXQQ16580761WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 5 Eylül 2009; 16:32:34 >

• Seat altea derim başka birşey demem hem aile arabası,hem spor görünümlü,hem bunlardan çok daha donanımlı,Hemde fiyatı son derece uygun...
  • BENCEDE SÜPER AMA, AMASI VAR SEAT ALTEA XL İNDİRİMLİ FİYATI 41800 (48000 DEN İNDİRİMLİ FİYATI)

• Seat altea xl 1.4 tsi 125hp 41.800tl.
    Tsi'si yeter derim ben...
  • Arkadaşlar iyigünler.yorumlarınızı inceledim.güzel ama VW TOURAN diyen arkadaşlara katılıyorum.bende 2004 model var.konfor+sürüş keyfi+virajlarda çok rahat+ aracı kullandığınızda motor sesini dumazsınız. uzun yolda ben lastikleri michelin takdım şimdi yol seside yok. yakıt haricinde herşey çok mükemmel. yanlız toyota verso yu bilmiyorum.
  • Merhaba,

2004 touran 1.6 FSI Highline 110.000 km de bir araçla ilgileniyorum. Aracın şehir içi kullanımdaki yakıt sarfiyatı ve periyodik bakım ve ağır bakımlarını konusunda bilgi sahibi olan varsa paylaşmasını rica ederim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.