Şimdi Ara

VW TOURAN-FORD C MAX-TOYOTA VERSO-OPEL ZAFİRA ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
34.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alman tuv raporlarına göre en çok sorun çıkartan mpv . C-max bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl sonra hortlamış konu.. çok sular aktı o zamandan beri..
  • Alın size bir hort daha 35000 civarı limitim var arkadaslar.
    2009 makyajlı c-max bana cok hos görünüyor,özellikle orta konsolun alcak olmaması beni sarmasını istiyorum.bir jeep grand gibi bir RR gibi yani (vites kolu ve kolcagı birlestiren kısım).touran ise fsi olarak var ve digital klima göremedim ve dedigim gibi orta konsol biraz aşşagıda.versonunda toyota sorunsuzlugu var tabi,ama c-max daha bir sportif şık ve taze duruyor.dizel olmasıda cabası fakat sesi fazla diyorlar. kullanıcılardan veya denk getirip binen kısa bir sürede olsa kullanan arkadasların fikri nedir. Gidip honda crv alasimda var ama hem yık olarak eski hem vergi hem yakıt fazla.

• fiyatlar ne kadar farklıymış. kur farkını tam yansıtmadıklarını söylüyorlar bir de yansıtsalar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Touran kayboldu gitti. Yollarda hemen hemen hic gözükmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende yolda hiç touran görmedim,versolar cok bicimsiz.focus sedan benzinli bile biraz sesli geldi bana cmax dizel ses olarak nasildir acaba.connect gibi ise hic cekilmez ama cok yakisikli

• Dizel otomatik seçeneği de sunan yeni citroen Picasso bence en alınası araç.
  • dizel alacaksanız c-max fiyat açısından daha uygun ve pazarda daha çok var zafira 1.9 touran 2.0 dizele sahip bunlarda vergi konusunda üzer çok fazla yol yapmayacaksanız zafira yada touran derim verso pek beğendiğim bir araç değil ancak toyotada dayanıklılığı ve sorunsuzluğuyla ön planda
  • Doğuşum Caddy'i Touran fiyatına sattığı için aracı satmama kararı aldı foyası meydana çıkmasın diye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.