Şimdi Ara

VW TRANSPORTER Mİ MERCEDES VİTO MU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
233.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vito sahibi birisi olarak söylüyorum ki, bu kullandığım 2.vito, arabayı çok hor kullandım,arabada tık yok gerçekten. Sağlamlık bakımından mercedes i tek geçerim. Konforu kalitesi olsun herşeyi dört dörtlük. Serviste çok ilgililer. Altımdaki 2 vitoyu da bir türlü dağıtamadım,bir gün yolda kalmadım. Modifikasyona gelince arabanın tipi çok elverişli,şık bir dizayna sahip. Transporter'a gelince, dediğiniz gibi bu satış miktarını etkileyen faktörlerden biri fiyat. Mercedesler biraz daha fiyatlı, ama her yönden avantajlı. Adam sonuçta işini görmek için alıyor, tabiki Transporter ı tercih ediyor. 2. faktör ise reklam, bu güne kadar kaç kez Mercedes Vito reklamı gördünüz,okudunuz,duydunuz? VolksWagen in heryerde reklamları var, adamlar satış yapmanın inceliklerini biliyorlar,ama Mercedes olamazlar.. Hep aynı kategoride,aynı kalitede gibi görülen Mercedes ve VW nin farkları bunlar. Audi de bu kalite sınıfında görülmekte fakat ticari araç üretimi olmadığı için o şu an söz konusu değil. Şehir içi kullanımda Transporter ile Vito eşittir,ama şehir dışı,orman gibi yerlere girecekseniz Vito'nun farkını yaşayacaksınız.. Görünüş olarak Transporter'ın karizmasının daha çekici olduğunu açıkça belirtmek isterim,ama sadece dış görünümle de olmuyor. Bir arkadaş 174 ps demiş, olabilir,hız yapacaksanız ihtiyacınız olan Transporter değil, Passat'tır, E200 dür. Bu aşamada var mı ötesi gibi laflar söylenmiş,biz bu arabalara hız için binmiyoruz.İşimizi görüyor ve layığıyla her türlü yükün ve zorluğun altından kalkıyor.Yakıt tüketimi muhtemel,seri ve atak. Şu anki Vito'm 111CDI. 2.2 motoru var, fakat dediğim gibi,hız önemli bir faktör değil. Hem bu tip araçlara çok rahat motor modifikasyonları uygulanabiliyor. Arkadaşım da Transporter'ının servisten çıkmadığından yakınmış,doğrudur, sekman isteyen Transporter'lara bile çok rahat rastlayabiliriz..

Genel Değerlendirme Sonuçlarım
    Mercedes Vito : %89
    VW Transporter : %11

Vito'yu tek geçerim,bunu da söylemeden edemeyeceğim...

Bu arada datacex kullanıcı adlı arkadaşım, photoshopta arabaya jant eklemişsin,bişeyler yapmışsın kendince,lütfen orjinal araba resimleri koy,çok komik oluyor.. İki janton da yere açısı aynı vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglayan34 -- 9 Aralık 2007; 21:48:34 >

• Mercedes vito derim.
  • Mercedes Vito
  • vito
  • quote:

Orjinalden alıntı: vw

hem dışını içini yaptıracaklara çok uygun

insanlar vw ni artık hemen herkesin bütçesi yetişio ama mercedes 0 km si nerdeyse 2 katı

ne varsa...

VW TRANSPORTER Mİ MERCEDES VİTO MU

suana kadar gordugum en cirkin transporter ustune para verseler boyle yapmam :)
  • hiç bir vw br mercedez olamaz mercedezin yanında hiçbir vw nin lafı bile olmaz,kalite de yanına yanaşamaz kıyaslamanın mantıklı sonucu belli,aksini idda edenler fanatizm yapmış olur
  • Ülke genelinde satışlarda bariz üstünlüğü var Transporter'ın. Bence iyi reklam politikaları bunda etkili. İstediği kadar yıldızı olsun bir noktadan sonra Vito'nun sağlam reklamlara ihtiyacı oluyor bence. Doğuş Grubu bu konuda uzmanlığını konuşturuyor. Kalite olarak Vito tabiki üstün fakat bu özelliği iyi kullanamadıktan sonra neye yarar ki. Çok para verip elimde kalmasındansa istediğim zaman istediğim fiyata satabilmeyi tercih ederim. Ne de olsa ticari bir durum. Her an talepler değişebilir ve satmak zorunda kalabilirsin işini daha iyi görecek bir araca yönelmek amacıyla. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu demiş adamlar. Bunu al aşağı edecek bir ortam yaratmalı Mercedes-Benz. Ha Caravelle mi Viano mu derseniz tabiki Viano derim. Orada fiyaka konuşur
  • siyah Vito
    sen transporter ile dışarda keyifle gezinebilirmin
    Bi havan olabilir mi ???
  • BENDE 2004 MODEL VİTO VAR BEN MENNUNUM. BİRDE KİMSE SÖYLEMEMİŞ MERCEDES MOTORUNDA TRİGER DEDİĞİMİZ KAYIŞ YOK ZENCİR VAR BUDA MERCEDESİN KALİTESİNİ ORTAYA KOYAR.AYRICA PARÇADANDA SÖZEDEYİM BENİM SOL AYNA ÇATLAKTI ALICAKTIM SORDUM 75 YTL DEDİLER İNANAMADIM ISITMALI BİDE. BEN SORARKEN BİRİSİDE WW ESKİ KASA CADY AYNASI SORUYORDU ISISTMASIZ AYNA BİDE ESKİ MODEL ÇIKINTI BİDE 90 YTL DEDİ ŞAŞIRDIK. ARTIK GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerbe -- 28 Aralık 2007; 14:23:53 >
  • Ben girmeyeli forum iyice karışmış, yazmıyım yazmıyım diyorum ama yanlış bilinen şeyleri görünce kendimi tutamıyorum işte.Öncelikle Transporterın tüm versiyonlarında triger olduğunu düşünen arkadaşlarıma sesleneyim.Transporterların 2.5 lerinde triger yok arkadaşım.Ayrıca MERCEDEZ E200 sahibi bi arkadaşımız da yazmış ordan, hiçbir vw bir MERCEDEZ olamaz diye ve daha sonra da demiş ki bunun aksini iddaa edenler fanatizm yapmış olur.Ben gerçek fanatiğin, bu şekilde bir yorum yapan olduğunu düşünürüm açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 29 Aralık 2007; 10:05:39 >
  • mercedes vito
  • vw her seyi basarır . sınıfında baska cıkcak araç yok[simage][/simage]

• hortlamış konu
  • mercedes vito daha----------- kayseri prens
  • benim mercedes vitom siyah 2006 model çok memnunum almadan önçe transporter vardı
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberh -- 29 Eylül 2008; 0:44:33 >
  • biz mercedesçiyiz
  • vw transpoter vitoya göre daha kaba ve daha büyük bence binek ve aile aracı olarak kullanılacaksa kesinlikle vito derim daha düne kadar 1.16i yada bi a3 düşünüyordum bizim aile ye uygun olmayacağini düşündüm 6 kişi bindik golfe altını sürttüm binek araç olarak vito almayı planlıyorum
  • Bu konuda nereden hortladı yahu
    10 senedir Transporter kullanıyoruz,şu anda 2007 model Transporter kullanıyoruz ancak Vito tercih ederim aslında..
  • Hemen hemen her çeşit Minibüs/Panelvan/Cityvan/Camlıvan/Minivan araç kullanmış birisi olarak, bu ikisi içinden tercihim:

Bahsi geçen iki aracı da kullandım, gel gör ki yıldızı yetmiyor işte...

Transporter bu iş de "bence" kendi deneyim ve tecrübelerime dayanaraktan söylüyorum daha üstün.

Mercedes'e marka olarak kesinlikle laf edemem, hakeza otomobillerine de... Ancak ticari olarak bakın ağır ticari demiyorum, kamyon vs hariç, bu tarz da Minivan/Panelvan tarzı araçlar da Volkswagen yine "bence" daha üstün.

Vito mu, Strarex mi, Trafic mi, vs vs, Transporter mı derseniz, Transporter derim....

Sprinter mı, Crafter Volt mu, Master mı, büyüğünden Transit mi, derseniz, Crafter Volt derim...

Hemen hemen bu tarz araçlar da uzun yol- şehir içi ve kar-kış-yaz çok değişik koşullarda kullanmadığım marka ve model kalmamıştır...

Şunu bilirim, Transitler ucuzdur, parçası ucuzdur, ekonomiktir ancak konforsuzdur...

Vw'nin ticari araçları biraz pahalı, biraz da parçası pahalıdır, ancak kullanan da bilir ki, bu pahaya değer araçlardır...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahbaba -- 1 Mayıs 2009; 19:53:30 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.