Şimdi Ara

VW TRANSPORTER Mİ MERCEDES VİTO MU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
233.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam da arkadaşlar bi de şöyle bakın servis yedek parça parasını karşılayacak kadar paran varsa mercedes derim ama arabayı alıp garantiden sonra sana masraf çıkarmasını istemiyorsan vw derim çünkü daha önce forum da çıldı bi konuda mercedes sizin almaya karar veridğiniz arabadan vardı ve adamdın durupdururken şanzuman bozlumuş servise götürmüş tam 3,500 ytl istemişler ve arabada garanti kapsamının içindeymiş yani bunlarıda göz ardı etmeyelim arkadaşlar
  • ya arkaaşlar herkes vito demişte sadece yıldızlı var demek yeterlimi? ayrıca hiç trasporter kullandınızmı? çok harika bi araba
  • Aslında bende şu aralar böyle bi araç almayı düşünüyordum ama ilk baharda almaya karar verdim,aradan bi kış geçsinde...Şu an için transporter almaya karar verdim,bakıcaz artık,hayırlısı...
  • nerdeyse benim gördüğüm kadarıyla vito ve transporter aynı paraq gibi(2.elde filan)
    niye gidip vw alayım fiyatlar birbirine yakın olursa
    gider babalar gibi mercedes-benz alırım
    transporter'da iyi ama vito bence ondan daha iyi
    sonuçta mercedes-benz
  • Merak ettiğim nokta bu ikisi arasında acaba hangisinin parçası,servisi daha ucuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Merak ettiğim nokta bu ikisi arasında acaba hangisinin parçası,servisi daha ucuz?

valla mercedes bildiğimiz kalite bildiğimiz sağlamlık
    artık çoğu yerde de özel mercedes servisleri var
    parçalarıda sanayide bulunuyor
    yani arıza çıksa bile(ki kolay kolay arızalanmaz mercedes) aynı vw gibi mercedes'lerin de artık özel servisleri çoğaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 20 Eylül 2006; 19:41:48 >
  • Mercedes ile VW arasında bir farkta, sispansiyonlar. Mercedeste daha sert. VW de yol tutuşu daha rahat. binek te tek kelime mercedes ama panelvanda VW derim. Yılların tecrübesi var!!!
  • mercedes'in vw'den her konuda daha tecrübeli olduğu kesindir

geçen hafta vw volt geldi dükkana
    salıncakların üstünde "Daimler-Chrysler Germany" yazıyor
    buna ne dersiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: set

Merak ettiğim nokta bu ikisi arasında acaba hangisinin parçası,servisi daha ucuz?

valla mercedes bildiğimiz kalite bildiğimiz sağlamlık
    artık çoğu yerde de özel mercedes servisleri var
    parçalarıda sanayide bulunuyor
    yani arıza çıksa bile(ki kolay kolay arızalanmaz mercedes) aynı vw gibi mercedes'lerin de artık özel servisleri çoğaldı

Tamam anlıyorum ama benim merak ettiğim bu ikisi arasındaki parça ve servis fiyatları...

Elbette her ikisininde servisi yedek parçası çok yaygın...

Peki ya aldıkdan sonra parça fiyatı, servis ücreti... Bunlar çok önemli kriterler...

Almasına alınır,orası kolay ama ya aldıkdan sonra bu ikisi arasında servis ve parçada ne gibi bir fiyat farkı olurki?

• Mercedes varken diğer araçların sözü bile edilemez heleki kazıkçı bir vw karşısında
  • bizde 2004 model mersedes vito,1998 model mersedes sprinter ve 1999 model vw lt 35 minibüs var arkadaslar sprinter ve vito nun motoruna daha anahtar degmedi ilk günkü gibi marşları alıyor ve çekişlerinde hiç düşme olmadı kesinlikle hiçbir agrıza açmadılar sprinter 250 bin km civarında vito 95 bin de.ama bu vw lt 35 minübüs anamızı aglattı hergün sorun yok motoru kurum baglamış yok çalışmaz yok çekişi düşer (şuanda hala çekişi düşük vaziyette) yok ısıtma bujileri çalışmaz yok pislik gelmiş tekliyor turbosu bozulur her şeyi bozuluyor ama bizim vito ve sprinter taş gibi masallah. transportere gelince arkadaslarımda var onlarda aynı sorunları yaşıyorlar benim saydıklarıma karşılık birde ön takım problemi yaşıyorlar anlicanız heryerden ofsayt bu vw minübüsleri.
  • ww nin carevelle 4motion u süper bu gün bir dostumuza aldık gerçekten değer vito nun henüz 4 çekeri bildiğim kadarı ile yok yıldız herşey demek değil.İkinci el olarak vito düşünülebilir.
  • soruya bak tabiki vw
  • tranporter vitodan üstün araba bence
  • arkadaslar kazıkcı vw demişiniz kardeşim alanlar niye alıyor bir passat 2.0tdi full 100 milyarsa
    mercedes e200 de okadardır ama passat e200den daha coktur misal alan niye bir pheaton s500 le aynı fiyattır ama alan alıyor mercedes o paraya hakediyorda vwmi haketmiyor
    her arabanın birbirinden üstün yönleri vardır transporterla vito hemen hemen aynı fiyat ama tranporter daha coktur piyasada transporter alan kazıklandımı şimdi,
  • benim için araba da imaj cok önemlidir ama bu mercedeste yoktur imajı kötü yönde zedelenmiştir benm için 3 büyükler vardr AUDİ=BMW=VW ama mercedes te kalite olarak üstün aractır ama imaj benim için daha önmlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

arkadaslar kazıkcı vw demişiniz kardeşim alanlar niye alıyor bir passat 2.0tdi full 100 milyarsa
    mercedes e200 de okadardır ama passat e200den daha coktur misal alan niye bir pheaton s500 le aynı fiyattır ama alan alıyor mercedes o paraya hakediyorda vwmi haketmiyor
    her arabanın birbirinden üstün yönleri vardır transporterla vito hemen hemen aynı fiyat ama tranporter daha coktur piyasada transporter alan kazıklandımı şimdi,

vw bir passat,phaeton çıkardı diye mercedes'le aynı seviyeye mi geldi??

• wvnin daha cok modelleri vardır ama türkiyeye yatırım fazla yapmıyor vw dogus gurubun katkılarıyla türkiyeye satılıyor dogus gurubunun ugrasmalarıyla vw piyasada önmli yerdedir
    vw
  • bucaklı arkadasım sen beni anlamadın mercedes vwden tabi kaliteli araba ama vw de bir pheaton yokki bilmediğimiz cok modeller var ama türkiyede piyasası yok
  • gelmeyen modeli yok gibi bence
    ne çıktıysa hemen hepsi geldi tr'ye
    aslında vw tr'de daha iyi olabilirdi ama doğuş grubu'nun fiyat politikası malum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.