Şimdi Ara

VW TRANSPORTER Mİ MERCEDES VİTO MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
233.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mercedes bakıma girmez ,mazot yakmaz vegiden de muaftır.

yıldızı yeter diyorum bir kez daha
  • akincl tam benim kafadansın (mercedes bakıma girmez sadece yağını suyunu değiştir ) yoluna devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toyota d4d

akincl tam benim kafadansın (mercedes bakıma girmez sadece yağını suyunu değiştir ) yoluna devam et

Ben espri olsun diye öyle dedim .
  • arkadaşlar 1 hafta önce de yazdım cevap alamadım
    2001 - 2002 içi yapılmış (deri koltuk - buzdolabı vs ) olan 112 vito almayı düşünüyorum bu aracın yakıt durumu nasıldır _ yedek parça çok can yakar mı ? sehir içinde binek araba yerine kullanılabilirmi (rahatlık ve hız bakımından ) yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
  • anladım ama zaten gerçektende öyle bizde 93 model bi toyota vardı 6-7 sene bindik bi yag degiştirdik bide suyu haa bide cam silecek suyunuda degiştirdik eminimki mercedeste öyledir
  • her marka malesef her araç tipinde başarılı olamıyor vw bildiğim kadarıyla mercedes için vito ve o konseptteki araçları mercedes için vw üretiyor haberiz ola
  • bende mercedes derim ama vw nin servis avantajı var
    geçenlerde arkadaş 94 model mercedes aldı vallahi şu anda piyasadaki çoğu yüksek model arabayı katlar adamlar yapıyor
  • bende transporter...
    nedenmi nedeni ise mersodan nefret ediyorum...
    sadece bukadar...

not:babamda e200 merso var 97 kasa ama ben yinede nefret ediyorum özellikle türkiyedeki insanların mersoya bakış açısından...
  • siyah alıcaksın sööle full+full Vito'yu Polat abimiz gibin racon kesiceksin
  • ev sahibimizde vito cdi 109 wardı o döşettirdi felan fıstık gibin oldu
  • ne derece doğru bilmiyorum ama mercedesin şu ana kadar yaptığı en kötü araba diyorlar
    arabada üretim hatası varmış hiç güvenlide değilmiş (babamın bi arkadaşı onun içinde öldü)
  • tam raconluk araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kişi

her marka malesef her araç tipinde başarılı olamıyor vw bildiğim kadarıyla mercedes için vito ve o konseptteki araçları mercedes için vw üretiyor haberiz ola

Tam tersi vw volt mercedes sprinter akrabadır ve taarım mercedes e aitdir.
  • bizde alamayı düşünüoruz koltuklu full otom. vites olanını alıp vip moda sokmak istiyoruz. Ancak şukadarını söliyebilirm bence Transporter. Çünki fiyat farkına değecek gbi diil... VW artık mercedes bmw audi ile yarışan bir firma. yani benim fikrimce Vw kokpit tasarımında falan daha önde...
  • merso tabiki
  • ticari olarak t5
    aile aracı olarak vito
  • Sorduğunuz soruya bak tabiki MERSO
  • konuyu kim hortlattı

neyse kardeş aracı belki de almışsındır ben yine de yazayım.
    mercedesin konforu yeter.
    mali durumun müsaitse tabi ki de mercedes.
    fakat mercedes e o kadar para vermem dersen transporter ya da caravelle.
  • Mercedes Vito Hastasıyım
  • Buradan devam ediniz...Tekrar topiç açmayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 20 Eylül 2006; 18:08:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.