Şimdi Ara

VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
7.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

gödüllü mü? yasakladık diyebilselerdi ya.

jetta şimdi kara borsa olur.

Aksine jetta alan çıkmaz artık bu arabalarla muayenede bilmem egzoz da 50 tane şey çıkaracaklar. Ugrasmak istemeyecek kimse .
    Devlet bu arabayi satıştan çektirdiyse. Bu arabada ciddi sıkıntı var . Bu konuyla ilgili yaptırım geliyor demek bu .
    Bekleyin görün 3 aya burada okuruz. Muayenede sıkıntı oluyor arabayi gecirmiolar yok egzoz emisyonda bişi istiyorlar oraya git buraya git muhabeti oluyor diyecekler .
    Piyasa tavan filan yapmaz . Arabaya değer kaybettirir bu durum.
    Unutmayın ki arabanın değer kazanması için 1. Seçenek arabanın kasasinin degismemesi 2. Seçenek sifirina zam gelmesi gerekir .
    Sıfıri satılmayan arabanın piyasası yükselmz düşer

Hocam 3 aya kimse bir şey hatırlamayacak..... Ayrıca bildiğim kadarı ile tuvtürk'ün çoğunluk hissesi doğuş grubunda yani kendi bindikleri dalı kesmezler sanırım!!! Sonuçta yeni gelecek olan cady ve jettalarda euro 6 motor diye extra zam yer fiyatları daha da yükselir ve kapanın elinde kalır...

• The Schuey kullanıcısına yanıt
    İş yerim oto centerda. Her yer galeri burada. İnanın kimsenin emisyondan filan haberi bile yok. Çatır çatır caddyler, jettalar, pololar, passatlar satılıyor. Bilenlerinde umrunda değil satışlarda herhangi bir azalma olmadığı gibi aksine artış var. Gözlem yapmak isteyen gelsin iş yerime çayımı çorbamı içsin şöyle sabahtan akşama kadar olayları görsün...
  • benzinli vw'lere talep artar bu olaylardan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

gödüllü mü? yasakladık diyebilselerdi ya.

jetta şimdi kara borsa olur.

Aksine jetta alan çıkmaz artık bu arabalarla muayenede bilmem egzoz da 50 tane şey çıkaracaklar. Ugrasmak istemeyecek kimse .
    Devlet bu arabayi satıştan çektirdiyse. Bu arabada ciddi sıkıntı var . Bu konuyla ilgili yaptırım geliyor demek bu .
    Bekleyin görün 3 aya burada okuruz. Muayenede sıkıntı oluyor arabayi gecirmiolar yok egzoz emisyonda bişi istiyorlar oraya git buraya git muhabeti oluyor diyecekler .
    Piyasa tavan filan yapmaz . Arabaya değer kaybettirir bu durum.
    Unutmayın ki arabanın değer kazanması için 1. Seçenek arabanın kasasinin degismemesi 2. Seçenek sifirina zam gelmesi gerekir .
    Sıfıri satılmayan arabanın piyasası yükselmz düşer

hocam, mesajımda ironi vardı.

herkesi asan kesen devlet büyük şirketlere gelince kuzu oluyor. ne satıştan çektirmesi. gönüllü olarak vazgeçmişler.

çıkacaktı sanayii bakanı diyecekti ki araçlarınızın sorumluğunu ve gerekenleri yapmazsanız faaliyetlerinizi durdururuz.

bu kadar basit.

bizim milletimiz yumurta kırıldıktan sonra ayıkır zaten.

• şöyle düşünün.caddy ve jetta diğer modellere göre biraz daha az satılan arabalar.bir golf değil.şuanki piyasada golfün polonun birden çekildiğini düşünsenize.sadece jetta ve caddy nin çekilmesi bile isanları bu kadar tereddüte sokmuşken başka modelleri de kaldırırsa ne olur ? İnsanlar diğer temiz olan modellere bile yanaşmaz.Yapmaya çalıştıkları şey alıştıra alıştıra hataları düzeltmek.Düşündükleri kadar aptal değiliz.Ayrıca devletten bir şeyler beklemek doğru değil %145 diye bir ÖTV,sanki azmış gibi üstüne de %18 KDV ödeten bir devletten beklentiye girmek doğru olmaz.Almayacak insan.Gösterilebilecek tek tepki bu.
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    ürkiye gibi bir dizel cennetinde(n) vw nin dizelden e.. şu paranteze aldığım n harfi karıştırmış.kusura bakmayın imla bozukluğu için :)
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Hikaye bunlar.
  • Söylediklerinize katılıyorum.Çok doğru konuşmuşsunuz.Fiyat artma konusunda evet o 2 seçenek ancak arttırabilir ama şuanda jette ve caddy ninmevcut durumunu öyle kasa değişmesi makyaj vs.kurtaramaz.Zam da yapamayacaklarına göre.hayal bunlar.
  • otosarrafı kullanıcısına yanıt
    Dinleyelim hocam.Teori teoridir. :)
  • tyrant1907 kullanıcısına yanıt
    Bu olabilir.Bizim gibi insanlar değil ama dizel fan boylar yapabilir.
  • Pardon hocam yanlış olmuş. İlk mesajımdaki gibi kalitesiz Jetta ve Caddy diyecektim çünkü Caddy'i bilmiyorum ama Jetta Bettle ile birlikte VW'nin en kalitesiz modeli. Caddy'i bilmiyorum dediğim gibi.
  • hug kullanıcısına yanıt
    Siz birkaç ay bekleyin.Sonra tekrar yazın bu konuya durumu.
  • Ulan kayınpeder yakiyor du az daha basımı..0 Dizel jetta al super araba deyip duruyordu iyi ki almamisim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emisyonla alakası olmayan modelleri durdurdu .benim bildiğim 2.0 motor ve üstü olanlarda hile yapıldı.
    1.6 ları durdurma tamamen göz boyama yada kar marjı düşük
  • Meksika ile cari açık konusunda bir sıralamada alt alta falandık da Meksika ürünlerine %10 ek vergi getirilmişti, Meksika'dan ithal ettiğimiz tek şey de Jetta olduğundan Jetta etkilenmişti.
    Yine Meksikadan ithalatı engellemek için Jetta ve Caddy(orada üretilmiyormuş)'ye mi yasak koydular demiştim. Sanki 1.6 dizel motor sadece Jetta'da var

http://www.hurriyet.com.tr/jetta-ya-meksikali-vergisi-geldi-dogus-oto-sasip-kaldi-17774991

http://www.haberturk.com/ekonomi/otomobil/haber/630232-jettaya-yuzde-10-ek-vergi

• Satış politikası konusunda haklısınız. 2013 model passat var babamda onda bıle bluetooth opsiyonel. Bu sadece bir örnek. DSG konusuna girmiyorum bile. Ama WV eğer batacak olursa bunda Türkiyenin payı yok denecek kadar az olacak ki ben sadece sarsılacağını ama yıkılmayacağını düşünüyorum. Şahsi arzum, WV nin ibretlik bir duruma gelmesi.
  • Sokakta yere tüküren piknik yerini çöpe çeviren ama sosyal medyada aristo sokrat kesilen insanımızın çevre kirliliği ile uzaktan yakından bi alakası olmaz
    Vw bütün dünyada batsa da türkiyede batmaz bizimkiler sadece cebini düşünür

• mümkün olan en ucuz şekilde kurtulmaya çalışacaktır firma. bunu tespit edecek teknoloji mi var bizde. düzelttim işte mis gibi oldu der, biz de yeriz. ahh ahh benim memleketim. hayatımızı elin malını almak için harcıyor, üstüne paramızla rezil oluyoruz.
    yerli arabaymış peh. seçimden sonra görecez bakalım. çıkartırlarsa ilk alanlardan olurum almayanı da iknaya uğraşırım.... amaaan hayal işte

• Alanlara da yazık oldu o zaman

• bizim devletin yapacağı birşey yoktu adamlar bari biz yapalım dediler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.