Şimdi Ara

VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Kardeşlerim gelin bakalim şöyle,millete aldirirken iyi,rezillik patlayınca kayıp,olmuyor ayiptir

jettanın satışının durdurulmasına sevindim, avrupada satmayan bir model zaten, türkiyede insanlar yandaki golf passata bakıp nasıl bu araca para veriyor anlamazdım caddy hakkında bir fikrim yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş geubunun temsil ettiği markalara yaklaşmam elimden geldiğince fakat bu olayda doğuşun suçu nerde? Skandalı sadece bir kaç yönetici ve çalışanın bildiği söyleniyor yani doğuşun tek suçu satış politikası ki bu da temelde bizlerin suçu.

Doğuşun distribütör olması nedeniyle sorumluluğu var ancak onlarda wv ye rücü edeceklerdir. Yani doğuşun tek kaybı araç satışlarında ki düşüş olur bu da doğuş gibi köklü bir firmayı sarsacağını düşünmüyorum. Yüzde 20/30 düşüşle hiçbirşey olmaz.

Benim tek temennim bunu bir ders olarak alması ve satış politikasını gözden geçirmesi.

Son bir not olarakta; Bu ülke şu anda ayıya dayı deme modunda yani abd gibi avrupa gibi milyarlarca dolar ceza kesip yaptırım uygulayamaz. Çünkü bu alanda senin söz sahibi olan bir markan yok, çünkü üretici değil tüketicisin, çünkü yatırıma istihdama ihtiyacın var. Liste uzar gider...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Eveet ve film başlar...

hemde uzun metrajlı

yakında dizi olacak bir kaç sezonluk

ama çok tutacak.

başrolüde belli forumdan olacak..
  • Bu şuna benziyor : hali saha maçında rakibe sert girince (vw nin hilesi) rakipten sert beklemek ve korkudan iyi insan olmak. (gönüllü hareketler)

• farks kullanıcısına yanıt
    Niye ceza uygulamasınki bu ülke.vw nin çakılı bir çivisimi var bu ülkede.Almanlar zaten vw ye gereken cevabı veriyorlar.Alman bakan vw nin artık eskisi gibi olmayacağını söylemişken.
    Ama çıkar ilişkilerinden dolayı bu ceza işi olmaz.VW sahtekarlık yapmış bakan bizim doğuşa teşekkür ediyor.
    Ama vw nin yatırım karşılığında birtakım anlaşmalar yapılıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 20 Ekim 2015; 21:37:24 >
  • Can sıkıntısından malum sitedeki en yüksek fiyatlı Jetta'lardan biriyle iletişime geçtim. Küçük bir sohbet gerçekleşti aramızda
     VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!! VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!!

• Yahu değişen birşey yok. Bugün gidip jetta alsan 4 ay sonra gelecek diyecekler. Şubatta aracı satacaklar.

İddia ediyorum aynı aracı hiçbir güncelleme yapmadan satsalar ne olur ki. Yerli oto diye 10 yıllık aracı kaplayıp konuşacak olan bakanlık denetlemeyecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 20 Ekim 2015; 21:36:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

#####ZFX028594 şasi numaralı aracınız EA 189 tipi motora sahiptir. Aracınızın ülkemizin mevzuatına, sürüş ve yol güvenliğine uygun olduğunu belirtiriz.

Üretici firmanın devam eden çalışmaları doğrultusunda aracınızda teknik güncellemeler yapılabilecektir. Gerekli tüm teknik güncellemeler yetkili servislerimizde ücretsiz gerçekleştirilecektir.

Üretici firmanın çalışmasını tamamlamasını takiben, gelişmelerle ilgili size en kısa zaman içerisinde bilgi verilecektir.

Arkadaslar bizim caddy de sikintili servise kesinlikle getirmeyi dusunmuyorum guncelleme ayagina mahkemeye vermeyi dusunuyorum

Sen adamın dibisin..

şu sahtekarlardan hesap sorun arkadaş

yaptıkları yanlarına kar kalmasın

insanlık bu kadarmı hiçe sayılıp rant kaynağı görülür pes doğrusu

ülkemizdeki hükümet yetkilileride akılları sıra getiren firmayı kolluyor vay acınacak haline ve halimize gülünesi

durumlar

toplum ve onu koruma kollama nerde aman doğuşa zeval gelmesin.. yazık adamlara..

üzüldüğüm diğer noktada vw kullanıcıları tam bir fanatizm ürünü ve düşünce yoksunular

işlerine gelmeyen bu durumu ölü taklidi yaparak kurtarabileceklerini düşünmeleri

ne kadar acı..

istisnalar hariç

Hocam tek korkum bu mahkeme isi uzun surerse (1-2 sene) madddi anlamda sikisirsam arabayi satma durumum nasil olur diye dusunuyorum

süreç nasıl gelişir bilemiyorum lakin davayı kazandığınızda örnek oluşturup diğer çekimser kalan insanlara yol göstermiş olacak

ve enayi yerine konulmadığınızı göstermiş olacaksınız.

satış işine gelirsek eğer böyle bir korkunuz varsa bence arcı hemen satın

hazır müşterisi bol ve sıra beklerken

çünkü günlerin getireceği şeylere gebe

vw sahipleri

ve belkide mağdurları olacak yakın zamanda tabi

bu bir tahmin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Can sıkıntısından malum sitedeki en yüksek fiyatlı Jetta'lardan biriyle iletişime geçtim. Küçük bir sohbet gerçekleşti aramızda
     VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!! VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!!

Kusura bakmayın ama yaptığınız çocukluktan başka bir şey değil.

Arabasını satılığa çıkarmış siz dalga geçer gibi mesaj atıyorsunuz. Açıkcası karşıdaki insan çok olgun biriymiş. Kendisini tebrik ediyorum.

• lotus1 L kullanıcısına yanıt
    Yaptığım işsizlik zaten ama karşıdakinin de 80 binlik arabaya 100 bin istemesini hoş karşılamıyorum. O bizimle fiyat ile dalga geçerken ben de bu şekilde dalga geçiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

söylediklerin kısa vadede geçerli.Evet bir süre çakal galerici piyasası bu durumdan faydalanacak ama er ya da geç insanlar durumu fark edecektir.İnternetle işi olmayan orta yaş kesimi bilmese dahi çocukları eşleri dostları biliyor.Yayılma hızlandı.Bir süre sonra patlayacak hepsi son çırpınışlar.

Burasi tr.

Burada düzgün is yapani oper yamuk is yapanı severler. Dogusun vw nin yaptıkları ile milletimiz coşuyor. Bu millet sittin sene adam olamaz. Herşeyi firsata cevirme derdimiz var.

Biribirimizi öpmek için can atıyoruz.

O yüzden kimsenin umrunda değil dünya. Duyarlilik sıfır.

• quote:

Yaptığım işsizlik zaten ama karşıdakinin de 80 binlik arabaya 100 bin istemesini hoş karşılamıyorum. O bizimle fiyat ile dalga geçerken ben de bu şekilde dalga geçiyorum :)

emekli yoneticimize bak vay bee....
  • Golf ve Passatıma dokunmayın de ne yaparsanız yapın
  • Haklısın bro.
     VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

pardon da koskoca firma yenilgiyi kabul eder mi ? tabi ki sonuna kadar dayanmaya çalışacak.Devlet görüşmüş siz kendiniz yapın bize zorla birşey yaptırmayın itibarınızı zedeletmeyin demiş.ortak karar almışlar.bunu anlamamak ya da görmemek için diyelim,vw fan boy olmak gerek.

Firmanın itibarın devletin itibarından daha mı önemli?

Sen devlet olarak gerekli yaptırımı uygula da görelim büyüklüğünü. İbret olsun.
  • gereksiz haber siteleri gibi 2 modelin satışı durduruldu demeyin! jetta ve caddy modellerindeki 2 motor versiyonunun satışı duruduruluyor, diğer motor versiyonları için satış devam ediyor. böyle manüpilatif ve gereksiz yazılar yazmayın da doğru bilgilensin insanlar!
  • Ülkemiz yine göstermelik bir iş yapmış. Görende dünyanın en çevreci ülkesiyiz,çevre konusunda çok duyarlıyız falan filan zanneder. Ben size söyleyim sadece ÖZENTİYİZ. Daha ağaç dikmeyi bilmeyen bir milletiz kara dumanla gezen dolmuş,otobüs,kamyon,tırlardan bahsetmiyorum bile.. Kömür tüketimini hiç araştıran oldumu Türkiyenin deli gibi kömür yakıyoruz hala.. İşte göstermelik bir iş yapmış DEVLETİMİZ teşekkür ve tebrik ederiz kendilerini.. Çevre konusunda çok duyarlı bir ülkeyiz çünkü hiç yerlere çöp bile atmayız aa bakın sokaklara tertemiz , bakın havaya tertemiz , denizlerimiz hele ? hiç atık atmayız tertemiz... çöp yığınları filanda yok ülkemizde..

Sadece gülüyorum.. ülke olarak TROLL üz , özentiliğimiz çok komik... Burada hoplayıp zıplayıp '' vw satışları yasaklanmış ehehehehe'' diyen ergenler dahada komik.. Onları etkileyen ne var onuda anlamak ayrı güç.. Vw az satsa noolur çok satsa nolur sizene ? hissenizmi var ? rakip firmalardan biri babanızamı ait ? Gerçekten hep beraber çok komiğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 20 Ekim 2015; 22:28:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

diğer modelleri ve markaları da durdursunlar: seat, skoda, audi.. aynı motor nasıl olsa..

Hee aynı motor Jetta ve Caddy' de ki motorlar Euro5 yani EA189 kodlu motorlar. Skoda, Audi, Seat Euro6 motor satıyor. Birde Jettacılara geçmiş olsun diyenler yok mu ? Gülmekten kırılıyorum. Sanırım aracın satışının komple kaldırıldığını falan düşündüler. Yahu Jetta ve Caddy' ler euro6 motorlu gelecek bunda sonra. Olay bu. Bu arada araçların satışının askıya alınması güzel haber. Çünkü NOx oranları yüksek motorlar bunlar.

2013 model leon,octavia,passat vs hepsinde euro 5 motorlar var. Bunlar ne olacak?

O araçlar için devletin farklı bir yaptırım çıkarması gerekiyor ki NOx ile ilgili bir yasa veya yaptırım bulunmuyor. Böyle bir yasa veya yaptırım bulunmadığı içinde Doğuş Otomotiv gönüllü olarak lanse ediliyor. İstese satmaya devam ederdi, bir Allah' ın kulu da buna itiraz edemezdi. Çünkü ortada yasa yok, yaptırım yok. Bu nedenle cezai bir işlem yapamıyorlar. NOx yasası olsaydı, o zaman devlet olaya el koyar, Doğuş Otomotiv' i öttürür, bu zamana kadar sattıkları EA189 kodlu dizel motor araçlar için sahiplerinin dava açması içinde hiç bir engel kalmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 20 Ekim 2015; 22:29:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Kardeşlerim gelin bakalim şöyle,millete aldirirken iyi,rezillik patlayınca kayıp,olmuyor ayiptir

O kadar bilgisiz tecrübesiz terbiyesiz insan dolduki burası artık konulara bakıp cevap yazasim bile gelmiyor çünkü anlamazsiniz anlayamazsınız objektiflikten uzaksiniz takintilisiniz bundan 2 sene önce buralar nasıldı şimdi nasıl aradaki dramatik farka bak artık herşey konu dışı oldu burda bilgi almak fikir paylaşmak doğruları tartışmak falan yok anlayamazsınız siz bakış acınızı değiştirmeniz lazım oda zor ..

• quote:

Can sıkıntısından malum sitedeki en yüksek fiyatlı Jetta'lardan biriyle iletişime geçtim. Küçük bir sohbet gerçekleşti aramızda

İşin gücün yokmu senin ? Sanane milletin arabasından ? Klavye arkasından dalga geçtiğinimi sanıyosun ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.