Şimdi Ara

Vw ve Rüzgar Türleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığı "VW ve Rüzgar Tüneli" olarak okudum. Teknik bir konu okuyacağım sandım. Gereksiz bir konuymuş geri çıkıyorum.
  • Audi,bentley,Bugatti,Lamborghini,Porsche zaten VW bin.Birçok prestijli marka VW bünyesinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless Hardness

Başlığı "VW ve Rüzgar Tüneli" olarak okudum. Teknik bir konu okuyacağım sandım. Gereksiz bir konuymuş geri çıkıyorum.

Aynı şekilde okudum bende ya kaliteli bir konu bekledim direnç testleri falanmı yapıldı acaba tüketim, hız için diye gel gelelim konu ne çıktı
  • Konu troll amaçlı açılmış, ama olur da bilgi için ziyaret edecek olursa diye yazayım

Santana: Denizden Cortez'e (Kolorado'da bir şehir) esen sıcak çöl rüzgarı
    Vento (Polo Sedan): Çeşitli dillerde rüzgar demek (Kaynak:https://tr.m.wiktionary.org/wiki/vento)
    Scirocco: Akdeniz de, güneyden, Afrika çölleri üzerinden esen sıcak ve bunaltıcı rüzgar.
    Corrado: İspanyolca'dan türetilmiş bir kelime, orjinali Tayfun (Typhoon) fakat GM'in isim üzerinde hakkı var ve zaten böyle bir modeli var.

• Daha liseyi bitirmeden boyundan büyük konular açıyorsun çocuk.

http://forum.donanimhaber.com/m_107326337/tm.htm
  • Dünyanın en prestijli otomobil markası Vw den sonrasını okumaya gerek görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dream Cars D kullanıcısına yanıt
    Ucuz demişsin de yine diğer premium olmayan markalardan pahalı

• Tamam olabilir ama arkadaş en prestijli markaya sadece Volkswagen i diyor.Grubu demiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Hı hı, evet

Omo volkswogon cok kolotolo yoo.
    Donyonon on kolotolo morkoso

• Bana haber vermeden niye başlıyosunuz lan. En prestijli otomobil markası ha.. yahu şirket hissedarları duysa bu tanımlamayı hakikaten gözyaşlarına peçete yetmezdi
  • Golf bildiginiz golf oyunundan geliyor.Gti larda ozel serilerde vites golf topu seklinde oluyor.
    Ruzgar ile isim alan modeller maserati modelleridir.
    Lamborghini ise bogalardan isimlerini alir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

güzel konu , kıskanalar çok vw yi bu forumda

Neden kıskanılsınki? Geçen 2008 dsg Jetta kullandım,2003 bora otomatik kullandım hertarafından ses gelir,heryeri soyulmuş Amblemi dışında bi vasfı olmayan araçlardı.93 corolla,91 mercedes var kullansana Jetta ve boranın yüzüne bakmazsın.gelmişler prestijden,kaliteden bahsediyorlar.golf ve Passat dışında çöp gerçi onlarda Fiyatları yüzünden çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless Hardness

Başlığı "VW ve Rüzgar Tüneli" olarak okudum. Teknik bir konu okuyacağım sandım. Gereksiz bir konuymuş geri çıkıyorum.

• VW'nin gerçekten beğendiğim ve ileride almayı düşünebileceğim 1-2 modeli var ama senin gibiler yüzünden git gide soğuyorum markadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Golf bildiginiz golf oyunundan geliyor.Gti larda ozel serilerde vites golf topu seklinde oluyor.
    Ruzgar ile isim alan modeller maserati modelleridir.
    Lamborghini ise bogalardan isimlerini alir.

Polo gtilarin vites kollari at yularindan mi yoksa

• Buradakilerin hepsi lambo ferrari ve masseariti bebesi olduğu için halk Arabası onlara tiksinççççç gelir..
    Öğwww vw tiksinççççç iğrenç ötesi
    Motorları da hileli
    Halk Arabası işte halk Arabası bana nea bana neaaa!

• Bir ek bilgi de benden olsun: scirocco da kuzey afrika'da esen bir rüzgardır

• aha yine aynı troll yine aynı konu
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Bana forumca troll dediniz liseli dediniz hakaret ettiniz hala anlamadiniz bunların hiçbiri değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Stolgatr

Bana forumca troll dediniz liseli dediniz hakaret ettiniz hala anlamadiniz bunların hiçbiri değilim

profilini neden gizledin geçen günkü konuda kirli çamaşırların döküldüğü için mi olsa ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.