Şimdi Ara

Vw ve Rüzgar Türleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Profilini bir kaç hadsiz yuzunden gizledim benim kirli çamaşırım falan yok beni bilen bilir 20 yasindayız diye konu acamayacak miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu otomobil genelciler de garip adamlar sanırsın hepsi İstanbul beyefendisi , bazıları fbi ajanı
    geleni geçeni sorguluyorlar, bazen bakıyorum bu tiplerin goy goyuna hiç çekilmiyorlar
  • Doğru diyorsun kardeşim birisi araştırmış geçen sene dershane ile alakalı bir şey sormuştum ta gidip onu bulmuş nasıl bir işsizlik varsa madem bu kadar yetenekli son gir mite bulamayacagi suçlu yok adamın.

• vallaha billa tr nin en aptal insanları şu forumda yorumlara falan bak ya kafayı yersin

• Aglasanizda zirlasanizda tüm dünya bunu biliyor  

• malik54 M kullanıcısına yanıt

Vw nin en iyi olmasını cekemiyorlar hocam haklısınız

• Hocam kim ne derse desin, bünyesinde Lamborghini, Porsche, Bugatti, Bentley, Scania, Man, Audi ve Volkswagen’i barındıran Volkswagen AG dünyanın en prestijli ve kaliteli üreticisidir.

Volkswagen yalnızca ilklerin değil, ilk stratejilerinde belirleyicisi ve otomotiv endüstrisine yol verenidir. Bunu tarihe bakınca anlıyoruz.

Bunu 70’ler petrol krizinden koca endüstriyi çıkaran segmentinin banisi ve yarım asırdırda lideri ve referansı olmuş tek bir modelinden anlıyoruz.

Yakın geçmişte ki içten yanmalı ünitelerle desteklenen ileri mühendislik ürünlerinden bahsetmeyeceğim bile. İçten yanmalı ünitelerin yüksek verimliliklerini mühendislik şovuyla sergilemesini, arkalarında TSI yazan modellerden anlıyoruz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 28 Aralık 2022; 16:47:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.