Şimdi Ara

VW.YENİ POLO 1,2 TSI 90HP TAM BİR MİNİ ROKET... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
5
Favori
24.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: linqs

Tam ibretlik bir konu verilen cevaplar forum uyelerinin kalitesini cok iyi gosteriyor ..

Demi dostum.Yani bu paraya daha iyisi varsa göstersinler.Haksız mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Tam ibretlik bir konu verilen cevaplar forum uyelerinin kalitesini cok iyi gosteriyor ..

E39 gibi olmaz ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

mesele para değilde belliki araba hafif olunca motorda optimum derecede olunca düşük viteslerde çok atik gelmiş arkadaşa .. efsane corolla var 60 a kadar passata 10 boy atıcak nerdeyse aralarında 400 kg vardır rahat ..
  • quote:

quote:

quote:

mesele para değilde belliki araba hafif olunca motorda optimum derecede olunca düşük viteslerde çok atik gelmiş arkadaşa .. efsane corolla var 60 a kadar passata 10 boy atıcak nerdeyse aralarında 400 kg vardır rahat ..

Yerim efsanelerini.Efsane dediğin yuvarlak farkı golftür.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yerim efsanelerini.Efsane dediğin yuvarlak farkı golftür.

bmw noldu ?

• gastan kullanıcısına yanıt
    BMW 2000 cc 320d satışını 320 i 1600cc motora bıraktı,
    Yakıt olarak 8 Lt yaktıklarını söyleyenler var; bana göre 170 hp güce gayet normal,
    Vergi avantajı yakıttan kaybedilen nakiti karşılar diye düşünüyorum, tabi birde dizelden daha uygun olan bakım maliyetleri var,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Seneye antalyai inş.
    Bayramda istanbul çanakkale edremit güzergahındayım,
    İnişi çıkışı bol bir yol. Çok iyi bir test imkanı olacak benim için,
    Tahminim 4 lt lerde gezerim...

4 lt ortalama sizi tatmin ediyorsa;

adapazarı-izmit gidiş geliş yaklaşık 100 km(daha fazla da olabilir). buna sakarya ve izmit şehir içi dahil. 4 kişi, dolu bagaj, klima ve de pazar trafiği. daha müsait bir yol olsa 4.5 ortalama ve de daha aşağısı çok kolay. yani 1.2 atmosferikle de güzel değerler yakalanabiliyor...

VW.YENİ POLO 1,2 TSI 90HP TAM BİR MİNİ ROKET...

ceed mi rio mu bu ? kaç model hangi motor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

flood yapmak yasaktır, size Auris forumunda bu yüzden uyarı cezası verdik, ancak herhalde yeterli gelmedi,

devam etmeniz durumunda tüm motorlu araçlar kapsamında ceza alacaksınız, bu son uyarıdır...

Hakediyor bence direk banlayalım
  • quote:

Az yakıyım otomatik aracım olsun,
    Hem eşim hem ben, hemde evin gençlerine hitap etsin diyorsanız, tam size göre bir araç ...

vw yi övmek için yanlış yere geldin kardeş.
  • @Malzemec citroen teneke diyosun senin vw celikten mi? Oda tenekeden yapilma ayrica 2004 model citroen c3 1.4hdi aracim var zevkle keyifle yakit ekonomisiyle ici genisligiyle gozumde polo dan daha ustun ....ic mekani senin polo nun yaninda jeep gozumde ...arkadasimda dayimda polo var neyi saglam mum gibi soyulan kapi kollarimi direksiyon simidi mi! Gozumde new bettle disinda vw nin arabalari siradan sirket araclari.50 60k asla verip almam kusura bakma ......sen almissin kazasiz belasiz kullan hayirli ugurlu olsun..... vw dusmani felan degilimki new bettle i cok begenirim severim ama polo o paranin arabasi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Seneye antalyai inş.
    Bayramda istanbul çanakkale edremit güzergahındayım,
    İnişi çıkışı bol bir yol. Çok iyi bir test imkanı olacak benim için,
    Tahminim 4 lt lerde gezerim...

4 lt ortalama sizi tatmin ediyorsa;

adapazarı-izmit gidiş geliş yaklaşık 100 km(daha fazla da olabilir). buna sakarya ve izmit şehir içi dahil. 4 kişi, dolu bagaj, klima ve de pazar trafiği. daha müsait bir yol olsa 4.5 ortalama ve de daha aşağısı çok kolay. yani 1.2 atmosferikle de güzel değerler yakalanabiliyor...

VW.YENİ POLO 1,2 TSI 90HP TAM BİR MİNİ ROKET...

ceed mi rio mu bu ? kaç model hangi motor ?

2013 model rio fancy 1.2 benzinli manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 15 Temmuz 2014; 17:06:12 >

• Evet hepsi metal den, haklısın...
    Metal , sanatla birleşince volkswagen oluyor...

• Benim bildigim sanat ds4 ds5 new picasso sanat eserleri ....vw nezaman kutuk gibi arabalariyla pardon sirket araclari polo jetta gibi bi karis on cami olan daracik araclariyla sanat olmus ilginc:) neyse dogus a saygilar.

• Herkes 200 beygirden düşük araç kullanmaz olmuş sanki, şu hale bak beğenmiyorlar bide

• Vah vah ilaclarini duzenli kullan olur mu!!

• Bugün Maslak Doğuş'tan 1.2 TSI Manuel Comfortline Beyaz modelini üstüne ekstra hiçbir şey ekletmeden aldık (daha doğrusu kapora verip kredi başvurusunda bulunduk ) araç 44.300 e geldi daha da 1 kuruş inmiyorlar zaten bu fiyata piyasada alınabilecek en kaliteli araba.Diğer marka modellerle aklı karışanlara tavsiyem hiçbirini düşünmeden Doğuşa gidin

• brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun inşallah.
    Deneyimlerinizi paylaşırsınız...
    Stokta araç varmı bu sırada...
  • quote:

Hayırlı olsun inşallah.
    Deneyimlerinizi paylaşırsınız...
    Stokta araç varmı bu sırada...

İnşallah hocam çok teşekkür ederim, salı gelicekmiş o zaman yazarım daha detaylı olarak.
    Evet beyazdan son 2 tane kalmış stokta biz de birini aldık.Ama ilk tercihim aslında gün batımı kırmızısydı bitmiş stoklarda beklemek istemedik kısmet değilmiş

• brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    Beyaz bence en iyi tercih olmuş;
    Görünürlük açısından en iyi renk beyaz,
    2. Elde en hızlı satılan renk beyaz,
    Rötuş yada lokal boyada en ekonomik işlem gene beyaz ,
    Kir belli etmez.ve Polonya çok yakışan renk beyaz,
    Şans eseri size beyaz denk gelmiş, bence sevinin derim...
    Tekrar hayırlı olsun,
    Allah KAZASIZ BELASIZ kullanmak nasip etsin,
    Saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Bugün Maslak Doğuş'tan 1.2 TSI Manuel Comfortline Beyaz modelini üstüne ekstra hiçbir şey ekletmeden aldık (daha doğrusu kapora verip kredi başvurusunda bulunduk ) araç 44.300 e geldi daha da 1 kuruş inmiyorlar zaten bu fiyata piyasada alınabilecek en kaliteli araba.Diğer marka modellerle aklı karışanlara tavsiyem hiçbirini düşünmeden Doğuşa gidin

Hayırlı olsun hocam, bu arada an itibarı ile o fiyata auris ve 308'de alınıyor 0 olarak onlarda düşünülebilinir.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.