Şimdi Ara

VW.YENİ POLO 1,2 TSI 90HP TAM BİR MİNİ ROKET... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
5
Favori
24.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: malzemec

Emin ol. 1.2 tsı kullandığında kendini rokette hissedeceksin,
    Kaburgalarının koltuğa çıkan izleri seni korkutmasın,
    1.2 tsı dasın...
    Kendi sınıfında polodan başka göster de o rokete binip roketlenelim..?
    Yoook, tabiki, polo rakipsiz...
    Satış rakamlarıda aynen öyle diyor,
    Fiat panda ile karıştırdınız herhalll..?

Hanimin aveosu bile 100 hp atmosferik. Oyle cansiz devri falan da yok.. Var ki sen dusun. Cok satmakla roket olmuyor. Roketine de cok guveniyorsan noterden sozlesme yapalim pistte yarisalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: gastan

quote:

V.W. NİNyeni cıkarttığı bmt takviyeli, golfün kardeşi olan yeni polo,
    golf den esintiler taşıyor,
    golfe ihtiyaç yok diyebilirim, kişi sayınız az ise...
    yakıt ve performansı ile dizeli aratmıyor...
    1,2 90 hp ama 160 tork bu aracı rokete çevirmiş mükemmel bir çekiş var...
     VW.YENİ POLO 1,2 TSI 90HP TAM BİR MİNİ ROKET...

Arkadaslar bu adam auris forumunda ayni resim ile golf um var diyordu yok auris 1.6 toz yutar falan yazmis simdi polomu oldu araci

Busted!!

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=93965917

Eyvah eyvah rezillige gel

• 6 senedir c4 biniyorum istediğin vakit istanbulda buluşabiliriz. aracımın bir yerinden ses geliyormu bulabilcenmi görelim. ayrıca dönüşte yakıt yakmana gerek yok senin fındık poloyu benim bagaja yükleyipte götürürüz.

ömründe citroen kullanmadan boş konuşuyorsun. hangi parçayı bulamadın?

neyse düşündümde kaale almaya değmez seni.
  • quote:

6 yıldır çile çeken kardeşim,
    Vw. Kampanya yaptı.,
    İşkence bitsin diyorsan, 0,90 oranlarında vade yapıyorlar.
    Senin c4 karşılığı, sınıfında lider olan golf var.
    Takasa verebilirsin aracını...
    Alırsın bir golf, tedavi sürecin başlar,
    Bir kaç ayda , adaptasyon tamamlanır,
    Normal bir sürücü kıvamına gelirsin.
    Vw. İlaçtır.

haklısın alayım bir golf. ancak sorular aklımı tırmalıyor.

golf aldığımda direksiyon hangi paket dahilinde olacak? boşline alırsam cıkmacıdan direksiyon donanımını kaca ayarlayabilirim? doğuş bu konuda yardımcı olurmu?

standart kasetcaları mp3 yapmak için haylanmı almalıyım?

desege tırtlayınca mahkeme - avukat klozunu kaskoma ekleteyim mi?

1800 lerden beri pek değişmeyen çarpıcı tasarım için ne tip görsel modifiyeler yapıp efektif bir orgazm yaşayabilirim?

6 aylık sıra için akp ye üye olup araya torpil koydurayım mı?

• quote:

Vw. Satışlarından rahatsız olan,
    Rakip firma sözcüsü gibi mesajların,
    Yada erişemediğim ciğer mundardır,
    Politikası,
    Ne diyeyim, Allah sana da nasip etsin inşallah,
    Belki bir vw. İn Olursa psikolojin düzelir, daha seviyeli mesajlarla karşılaşırız.

Ahaha 1.8 0km aldigim makyajli kasa mercedese biniyorum. Su ettigin lafa resmen bir tarafimla guldum.

Dualariniza allah dusurmesin ve muhtac etmesin diyorum.

• quote:

Obsesyon tedavisi kimlere yapılır , bi araştır kardeşim,
    Tarifi birilerine çok uyuyorda.
    Menfaatlerine ters düşen nedir, ..?
    Tüm çirkinlikler sergilenmiş,
    Kriz anında , bana denk geldin diye düşünüyorum,
    Neyse Allah şifa versin, kardeşim.
    Psikolojik tepkilerin , çok sağlıklı bi bi durumda olmadığını hissettiriyor,
    Belki ben yanlış düşünüyorumdur...

siz hakaret ederken alay ederken küçük küçük dokundurma oluyor. biz seviyeli bir şekilde yorum yaparken obsesyon tedavisine yönlendiriyorsunuz.
    ben size şöyle söyleyim 98 yılından beri otomotivciyim. fabrika üretimden servis danışmanlığına kadar her kademede çalıştım. zira sizin sadece kullanıcı olduğunuz araçlarda ben hem üretim hem de servis kısmında çalıştım. uzun yıllar bu sektörden ekmek yemiş biri olarak hiçbir markayı kötülemem yani menfaatime ters düşme gibi bir olay söz konusu bile olamaz. size tavsiyem başka konularda benim yerime özür dilemeniz yerine kendi yanlışlarınız konusunda diliniz döndüğünce af dilemeniz. Allah a şükür akıl ve ruh sağlığımda herhangi bir sıkıntı yok. siz yeni auris in yeni i30 dan önce çıktığı ve dolayısıyla sizin tabirinizle i30 un kopya olduğu konusunda yanlışınızı kabul edene kadar ben her fırsatta bunu hatırlatmaya devam edeceğim. otomotiv konusunda diplomanız sertifikanız bonservisiniz eğitiminiz vs. varsa sizinle her türlü platformda detaylı bir şekilde tartışabilirim. ama sadece "usta şöför" övünmesiyle hiçbir yere gelemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 14 Temmuz 2014; 16:57:07 >

• quote:

Kardeşim benim, çook içerlemiş.
    Gözler gerçekleri görmekten uzaklaşmış;
    En iyisi dinlen biraz sen,
    Türkiyede en çok satan araca dediklerine bakılırsa, başın dönüyor, miden bulanıyor.
    C4 6 yılda seni fazla yormuş,
    Yani şimdi türkiyedeki binlerce golf kullanıcısı, aptal, senin gibi 3/5 c4 kullanıcısı akıllı...
    Pes doğrusu...
    Gözlerini bi kontrol ettir miyop çıkabilir...

• malzemec kullanıcısına yanıt
    Malzemec sevmeye basladim seni bukadar lafa cevap veriyosun helal olsun ama asla vw almam sadece kar yapacagimi anlarsam alip satim dersem alinir vw tedavi sureci cok tuttum ha :D bmw 1.16i 1.18i ne diyosun bu araclar icin f20 kasa

• quote:

Seneye antalyai inş.
    Bayramda istanbul çanakkale edremit güzergahındayım,
    İnişi çıkışı bol bir yol. Çok iyi bir test imkanı olacak benim için,
    Tahminim 4 lt lerde gezerim...

4 lt ortalama sizi tatmin ediyorsa;

adapazarı-izmit gidiş geliş yaklaşık 100 km(daha fazla da olabilir). buna sakarya ve izmit şehir içi dahil. 4 kişi, dolu bagaj, klima ve de pazar trafiği. daha müsait bir yol olsa 4.5 ortalama ve de daha aşağısı çok kolay. yani 1.2 atmosferikle de güzel değerler yakalanabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 14 Temmuz 2014; 16:33:00 >

bu değerlerde 6500 km de sattığım 1.2 "atmosferik" i20 nin yaklaşık 4000 km deki ortalama değeri

var mı kafanıza takılan başka birşey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 14 Temmuz 2014; 16:35:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

siz hakaret ederken alay ederken küçük küçük dokundurma oluyor. biz yaparken obsesyon tedavisine yönlendiriyorsunuz.
    ben size şöyle söyleyim 98 yılından beri otomotivciyim. fabrika üretimden servis danışmanlığına kadar her kademede çalıştım. zira sizin sadece kullanıcı olduğunuz araçlarda ben hem üretim hem de servis kısmında çalıştım. uzun yıllar bu sektörden ekmek yemiş biri olarak hiçbir markayı kötülemem yani menfaatime ters düşme gibi bir olay söz konusu bile olamaz. size tavsiyem başka konularda benim yerime özür dilemeniz yerine kendi yanlışlarınız konusunda diliniz döndüğünce af dilemeniz. Allah a şükür akıl ve ruh sağlığımda herhangi bir sıkıntı yok. siz yeni auris in yeni i30 dan önce çıktığı ve dolayısıyla sizin tabirinizle i30 un kopya olduğu konusunda yanlışınızı kabul edene kadar ben her fırsatta bunu hatırlatmaya devam edeceğim. otomotiv konusunda diplomanız sertifikanız bonservisiniz eğitiminiz vs. varsa sizinle her türlü platformda detaylı bir şekilde tartışabilirim. ama sadece "usta şöför" övünmesiyle hiçbir yere gelemezsiniz.

Ben uretim olarak i30 once ama duyurulma lansman yeni auris once diye okumustum bir yerde yanlismiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: gastan

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

siz hakaret ederken alay ederken küçük küçük dokundurma oluyor. biz yaparken obsesyon tedavisine yönlendiriyorsunuz.

Ben uretim olarak i30 once ama duyurulma lansman yeni auris once diye okumustum bir yerde yanlismiyim

i30 2012 de auris 2013 yılında çıktı. benim auris in önce çıktığı konusunda bir bilgim yok. değerli arkadaş böyle bir iddia ortaya attı kendisinden 2 haftayı geçti link istiyorum ama kendince laf sokmaktan öteye gidemiyor. auris önce çıktı ise özürümüzü dilemeyi biliriz. ama kopya deyip ithamda bulununca konu ne olursa olsun askıda bırakmamak gerekir.

flood yapmak yasaktır, size Auris forumunda bu yüzden uyarı cezası verdik, ancak herhalde yeterli gelmedi,

devam etmeniz durumunda tüm motorlu araçlar kapsamında ceza alacaksınız, bu son uyarıdır...
  • İnsan B segmenti araca 50-55 bin TL verince nasıl tarif edeceğini haliyle bilemiyor .
    Kaldı ki bu araç VW ise tamam artık roket moket ben şaşırmadım . Ahahahah dur mini roketmiş
    Vw fetişistleri zirve yapar artık bu araçla .
    Ön konsol kalitesi , dokunuş hissi, camın o açılıp kapanması motorun o sesi 100 km/s hıza 10 sn de çıkması
    Anlayamassınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 14 Temmuz 2014; 17:58:31 >
  • Adamın 90 beygir kutu gibi arabası var Fanatiklik yapıyor bir de. C4le aynı paraya araba alıyorsun bir de golfle karşılaştırıyor c4ü. C4 senin kutunun içinden geçer

• 1.2lerin az yaktıgını biliyorum. ancak sıfır araç fiyatları çok pahalı. yani polo 1.2 50000 TL bence yapmaz. Yakıt tüketimi için alınırmı evet alınır. ama bu fiyata dedigim gibi degmez.
    bu arada ortalama hız 65 gösteriyorda sürekli 65'te gidiyor gibi düşünmeyin. aracın ortalama hızı 80-100 km/s arasındadır. trafige girince veya durmak istediginde o ortalamayı düşürür.
  • gastan kullanıcısına yanıt
    BMW 1.6 benzinli çok başarılı bir motor çıkarttı;
    2000cc kerin pabucunu dama attı
    170 hp güce yakın bir güç, 1.6 motordan çıkıyor.
    Evet ben 1.2 ye roket dedim,
    Bunada amiral diyorum:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61.000 verdikten sonra aslanlar gibi 1.4T Astra Sport Active Select alınır hiç bir şey alınamıyorsa. 90 Hp lik rokete 61.000 :) hey Allahım ya
  • Sen birde Golf R 2.0 TSI'a binsen uzaya gittiğini sanırsın.

Yakiti hakkinda bilgin varmi fabrika verileri ekonomi yapmak isteyince tutarmi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.