Şimdi Ara

VW.YENİ POLO 1,2 TSI 90HP TAM BİR MİNİ ROKET... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
5
Favori
24.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: malzemec

Sakaryayı yaptın newyoork,
    Yahu ,istanbulun bağcılar ilçesi kadar bir yer.
    Kaç saat trafikte kalıyorsun , avuç içi kadar yerde,
    Tabiki istanbuldaki değerlerden senin kullanımın farklı olur. Daha az yakarsın, orada,
    Gir bi köprü trafiğine, ümraniyeden beylikdüzune bi git de gör senin arabanın ne yaktığını.

dalga geçerek küçük görerek iddia ettiğiniz konuları ispatlamaktan kaçamazsınız.

1- değerleri sıfırlayın hafta içi mesai çıkışı yada yarın akşam iftar zamanı trafiğe girin en fazla yarım saat trafikte kalın ondan sonra resim ekleyip yakıt değeri paylaşın.

2- yurt dışında yeni aurisin yeni i30 dan önce çıktığını iddia ettiniz. paylaşacağınız sadece bir link. lütfen ben buradayım bekliyorum. ve her iddialı mesajınızda ben bu soruyu size cevap gelene kadar sormaya devam edeceğim.

not: istanbul trafiği ile sakarya trafiğinin aynı olmadığını bende biliyorum. ama şunu da hatırlatayım istanbul un her cadde sokağında da aynı trafik yok. siz sakarya ya gelin bir cuma iş çıkışı trafiğine yada akşam iftar trafiğine yakalanın yoğun mu değil mi ondan sonra yorumlarsınız. benim iddiam zaten 24 saat içindeki trafik için değil belli saatlerdeki trafik üzerinden.

ve lütfen new york u uzayı dünyayı bırakın da sorduğum sorulara net cevaplar verin.

• quote:

Kaliteyi kimi pasatta bulur, kimi poloda,
    Ekonomisi her iki aracada yeten birisi, tabiki aradığı şartlara karşılık gelen aracı tercih eder.
    Avrupa ülkeleri genel olarak türkiyeden daha gelişmiştir,
    Araç profillerine baktığınızda , st wagon ve hb küçük arabalar vardır.
    Hatta bi ara fiat panda yılın otomobili secilmiştir.
    Yani bir aracın ederini boyutları belirlemez,
    İhtiyacınıza cevap verip vermediği, ödeyeceğiniz para için en büyük kriterdir.

Hocam simdi oyle diyorsunuzda bi poloya 60 verdikten sonra o tercih kotu bi tercihtir BENCE.sizi bilmem.
  • Of of of reklama bak reklama
  • Bu araca 60 bin TL veren hemen doktora gitsin
  • Bende 176 beygire gitmiyor diyordum.
  • Laguna akdım 11 -12 lt yakıt yakıyor diye
    Dünya masrafla istanbulda merterde kahvecioğlu adında bi lpg dönüşümcüsüne aracı lpg ye uyumlu hale getirdim,
    Meğer çileli günlere ilk adımımı atmışım,
    Sürekli ayar çektirmeye gidiyordum,
    Avm lere giremiyordum
    Patlama riski cabası,
    Kendimi 2. Sınıf insan hissettim lpg de,
    Daha ne sorun olsun.
    Mecburiyeti olan dizel araç alsın kurtulsun lpg den derim.
  • Çoğunluk dalga geçmiş ama B sınıfı hafif araç için 90 HP iyi bir performans verir.

Güle güle binin
  • 50bin tl demek dizel leon demek bana göre. (babama corolla aldık, onunla kıyaslama yapılmasın)
  • quote:

Az yakıyım otomatik aracım olsun,
    Hem eşim hem ben, hemde evin gençlerine hitap etsin diyorsanız, tam size göre bir araç ...

Hem de güzel bir kazık yiyelim diyenler için
  • quote:

Tatlı bi eleştiri olmuş bayağı güldüm, yorumunuza sağlık...👏

20 yıldır farklı araçlar kullanıyorum.
    Dizel gibi yüksek tork üreten ve küçük hacimli bir benzinli araç şu ana kadar görmemiştim.
    Birde buna bmt ekleyerek minumum yakıt tüketimi sağlıyor...

bunun verdiği torku 70beygir 160nm(206hdı) ve 68hp 160nm tdcı ile(eski fiesta fushionda vardı yeni fiestada olduğunu sanmam) üretilerek satılmıştı dizel kadar falan tork ürettiği yok siz ozellikle ataklığı ile bilinen focus 2 110hp(tdcı) falan kullanmayın hocam,ayrıca motor küçük 120den itibaren hayvan gibi yakar,forumdaki eksiler ise çok pahalıya aldığınızdan yoksa gidip ben alırım ilerde ikinci el bi tane küçük bişey alıcam popolu araç sevmiyorum acemiyim de daha adam gibi bugün sürdüm kalkışta patinaj çektire çektire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 12 Temmuz 2014; 22:46:39 >

• quote:

Bayiden aldığım araçda hız sabitleme var.
    Liste fiyatları sizi aldatmasın% 1-2 iskonta uyguluyorlar
    60.000 tl ye cam tavanlı ful bir araç alabilirsiniz ( 1.2 tsı)

Bu full dediğiniz araçta yan hava yastığı var mı? :)
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Severek biniyorum,
    Performanslı bi araç,
    Düşük devirlerde torku yakalayıp
    Dizeller gibi 3000 devirde bırakmıyor,
    4000 devirlere kadar 160 tork uygulamaya devam ediyor,
    Bu da dizel bi araçtan daha fazla devir aralığında tork stabiliresi demek,
    Hocam isteyen istediğini desin, iyiki bu aralmışım, çook memnunum.
  • 231 beygir 300nm torku olan bir araca biniyorum hicte oyle roketmis fuzeymis gibi gelmiyor bana
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Sürücü ve yolcu ön var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

231 beygir 300nm torku olan bir araca biniyorum hicte oyle roketmis fuzeymis gibi gelmiyor bana

rx8 mi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

231 beygir 300nm torku olan bir araca biniyorum hicte oyle roketmis fuzeymis gibi gelmiyor bana

rx8 mi hocam.

rx8 lerde nerede o kadar tork çamaşır makinesi gibi ses çıkarıyor araç. Ama severim.

• allstar34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen ucağa bin,
    Araba senin klasını sarsar.
    Performans aracına biniyorsun,
    Oda sana yetmiyorsa ne diyeyim.:((
  • Yeni auris 46.450 TL iken Polo almak mantıklı mı?
  • quote:

Tatlı bi eleştiri olmuş bayağı güldüm, yorumunuza sağlık...👏

20 yıldır farklı araçlar kullanıyorum.
    Dizel gibi yüksek tork üreten ve küçük hacimli bir benzinli araç şu ana kadar görmemiştim.
    Birde buna bmt ekleyerek minumum yakıt tüketimi sağlıyor...
    VW poloya 50 bin tl vermek
  • malzemec kullanıcısına yanıt
    İthamınıza dikkat edin. Fiesta Polo dan daha güvenli hissettiriyor. Olası bir kaza anında donanım değil araç sizin hayatınızı etkiler. Zaten araçta olan her donanımı kullanmıyoruz. Ama Polo dan geride kalmaz asla donanım olarak. Burda Fort demişsiniz güldüm geçtim sadece. Yakıştıramadım da ama. EcoBoost motorluları çıkacaktı sanırım Fiesta'nın. 1LT 125BG . 1.6 atmosferiklere kafa tutan bir motor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.