Şimdi Ara

VW.YENİ POLO 1,2 TSI 90HP TAM BİR MİNİ ROKET... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
5
Favori
24.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: malzemec

Tatlı bi eleştiri olmuş bayağı güldüm, yorumunuza sağlık...👏

20 yıldır farklı araçlar kullanıyorum.
    Dizel gibi yüksek tork üreten ve küçük hacimli bir benzinli araç şu ana kadar görmemiştim.
    Birde buna bmt ekleyerek minumum yakıt tüketimi sağlıyor...
    (aracimin piyasasi dizel gibi degil biraz pohpohlayayim belki tutar)
  • Turbobenzina kullanıcısına yanıt
    60-70 arasına t4 bulunur hocam
  • malzemec kullanıcısına yanıt
    1.2 TSI da sadece turbo var kompresör yok diye biliyorum. Doğrusunu bilenler yazarsa sevinirim. 2 hava yastığı olan araca 61.000 TL vermişsiniz, roket demişsiniz, 65 km/h ortalama hızla 3.7 yakmışsınız. Daha fazla madara etmeyin kendinizi bence. Ayrıca buraya konu açtıysanız eleştiriye de açık olmalısınız. Yoksa bize ne para sizin, istediğiniz gibi kazık yeme özgürlüğünüz var.
  • quote:

Dizel gibi yüksek tork üreten ve küçük hacimli bir benzinli araç şu ana kadar görmemiştim.
    Saatte 65 km ortalama ile 3.7 oldukça normal bir tüketim. Şimdi bu roket kokluyor yakıtı di mi ? Koklamıyor bile, dumanı motorun üstünde dolaşsa yeridir.
  • Hocam vw kullanıyorum ama... Hiç bir canlı kate upton dahi gelse bana 60civarına polo aldıramaz.piyasa berbat durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: psuser1907

Hocam vw kullanıyorum ama... Hiç bir canlı kate upton dahi gelse bana 60civarına polo aldıramaz.piyasa berbat durumda
    Eyvallah teknolojik motor,tüketimi makul da.

Bu kadar da kör gözüm parmağına misali,Polo 1.2tsi için roket diyeceksin,diğer marka modellere giydireceksin,sonra da gelen eleştirilere içerleneceksin.Yok öyle bir dünya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Eyvallah teknolojik motor,tüketimi makul da.

Bu kadar da kör gözüm parmağına misali,Polo 1.2tsi için roket diyeceksin,diğer marka modellere giydireceksin,sonra da gelen eleştirilere içerleneceksin.Yok öyle bir dünya.

Alıntıları Göster
    Arkadaş iyi trollemiş
  • quote:

Sevgili hocam,
    5 yaşında bir polo ya binin,
    Hala bir arabaya bindiğinizi hissedersiniz,
    Fakat 5 yaşında citroen e bindiğinizde,
    Daha aracı çalıştırmadan, kapıyı kapatırken yüzünüz ekşir.
    Her yeri oynar bu araçların , hele bide yedek parça sıkıntısı ve pahalılığı...

hocam 50 bin hem de 2.el araca vericem(sonuç olarak trafiğe çıkmış 100 kmde de olsa o araç ikinci el)

araç sadece motordan ibaret olucak o da 90hp.

o fiyat bandında ya daha iyi bir ikinci el araç ya da biraz daha koyar hakikaten bir roket alırsınız gider volvo falan alırsınız. active display falan var en azından gerçek uzay mekiğine binersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Sevgili hocam,
    5 yaşında bir polo ya binin,
    Hala bir arabaya bindiğinizi hissedersiniz,
    Fakat 5 yaşında citroen e bindiğinizde,
    Daha aracı çalıştırmadan, kapıyı kapatırken yüzünüz ekşir.
    Her yeri oynar bu araçların , hele bide yedek parça sıkıntısı ve pahalılığı...

hocam 50 bin hem de 2.el araca vericem(sonuç olarak trafiğe çıkmış 100 kmde de olsa o araç ikinci el)

araç sadece motordan ibaret olucak o da 90hp.

o fiyat bandında ya daha iyi bir ikinci el araç ya da biraz daha koyar hakikaten bir roket alırsınız gider volvo falan alırsınız. active display falan var en azından gerçek uzay mekiğine binersiniz

Alıntıları Göster
    Polo yu alıyorsunuz 50 bine sonra Doğuş 10 milyona sow u alıp Fenenerbahçe'ye hediye ediyor yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Ekranli broadway. sene 2014 90 hp roket falan...

Neyin kafasi yahu bu su forumdaki vw dusmanligini anlamis degilim.
  • Nikola Tesla kullanıcısına yanıt
    Benzinli modellerde en az yakanı diyebilirim...!!!
  • quote:

Turbo ve. Kompresör. Beslemesinden dolayı 120 hp araçları aratmıyor...
    Benzinli aurıs 132 hp
    Ama tepkiler berbat,
    Bi vw. Bayisinde test edin derim araç yaramaz çocuk gibi,
    Yerinde duramıyor...

performans kişiden kişiye farklıdır size 120 ps gibi gelen belkide benim açımdan çekmiyordur
  • quote:

Doğuş billurlarını bilinçsiz fanatiklere iyi yediriyo valla roketliyerek hemde. 50 60 bin tl vay anayın babayın gözüğğne ühh be kardeşim yazık vallaha yazık o paralara. Paranın ağzı olsada konuşsa keşke :(
  • Golf comfortlıne da
    Polonun fulünde olmayanlar:
    Cam tavan,
    Park sensörü, ekrandan görüntülü,
    Yağmur sensörü,
    Kendinden kararan dikiz aynası,
    Hız kontrol ve sabitleme ( c. Control)
    Arka karartılmış cam
    4 cam otomatik tek tuş ile indirme kaldırma
    Kapıların hareket halinde kendiliğinden kapanması,
    Hareket ve dönme kabiliyeti
    Park kolaylığı
    Bu kadar dınanıma rağmen golfe göre fiyat avantajı...!
  • pesaction kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı aracınız bu,
    Size ben kendim söyliyeyim, büyük bi ihtimalle aldığınız araç uzun süre sizde kalıyor,
    Daha 2.,el araç olayına girmediniz.
    Bi aracınızı satmayı deneyin.
    0 ' ından pahalı modelker bile var vw. De
    Şimdi gidin hemen hemen her modelde sıra var, yoook satıyor bu adamlar ve her yıl satış rekorları türkiyede vw. De
    Neden diye soruyorum size,
    Cv. Bını ben vereyim,
    Türk halkı doğuşa ve vw. Ne güveniyor,
    Karşısında muhattap buluyor da ondan,
    Bu kadar vw. Kullanıcısını yok saymak, AT GÖZLÜĞÜ İLE DÜNYAYA BAKMAK GİBİ BİR ŞEY...
  • malzemec kullanıcısına yanıt
    hocam 2009 c5 lere hiç binmediniz heralde çok yanılıyorsunuz.araba 5 yaşında ve hiçbir plastiği hiçbir tarafınızı ekşitmez.

VW.YENİ POLO 1,2 TSI 90HP TAM BİR MİNİ ROKET...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarx -- 13 Temmuz 2014; 9:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Ekranli broadway. sene 2014 90 hp roket falan...

Neyin kafasi yahu bu su forumdaki vw dusmanligini anlamis degilim.

Kimse vw dusmani degil. Vw de pek cok halefindeki araba gibi alelade bir araba. Ama sorun vw fanatiklerinde.

90 hp arabaya roket diyen mi dersin...
    En saglam koparta diyen mi dersin...
    105 hp tdi ile bmw 320 tokatlayan mi dersin

Sorun buralarda iste. Insanlar bu arabalari alinca bambaska birsey aldigini saniyor. Halbuki alelade bir araba aliyor.
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    volksvagen mi alelade bi araba,
    hocam dacia ile karistirdin herhal:))
    marka degeri Cok yüksek olan bir araç
    Türkiye'de en Fazla satan araç
  • 2005 octavia 1.9 tdi 105 bg araci 20.000e 2008 2.0 tdi 140 bg elegance dsg octaviayi 27.000e aldik ikisini toplasak bir polo etmiyor demek kucucuk poloya bak sen suc dogusta degil suc insanimizda satilmasa mecburen fiyatlar inecek ya da dogus bu isi birakacak ama bakiyor Turkiye'de insanlar vw asigi poloyu 60a golfu 90a elini opene satiyor alan razi veren razi yeni roket ozelligini vitesteki R harfine programlamislar herhalde basarili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

2005 octavia 1.9 tdi 105 bg araci 20.000e 2008 2.0 tdi 140 bg elegance dsg octaviayi 27.000e aldik ikisini toplasak bir polo etmiyor demek kucucuk poloya bak sen suc dogusta degil suc insanimizda satilmasa mecburen fiyatlar inecek ya da dogus bu isi birakacak ama bakiyor Turkiye'de insanlar vw asigi poloyu 60a golfu 90a elini opene satiyor alan razi veren razi yeni roket ozelligini vitesteki R harfine programlamislar herhalde basarili.
    Türkiyede çok satması iyi olduğu anlamına gelmez, hatta o fiyata alan insanımın arabadan anlamadığını sadece marka fanlığı yaptığını düşünüyorum...

Bu arada bunu yazan öyle gti fln deil.. has ve has 1.4 101bg 0-100 8,7 sn olan bir 2000 model 1.4 highline polo sahibi yazıyor...Roket olmasa ii kaçıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiki212 -- 13 Temmuz 2014; 11:10:50 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.