Polo nun her tarafı roket olsun yine C4 le kıyaslanamaz.Marka fanatikliğini bırakın artık.
Kıyaslanır. C4 pek alınan satılan birşey değil, konfor ve kalitede polo bir kaç gömlek üstte. Alman araçlarının b segmenti çin,japon,kore,fransısız c sınıfına denk düşer.
quote:
Orijinalden alıntı: malzemec
yani kendi sınıfında demek istedim, bir önceki aracım da 90hp yeni auris dizeldi araç kendini zor kaldırıyordu, yaris motorunu hem aurise hemde corollaya koymuş toyota. aurise göre .roket diyebilirim. yakıtıda cabası şu an en düşük 3,7lt /100km de yaktım çok ekonomik bir araç.
Auris dizel duz vites var kendini zor falan kaldirmiyor bos konusmayin
quote:
Tatlı bi eleştiri olmuş bayağı güldüm, yorumunuza sağlık...👏
20 yıldır farklı araçlar kullanıyorum. Dizel gibi yüksek tork üreten ve küçük hacimli bir benzinli araç şu ana kadar görmemiştim. Birde buna bmt ekleyerek minumum yakıt tüketimi sağlıyor...
iyi güldüm arkadaş vw bayisinde falan çalışıyor galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
Ekranli broadway. sene 2014 90 hp roket falan...
Başka yorumları okumaya ve yorum yazmaya gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: pburak1903
quote:
Ekranli broadway. sene 2014 90 hp roket falan...
Başka yorumları okumaya ve yorum yazmaya gerek yok
Alıntıları Göster
hocalar polo 50 bin tl. üzerine bilmemkaç ekleyip volvo, mercedes, bmw alırım diyenler hangi oyunları oynuyor pc'de?
Adam roket dememiş zaten. Mini roket
Tebessum ettim helal
quote:
Orijinalden alıntı: bağkur_borcu
quote:
Orijinalden alıntı: Alesso.
Polo nun her tarafı roket olsun yine C4 le kıyaslanamaz.Marka fanatikliğini bırakın artık.
Kıyaslanır. C4 pek alınan satılan birşey değil, konfor ve kalitede polo bir kaç gömlek üstte. Alman araçlarının b segmenti çin,japon,kore,fransısız c sınıfına denk düşer.
f] Konfor ve kalitede polo bir kać gömlek önde
Vw'nin sahibi görse dötüyle güler kerizlere bak diye C4 s5'se polo s3 minidir koç tartışmasız c sınıfının totalde en iyi aracı c4 tür
quote:
volksvagen mi alelade bi araba, hocam dacia ile karistirdin herhal:)) marka degeri Cok yüksek olan bir araç Türkiye'de en Fazla satan araç
Verdigin para kadar bir araba iste . Yere goge sigdirilamayacak bir araba degil. Ne yani burada yekpare uretilmis, kaportasi titanyum, motoru roket motoru (siz dediniz) , koltuklari savanna antilopu derisi ve dusunce gucuyle hareket eden bir arabadan mi bahsediyoruz allahinizi serverseniz yahu.
Bildigin 90 hp b segmenti bir araba iste. Bir corsadan bir fiestadan veya hepsini gectim piyasadan cekilen chevrolet aveoadan bile ne farki var allahinizi severseniz
quote:
Orijinalden alıntı: Schneeflocke
50 bin TL ve POLO ? POLO VE 50 BİN TL ??? 50 BİN TL POLO Yahu 50 bin Tl vericem polo alıcam, arkadaş siz nasıl veriyorsunuz o paraları anlamıyorum. Al c4 ikinci el mis gibi km'ler düşük bu kıytırık polo'dan 50 tane fazla donanımı var.
Saysana?
quote:
Kaçıncı aracınız bu, Size ben kendim söyliyeyim, büyük bi ihtimalle aldığınız araç uzun süre sizde kalıyor, Daha 2.,el araç olayına girmediniz. Bi aracınızı satmayı deneyin. 0 ' ından pahalı modelker bile var vw. De Şimdi gidin hemen hemen her modelde sıra var, yoook satıyor bu adamlar ve her yıl satış rekorları türkiyede vw. De Neden diye soruyorum size, Cv. Bını ben vereyim, Türk halkı doğuşa ve vw. Ne güveniyor, Karşısında muhattap buluyor da ondan, Bu kadar vw. Kullanıcısını yok saymak, AT GÖZLÜĞÜ İLE DÜNYAYA BAKMAK GİBİ BİR ŞEY...
Hocam aracınız hayırlı olsun. DSG'den ve yan hava yastıksızlıktan dolayı kesinlikle tercih etmeyeceğim bir araç. 60.000TL vereceğim bir araç da değil ancak bunlar sizin için önemsizse yanlış bir tercih değil. "90hp araba mı roket?" diyen arkadaşlar olacaktır. Bunu diyen arkadaşlara bir dakika aracı kullandırsanız ağızları açık kalır.
TSI+DSG kombinasyonunu başka VW'lerde kullanmış biri olarak, 1.2 TSI+DSG Polo'nun çok akıcı bir sürüş sunacağına eminim. Yarış yapmaya kalkarsanız 90bg olduğu ortaya çıkar ancak trafikte pire gibi gezersiniz. Işıklarda kalkarken gaza hafif bassanız bile diğer araçlara fark atarsınız. Sizin 7.000rpm'deki performansla işiniz olduğunu sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Guattro
quote:
quote:
Vw'nin sahibi görse dötüyle güler kerizlere bak diye C4 s5'se polo s3 minidir koç tartışmasız c sınıfının totalde en iyi aracı c4 tür
C4 Polo'dan üstündür ancak metafor doğru değil. C4 S5 ise, Polo iPhone 4S'tir.
quote:
Orijinalden alıntı: Irrasyonel
hocalar polo 50 bin tl. üzerine bilmemkaç ekleyip volvo, mercedes, bmw alırım diyenler hangi oyunları oynuyor pc'de?
Tahminimce internet üzerinden manken giydirme türevi oyunlar oynuyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: optiarc
quote:
Orijinalden alıntı: Guattro
quote:
quote:
C4 Polo'dan üstündür ancak metafor doğru değil. C4 S5 ise, Polo iPhone 4S'tir.
Aynen 4s' tir ama android işletim sistemli
quote:
Kimse vw dusmani degil. Vw de pek cok halefindeki araba gibi alelade bir araba. Ama sorun vw fanatiklerinde.
90 hp arabaya roket diyen mi dersin... En saglam koparta diyen mi dersin... 105 hp tdi ile bmw 320 tokatlayan mi dersin
Sorun buralarda iste. Insanlar bu arabalari alinca bambaska birsey aldigini saniyor. Halbuki alelade bir araba aliyor.
1.si Polo TSI+DSG için doğru 2.si de Alman araçları için genel olarakk doğru 3.sünü kim demiş?
quote:
quote:
Kimse vw dusmani degil. Vw de pek cok halefindeki araba gibi alelade bir araba. Ama sorun vw fanatiklerinde.
90 hp arabaya roket diyen mi dersin... En saglam koparta diyen mi dersin... 105 hp tdi ile bmw 320 tokatlayan mi dersin
Sorun buralarda iste. Insanlar bu arabalari alinca bambaska birsey aldigini saniyor. Halbuki alelade bir araba aliyor.
1.si Polo TSI+DSG için doğru 2.si de Alman araçları için genel olarakk doğru 3.sünü kim demiş?
Dediklerinizin hepsi 95 model sahin ile kiyaslandiginda dogru. Sahinden daha saglam kaportasi ve 10 beygirlik farki ile sahinin yaninda roket gibi kalir.
malzemec
kullanıcısına yanıt
Türk halkı doğuşa güveniyor muhatap mı buluyor karşısında Ne diyosun hacı? Roket moket iyice uctun haa
quote:
quote:
volksvagen mi alelade bi araba, hocam dacia ile karistirdin herhal:)) marka degeri Cok yüksek olan bir araç Türkiye'de en Fazla satan araç
Verdigin para kadar bir araba iste . Yere goge sigdirilamayacak bir araba degil. Ne yani burada yekpare uretilmis, kaportasi titanyum, motoru roket motoru (siz dediniz) , koltuklari savanna antilopu derisi ve dusunce gucuyle hareket eden bir arabadan mi bahsediyoruz allahinizi serverseniz yahu.
Bildigin 90 hp b segmenti bir araba iste. Bir corsadan bir fiestadan veya hepsini gectim piyasadan cekilen chevrolet aveoadan bile ne farki var allahinizi severseniz
Hocam nasılsın pek uğramıyordun oto genele
quote:
quote:
quote:
Dediklerinizin hepsi 95 model sahin ile kiyaslandiginda dogru. Sahinden daha saglam kaportasi ve 10 beygirlik farki ile sahinin yaninda roket gibi kalir.
Sorduğum soruya cevap yok. Geçiştirmeye yönelik sallamalara devam...
berlingo bile 115 hp 240 tork bu mu roket arkadaşın dediği gibi ekranlı broadway.